Hiányzik az újdonság varázsa (beszélgetés)
Az ő egyszerűségükhöz nagyon passzol az általánosítás.
Én ezt a fajta nyavalygósat rühellem a legjobban, aki ezzel akarja áttolni az összes felelősséget a partnerére. Neki amúgy minden szép és jó, de a csaj gondoskodjon arról, hogy valami újdonság mindig jelen legyen.
Szerepjáték, piha.
Meg vonjunk be egy harmadikat, persze.
Éljünk nyitott kapcsolatban, stb.
Szerintem pedig ostoba dolog általánosítani :)
De aki ezen a véleményen van, annak tényleg kutya való élet- házastársnak. Azoknak nem kell semmiben megfelelni, csak enni vizet adni nekik. :))
A férfiakat tényleg jobban lehet ismerni, mint a nőket. A férfiak egyszerűek, mint a pont.
Egyik lépésből következik a másik. Ez a pasi, akiről itt a fórumban szó van, megtette az egyik lépést, elkezdett nyavalyogni, neki valami újdonság hiányzik.
A következő lépését akár borítékolom: odébbáll. És ezt inkább most tegye, ne tizenakárhány év után.
Ha többször olvasgattál ezen az oldalon, nem innen kérsz párterápiás tanácsot.:)
Még akkor sem, ha természetesen majdnem mindenki jobban ismeri a másik nemet, mint a saját magáét ;)
Mert sajnos nagyrészt megsavanyodott, feltételem- többször csalódott és ez miatt a férfiakat utáló kommentek érkeznek.
Ennek ellenére mégis azt gondolom már megtalálta vagy keresi másnál az áhitott szenvedélyét. Ha nincs igazam kérj a nevemben is elnézést tőle :)
"...nem érzi jól magát a kapcsolatban" - hát ez nem valami biztató. Én nagyon ellennék keseredve ha az én párom 3 év után nem érezné jól magát velem.
Hát kivel érzi jól magát? Hogyan érezné jobban magát? - gondolom akkor ezt is kibeszéltétek. Mit kell neked tenni, és mit neki? Mert ölbe tett kézzel, hátra dőlve csodát várni elég férfiatlan viselkedés. Milyen megoldásokat talált ő és hol akadt el? Erre kíváncsi lennék. Mit vár tőled? Még rajongani kellene érted, nem nyajvikolni, hogy hiányzik a szenvedély és feszeng. Nem is értem, ez nekem olyan antiférfis.
"...a probléma nem annyira súlyos" - hát szerintem picit az.
Azok táborát erősítem akik azt gondolják, hogy a párodnak savanyú a szőlő. Már nem kíván. Nem mozgatod meg a fantáziáját és persze, hogy a régi és mindent elsöprő szenvedélyre vágyik. Hajtja a vadászösztön. Ne félj az új nővel nem lesz baja a szenvedélyével. De ne legyen igazam.
Bocs, de őszintén kívánom, hogy itt sokunknak ne legyen igazunk.
Hahaha!
Ez egy dolgos, okos emberke volt!(mérnök)
Szokták mondani, hogy a munka nemesít.
Kevesebb energia marad a szenvedő vágyakozásra :D
Volt ilyen ismerősöm.
A felesége és a gyerekei mellett is hajtotta a nőket. Mindegy volt, hogy fiatal, vagy idősebb jóval, hiszen csak kis kalandok kellettek neki.
Csodálkoznék, ha még együtt lennének...
30 évesen 3 évnyi kapcsolat után? Régen rossz. :(
Azt tanácsolnám neki, hogy higgadjon le, vagy szálljon virágról-virágra, de nélkülem. Csak aztán ne csodálkozzon, ha 15-20 év múlva magára marad! Az ilyeneknek az szokott a sorsa lenni.
Vagyis már nem működik nála a kémia.
Akkor bizony téged le fog cserélni.
Nem várnám meg a helyedben.
Most pont az történik,mint az eddigi kapcsolataiban.Amikor elmúlik az újdonság varázsa,akkor továbbáll.Ez azért elgondolkodtató.
Mindenütt azt olvasom,h ált. 2 év,amíg a tart a nagy szerelem.Amikor az ember csak gondol a csókra,vagy hogy hozzáér a párja,stb. és máris megkívánja.Azután megváltozik a kapcsolat minősége.De ha van szeretet,akkor nem jut eszébe új alanyt keresni.Kérdés,h a párod tartós kapcsolatot akar,mert szeret,vagy csak ezt a 2 évet kívánja újra,meg újra.Ha igen,akkor keress mást.
Nem hiszem,h ez a fejében dől el,ez puszta kémia nála.
Sajnos a környezetemben is azt látom,h sok fiatal nem küzd a kapcsolatáért,hanem ha elmúlt a varázs,akkor továbbáll.Fiaim sorban hozzák a példákat.
Sok jó példát írtak itt,te újulj meg.Játszatok szerepjátékot,stb, ha a párodnak ennyire fontos az újdonság és te hajlandó vagy erre.De meddig mehet ez?
Az bizony meglehet. Aztán ha valahol megkapja azt a "mást" akkor talán megrémül. Az esetleg neki lesz sok.
Ha egyáltalán tudja, hogy mi az, ami neki olyannyira hiányzik. Lehetne őszintébb, konkrétabb. Csak akkor lehetne eldönteni, tudja-e azt teljesíteni a párja, vagy egyáltalán hajlandó-e megfontolni, idővel megpróbálni.
De milyen gyáva már...
Elhiteti a csajjal,hogy minden rendben, minden oké,... de mégis másra vágyik.
Szerintem arra vár, hogy a csaj dobja ki.
Ez milyen gyakori dolog... És mindig ugyanebben a felállásban, hogy a férfi többet, mást kíván.
Némelyik beletörődik, hogy ez van, ennyi van, ő is hozzáidomul.
Némelyik odébbáll.
A 3-as attrakciónak még a gondolata is idegen annak, aki semennyire nem fogékony az ilyesmire. Ezt kár is forszírozni. Én már egyáltalán semmi mást sem forszíroznék, ez a pasi előbb utóbb úgyis megpattan. Nyugtalan természet. Hadd menjen.
2-3 év után szerintem is korai valami újra vágyni.
De, esetleg lehetnél Klaudia, a szexy takarítónő, máskor pedig Katalin, a titkárnő. Amit csak gondolsz :D
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Ki hiányzik most?
- Mi hiányzik most?
- Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható?