Hiányzik..Újrakezdeném Vele.. (beszélgetés)
Ez egy majd harom es fel eve
topik, az indito azota be sem lepett, sanszos, hogy olvasni fogja...
Háát, úgy látszik nem jött össze a Nyuszónak a kibékülés. Végig olvastam a forumot és tényleg gyerekes dolognak tűnik/tűnt amikor be van csípve:)))))
De majd megjön egyszer a jobbik esze is...
Én is ezt javaslom,olvsd el alaposan amit írtam,írtunk.A vélemény nyilvánításainkat ne kritikának fogd fel,hanem láss a szavak mögé is.
Ha tényleg szeretitek egymást,lehet hogy mondjuk karácsonykor már csak nevettek az egészen.:)
Hát eddig,az elmúlt pár napban nem úgy tűnt,mint aki megakar bocsátani..
De most úgyérzem,lesz valami belőle..
Csak nekem volt kegyetlen.. Mivel csak magamat hibáztathattam mindenért,ami történt..
"Húúú, micsoda"tragédia"!!!!!Mázlista vagy!. . . hogy eddig csak ilyen "hatalmas csalódások" értek az életben."
Nem..nem én csalódtam. Ő bennem.
Nem értem miért osztasz le.. Olvasd el alaposan,amit írtam..:S
Hat ha emiatt szakitani akar a pasi akkor valami nem szazas.. valami mas lehet a hatterben. mit mondott neked pontosan, azonkivul, hogy hulyenek akartatok nezni, hogy most akkor ez a telefonbetyarkodas miert is volt akkora drama?
mert szerintem viccnek hat eleg ostobenko, azaz mondhatni egyszeru humorerzekre vall (bocsi), dehogy emiatt barkinek osszeomoljon a vilaga, az meg eleg nagy tulzas...
szoval ha le tudsz velel ulni beszelgetni, talan elmondhatnad, hogy az egvilagon semmi rossz hatso szandekod nem volt, csak abban a pillanatban jo poennak (sic) tunt, stb, es szeretnel elnezest kerni, hogy ha megijesztetted, nem csinlasz ilyet tobbet, blabla.
a megbanas jo recept lehet. mar felteve, ha oszinte!
Igen :) Igaza van bumburkának, én majdnem veled egy idős vagyok és szívből örülnék, ha ilyen apró dolgokkal kéne foglalkoznom!
Ezzel nem téged akarlak bántani, mert mindenkinek a saját problémája a legnagyobb!! Csak szerintem örülj neki, hogy ilyen miatt szakítottatok és ha tényleg annyira szeret akkor egy ilyet meg tud bocsátani!!! :)
Húúú,micsoda"tragédia"!!!!!Mázlista vagy!...hogy eddig csak ilyen "hatalmas csalódások" értek az életben.
Ennek most nem fogsz örülni:DE lesznek még nagy pofonok az életben,és cunamiszerű letaglózások is nyuszikám!!!!!!!!!!!!
Nem..Ez volt az ok..
Nincsen más,meg semmi ilyen..
Csak igazándiból nem csípi a barátnőimet,nem igazán szokta értékelni,amikor velük vagyok.. Mert szerinte minden hülyeségbe bele tudnak vinni..És igen.. Halálosan megsértődött,mert mi "hülyének akartuk nézni"..
Bocs de ez tényleg gyerekes! :) Ilyen miatt szakítani.... :) Szerintem biztos kibékültök! Szurkolok! De Mókicaaaa-nak igaza van, ennél nagyobb ne legyen!! :)
Amúgy ennek mi lett volna a célja? Az, hogy szegény aggódjon és lerágja az összes körmét, vagy féltékennyé akartad tenni, hogy hátha azt gondolja, hogy mással vagy?
dehát azért ez nem olyan nagy bűn szerintem...oké megbántottad vele, de emiatt szakítani?
biztos ez az ok? Lehet csak ezt találja ki a srác...
Ez úgy volt,hogy a barátnőm felhívta,nem-e tudja mi van velem,hol vagyok,mert egésznap keresett,de semmi.. Otthon sem talált meg ilyesmik..
Én persze ott voltam a barátnőm mellett.. És lebuktunk a hülyeségünkkel,mert barátom felhívta egy másik barátnőmet,aki elmondta,hogy azzal a lánnyal látott 5perce,akivel ő beszélt telefonon..
További ajánlott fórumok:
- Mi az, aminek még meg kell történnie veled? Mi hiányzik a teljesből?
- Csak a félelem kötött össze vele, de sikerült az újrakezdés nélküle
- Még sokszor hiányzik az ölelése. Nem tudom mi van vele,...
- Macskafüggő lettem. Rendesen hiányzik, ha nem vagyok itthon vele.
- Borzasztóan hiányzik, és szeretném vele megbeszélni a...
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?