Hiányzik..Újrakezdeném Vele.. (beszélgetés)
Sziasztok.
Szóval..Ma egy hete,hogy szakítottunk.. Én még mindig őrlődöm.. Nem is kicsit..
Elméletileg Ő is szeret engem,és fontos vagyok neki,hülyeséget csináltam,csalódott bennem. Bizonyította tettekkel,szavakkal,hogy szeret. Éreztem,nem csak ezt mondta.. A szakítás..Könnyek között..És bizony ott is elhangzott tőle nem is egyszer a szeretlek szó..(Ő közben elköltözött egy másik városba)
Szóval..Én kedden este felhívtam,mondtam neki,hogy hiányzik,nagyon.. Erre annyit mondott,nem érti mit várok,hogy erre mit mondjon nekem.. Kiborultam,sírtam.. Másnap délutánra úgy ahogy megnyugodtam.. Találkoztam egy barátnőmmel..(Őt egyébként a szerelmem révén ismerem,egy nagyon jó barátjának a barátnője a lány..) Szóval..Megcsörgetett a szerelmem.. Nem tudtam mire vélni,hisz előtte este eküldött..:( Azóta kiderült,hogy itthon volt,hiányoztam neki,és találkozni szeretett volna velem,csak félt..Hogy hogyan reagálna a közelségemre..
Pénteken Felhívtam délután az előbb említett barátnőmet.. És kérdezte emlékszem-e rá,hogy csörgetett a szerelmem,amikor vele találkoztam. Mondtam neki,hogy igen..persze..Kérdezte tudom-e már,hogy miért csörgetett..Mondtam,hogy nem.. És ő mondta,hogy azért,mert akkor itthon volt,és nagyon hiányozom neki..Hát..ennek "örömére" nem bírtam magammal..:( Felhívtam:( Nagyon aranyos,kedves volt velem,beszélgettünk egy pár percet.. Rákérdeztem a "csörgetős dologra"..Illetve a miértjére. Azt mondta,hogy csak úgy.. Én meg mondtam neki,hogy mást hallottam.. Kérdezte,hogy mit..És mondtam neki.. Azt mondta,hogy igen.igaz..Ezért.. De kitől tudom? És egyből rávágta a legjobb barátja nevét,hogy tőle tudom-e..Mondtam,hogy nem..Erre mondott még egy valakit,mondtam,hogy ő sem.. Dehát végülis.. Nem is ez a lényeg,én ebből azt vettem le,hogy tényleg érdeklem még mindig,és foglalkoztatom még,hisz nem egy barátjának mondta el,hogy miért "keresett".. Erre..megkérdeztem tőle,hogy találkozunk-e.. Tudom,hogy nem kellett volna,mondtam neki,hogy nincs hátsó szándékom..(de..van..)Ő mondta,hogy jó,persze.. De lehet,hogy ma későn ér haza,de majd csörög.. Eltelt 2óra.. Feszült,hülye,ingerült stb. voltam,nem bírtam. Felhívtam.. Azt mondta,hogy még nem ért haza,tegyük át holnapra a talit.. Iszonyatosan aranyos volt velem:( De tényleg,ahogyan beszélt stb..
És a lényeg,hogy tegnap este találkoztunk..mert..
Hát..Tegnap délután vagyis inkább estefelé kaptam egy telefont.. Egy barátnőmtől.. Mondta,hogy találkozott Vele.. És mondta a barátnőmnek,hogy lehet,hogy találkozunk,de fél.. Mert igaz,hogy ő ezt kijelentette,hogy nem tudjuk szerinte folytatni a kapcsolatot,de fél,hogy ha meglát,vagy találkozik velem,nem fogja tudni fenntartani ezt az álláspontját,fél,hogy ugyanúgy leveszem a lábáról,mint anno,az elején.. Ezt mondta neki péntek este.. Tehát,dolga is volt,meg félt is..Azért nem találkoztunk.. Aztán tegnap délután megint találkozott a barátnőmékkel,és egyből azzal kezdte,hogy mi van velem? Beszéltem velük? Hogy vagyok? stb..
És.. Igen. Felhívtam. ÉN! Aranyosan,kedvesen,hogy mizujs,találkozunk akkor? Mert nem hívtál.. És kiderült,azért nem hívott,mert én pénteken azt mondtam neki,hogy majd csörgök.. És olyan rosszul érezte magát,hogy nem csörögtem.. Szóval találkoztunk,egy órát beszélgettünk.. Én előtte a barátaimmal úgy indultam neki az éjszakának,hogy amolyan búfelejtő ivászat lesz.. Szóval már ittam egy picurit,nem voltam sem részeg,sem semmi.. Csak gyorsan pörgött a nyelvem..(amikor együtt voltunk,és ilyen kis becsípett állapotban voltam,mindig mondta,hogy ilyenor mennyire édes vagyok,mert mindent úgy kimondok,ahogy éppen érzem..) Szóval.. Taliztunk.. Én nevetgéltem,magyaráztam neki,stb.. Mondtam,hogy volt egy két álmatlan éjszakám miatta.. Mondta,hogy nem tud mit csinálni,egyszerűen nem tud nem rám gondolni.. Meg azt is elmondta,hogy hiányzom neki,nem is kicsit..
Utána még beszélgettünk általánosabb dolgokról.. Majd megkérdeztem tőle,hogy na,és van már helyettem valaki?:)
Erre azt mondta,hogy ez az amiben biztos lehetsz,100%-ig,hogy nincs,és nem is lesz mostanában. Nem kell senki. Most nem. Túl magasra tetted a mércét..
Rossz kedve volt,vagyis olyan szomorkás.. Mondtam neki,hogy nem tudom mi a baj,te nem szoktál ilyen lenni.. Erre azt mondta,hogy nem tehet róla,az utóbbi egy hete az sajnos ilyen volt.. És,hogy most úgy érzi,saját magával tett rosszat azzal,hogy találkoztunk,mert most megint folyamatosan minden egyes gondolata én leszek...
Elmondtam neki,hogy ha másként nem is fog menni a dolog,rám bármikor számíthat bármiben,a kapcsolatunk sajnos "megbukott",de mint embert,nagyon megszerettem,nagyon fontos nekem.. Jóban szeretnék vele lenni.. Itt egy picit elpityeredett.. És mondta,hogy most még biztosabb benne,hogy ilyen barátnője nem lesz már mint én.. Jah,és mondtam neki egy olyat is,hogy ha esetleg úgy döntene,hogy mégis csak szüksége van rám,esetleg hiányzom neki.. Hozzám nyugodtan jöhet bármikor,én szívesen újrakezdem vele,mert vele volt életem eddigi legboldogabb kapcsolata.. Erre elmosolyodott,és azt mondta,ez nem döntés kérdése,hogy hiányzom-e neki vagy sem. Ha az lenne,már rég elfelejtett volna,de mivel ez nem döntés kérdése,így minden áldott este velem fekszik,reggel velem kel.. És napközben is szinte mindig..Aztán megkértem vigyen vissza oda a barátaimékhoz.. Odavitt.. És búcsúzáskor kérdeztem,adhatok-e neki 2 puszit.. Mosolygott,mondta,hogy persze:) Aztán megfogtam az arcát.. És belecuppantottam egy nagyot a nyakába(ezt mindig annyira imádta::):))És mondtam neki,hogy én még így is imádlak:) Erre..megint folytak a könnyei,és mondta,hogy én is..:) De mikor ezt mondta,már szálltam ki a kocsiból.. szóval,amolyan stílusosan leléptem..
Tehát ő az a típus,aki szenved,de csak azért sem keres.. Meg mert most eldöntötte,hogy ez így nem menne..És most ezt akarja elfogadtatni magával..
Bocsánat,nagyon hosszúra sikerült.. Vissza akarom szerezni,van még erre esély? Én most úgy érzem,a tegnapi óta,hogy van.. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit csináljak,hogy újra komolyan vegyen? Segítsetek,belebetegszem..
Elfelejteni nem tudom. Ez alatt az egy hét alatt,napról napra jobban hiányzott..:(
Sem jobb nem kell,sem semmi.. Ő kell..
További ajánlott fórumok:
- Mi az, aminek még meg kell történnie veled? Mi hiányzik a teljesből?
- Csak a félelem kötött össze vele, de sikerült az újrakezdés nélküle
- Még sokszor hiányzik az ölelése. Nem tudom mi van vele,...
- Macskafüggő lettem. Rendesen hiányzik, ha nem vagyok itthon vele.
- Borzasztóan hiányzik, és szeretném vele megbeszélni a...
- Van egy 2009-ben vásárolt 10db-os gy. jegyem, már 2 jegy hiányzik belőle. 2600 Ft-ért vettem. Utazhatok még vele?