Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hiányzik az újdonság varázsa fórum

Hiányzik az újdonság varázsa (beszélgetés)

1 2 3
47. Százas Evelin (válaszként erre: 44. - Malacbefőtt)
2018. máj. 3. 10:40

Az ő egyszerűségükhöz nagyon passzol az általánosítás.

Én ezt a fajta nyavalygósat rühellem a legjobban, aki ezzel akarja áttolni az összes felelősséget a partnerére. Neki amúgy minden szép és jó, de a csaj gondoskodjon arról, hogy valami újdonság mindig jelen legyen.

Szerepjáték, piha.

Meg vonjunk be egy harmadikat, persze.

Éljünk nyitott kapcsolatban, stb.

46. 124637ff9b (válaszként erre: 45. - Százas Evelin)
2018. máj. 3. 10:38
Én így feltételeztem :)
45. Százas Evelin (válaszként erre: 43. - 124637ff9b)
2018. máj. 3. 10:36
Nem vagyok savanya. A férfiakat sem útálom, most is van partnerem. Nem útálom. :-)
44. malacbefőtt (válaszként erre: 42. - Százas Evelin)
2018. máj. 3. 09:55

Szerintem pedig ostoba dolog általánosítani :)

De aki ezen a véleményen van, annak tényleg kutya való élet- házastársnak. Azoknak nem kell semmiben megfelelni, csak enni vizet adni nekik. :))

43. 124637ff9b (válaszként erre: 41. - Százas Evelin)
2018. máj. 3. 09:24
Majd jól megkapod, hogy megsavanyodott férfiutáló vagy :DDD
2018. máj. 3. 09:06
Hozzátartozik még a dologhoz, hogy a férfiak meglehetősen lusták. Egy adott kapcsolatba újdonságot vinni, az munka. Mennyivel egyszerűbb átlépni egy másikba, az maga az újdonság.
41. Százas Evelin (válaszként erre: 40. - Malacbefőtt)
2018. máj. 3. 09:00

A férfiakat tényleg jobban lehet ismerni, mint a nőket. A férfiak egyszerűek, mint a pont.

Egyik lépésből következik a másik. Ez a pasi, akiről itt a fórumban szó van, megtette az egyik lépést, elkezdett nyavalyogni, neki valami újdonság hiányzik.

A következő lépését akár borítékolom: odébbáll. És ezt inkább most tegye, ne tizenakárhány év után.

2018. máj. 2. 22:14

Ha többször olvasgattál ezen az oldalon, nem innen kérsz párterápiás tanácsot.:)

Még akkor sem, ha természetesen majdnem mindenki jobban ismeri a másik nemet, mint a saját magáét ;)

Mert sajnos nagyrészt megsavanyodott, feltételem- többször csalódott és ez miatt a férfiakat utáló kommentek érkeznek.

Ennek ellenére mégis azt gondolom már megtalálta vagy keresi másnál az áhitott szenvedélyét. Ha nincs igazam kérj a nevemben is elnézést tőle :)

39. 31bc25d879 (válaszként erre: 27. - Povery)
2018. máj. 2. 18:49
Ha mindenki lecserélné a párját mert alább hagy a szenvedély nem is tudom hol tartanánk. Ha a szerelem és a mindent elsöprő szenvedély mellett nincs ott a szeretet, tisztelet, megbecsülés, hogy "akkor is veled akarom leélni az életem" már régen rossz, akkor nem ő az én párom és a másik felem.
38. 31bc25d879 (válaszként erre: 1. - Gaiha)
2018. máj. 2. 18:00

"...nem érzi jól magát a kapcsolatban" - hát ez nem valami biztató. Én nagyon ellennék keseredve ha az én párom 3 év után nem érezné jól magát velem.

Hát kivel érzi jól magát? Hogyan érezné jobban magát? - gondolom akkor ezt is kibeszéltétek. Mit kell neked tenni, és mit neki? Mert ölbe tett kézzel, hátra dőlve csodát várni elég férfiatlan viselkedés. Milyen megoldásokat talált ő és hol akadt el? Erre kíváncsi lennék. Mit vár tőled? Még rajongani kellene érted, nem nyajvikolni, hogy hiányzik a szenvedély és feszeng. Nem is értem, ez nekem olyan antiférfis.

"...a probléma nem annyira súlyos" - hát szerintem picit az.

Azok táborát erősítem akik azt gondolják, hogy a párodnak savanyú a szőlő. Már nem kíván. Nem mozgatod meg a fantáziáját és persze, hogy a régi és mindent elsöprő szenvedélyre vágyik. Hajtja a vadászösztön. Ne félj az új nővel nem lesz baja a szenvedélyével. De ne legyen igazam.

Bocs, de őszintén kívánom, hogy itt sokunknak ne legyen igazunk.

37. 124637ff9b (válaszként erre: 36. - Mezei Virág)
2018. máj. 2. 17:34
Akkor még több munka kellett volna :)
36. Mezei Virág (válaszként erre: 35. - 124637ff9b)
2018. máj. 2. 17:32

Hahaha!

Ez egy dolgos, okos emberke volt!(mérnök)

35. 124637ff9b (válaszként erre: 34. - Mezei Virág)
2018. máj. 2. 17:29

Szokták mondani, hogy a munka nemesít.

Kevesebb energia marad a szenvedő vágyakozásra :D

34. Mezei Virág (válaszként erre: 33. - 124637ff9b)
2018. máj. 2. 17:25
Igen, ez mások életének a tönkretétele is, ha már van családja.
33. 124637ff9b (válaszként erre: 32. - Mezei Virág)
2018. máj. 2. 17:22
Az újdonság varázsa :D
32. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Gaiha)
2018. máj. 2. 17:21

Volt ilyen ismerősöm.

A felesége és a gyerekei mellett is hajtotta a nőket. Mindegy volt, hogy fiatal, vagy idősebb jóval, hiszen csak kis kalandok kellettek neki.

Csodálkoznék, ha még együtt lennének...

31. 6692b3d195 (válaszként erre: 1. - Gaiha)
2018. máj. 2. 17:18
Olyan, mintha már lenne a párodnak valakije, azért nem kíván annyira, csak ürügyet próbál keresni, hogy lelépjen, de csak szenved, kínlódik. Esetleg üvölts vele szex közben, az elég szenvedélyes.
2018. máj. 2. 15:55
Új nő. :D Az hiányzik neki.
29. syria (válaszként erre: 1. - Gaiha)
2018. máj. 2. 15:12

30 évesen 3 évnyi kapcsolat után? Régen rossz. :(

Azt tanácsolnám neki, hogy higgadjon le, vagy szálljon virágról-virágra, de nélkülem. Csak aztán ne csodálkozzon, ha 15-20 év múlva magára marad! Az ilyeneknek az szokott a sorsa lenni.

28. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Gaiha)
2018. máj. 2. 14:43

Vagyis már nem működik nála a kémia.

Akkor bizony téged le fog cserélni.

Nem várnám meg a helyedben.

27. povery (válaszként erre: 10. - Gaiha)
2018. máj. 2. 14:42

Most pont az történik,mint az eddigi kapcsolataiban.Amikor elmúlik az újdonság varázsa,akkor továbbáll.Ez azért elgondolkodtató.

Mindenütt azt olvasom,h ált. 2 év,amíg a tart a nagy szerelem.Amikor az ember csak gondol a csókra,vagy hogy hozzáér a párja,stb. és máris megkívánja.Azután megváltozik a kapcsolat minősége.De ha van szeretet,akkor nem jut eszébe új alanyt keresni.Kérdés,h a párod tartós kapcsolatot akar,mert szeret,vagy csak ezt a 2 évet kívánja újra,meg újra.Ha igen,akkor keress mást.

Nem hiszem,h ez a fejében dől el,ez puszta kémia nála.

Sajnos a környezetemben is azt látom,h sok fiatal nem küzd a kapcsolatáért,hanem ha elmúlt a varázs,akkor továbbáll.Fiaim sorban hozzák a példákat.

Sok jó példát írtak itt,te újulj meg.Játszatok szerepjátékot,stb, ha a párodnak ennyire fontos az újdonság és te hajlandó vagy erre.De meddig mehet ez?

2018. máj. 2. 14:38
Varázst kellene visszahozni.
25. töprengő (válaszként erre: 23. - Imaginary)
2018. máj. 2. 14:36
Tényleg, mit szólna a pasi arra ha a kiíró megkérdezné tőle : Legyen vége a kapcsolatnak?
24. Százas Evelin (válaszként erre: 23. - Imaginary)
2018. máj. 2. 14:27

Az bizony meglehet. Aztán ha valahol megkapja azt a "mást" akkor talán megrémül. Az esetleg neki lesz sok.

Ha egyáltalán tudja, hogy mi az, ami neki olyannyira hiányzik. Lehetne őszintébb, konkrétabb. Csak akkor lehetne eldönteni, tudja-e azt teljesíteni a párja, vagy egyáltalán hajlandó-e megfontolni, idővel megpróbálni.

2018. máj. 2. 14:20

De milyen gyáva már...

Elhiteti a csajjal,hogy minden rendben, minden oké,... de mégis másra vágyik.

Szerintem arra vár, hogy a csaj dobja ki.

2018. máj. 2. 14:11

Ez milyen gyakori dolog... És mindig ugyanebben a felállásban, hogy a férfi többet, mást kíván.

Némelyik beletörődik, hogy ez van, ennyi van, ő is hozzáidomul.

Némelyik odébbáll.

A 3-as attrakciónak még a gondolata is idegen annak, aki semennyire nem fogékony az ilyesmire. Ezt kár is forszírozni. Én már egyáltalán semmi mást sem forszíroznék, ez a pasi előbb utóbb úgyis megpattan. Nyugtalan természet. Hadd menjen.

2018. máj. 2. 13:50
Tedd féltékennyé, hátha akkor újra meghódít és visszajön az újdonság varázsa...
20. MenoPause (válaszként erre: 11. - Gaiha)
2018. máj. 2. 12:48
Ebben tökéletesen igazad van. Minthogy mindenre igaz ez. Csak a szex egy érzékeny téma, mert az intimitás alapja. Ha nagyon eltérőek az igények, az egyikben idővel hiány lép fel. Még ha nem akkor is lehet, ezt is tudom. De nem ismerek olyan házasságot, ahol a férfi nem akarta egy idő után, és az ne okozott volna problémát, megcsalást, válást. Ha az újdonságra fogja, akkor éretlennek tűnik még, mert az újdonság megteremthető kettesben is. Főleg ilyen rövid idő alatt megunni dolgokat az nem jó jel.
19. imaginary (válaszként erre: 1. - Gaiha)
2018. máj. 2. 12:40
Keressen új barátnőt.
2018. máj. 2. 12:39

2-3 év után szerintem is korai valami újra vágyni.

De, esetleg lehetnél Klaudia, a szexy takarítónő, máskor pedig Katalin, a titkárnő. Amit csak gondolsz :D

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook