Hétfőtől nem kell maszk, te hordod majd továbbra is? (tudásbázis)
:DDDDDD
Otthon más sem hordta a maszkot!
De te menő vagy, hogy mertél ilyet csinálni!
:DDDDD
39 éves fiatal?
Akkor nálad fiatalabbak már csecsemők?:DDDD
Nevetséges vagy!
Nagyon szerencsések vagytok, és nagyon vigyázzatok az apróra. Az én kisiskolás keresztlányom másfél hónappal a negatívvá válása után sem önmaga, sőt annyira nem, hogy most megy keresztül egy komolyabb vizsgálat soron, de a szülei sincsennek sokkal jobban.:(
Én személy szerint lehet, hogy viselem még egy ideig tömegközlekedésben, vagy ahol úgy érzem, hogy jobban járok vele.
Engem pl. nem érdekel, hogy ki mint fog viselkedni és viseli vagy sem a maszkot.
Ismerve a vírusfertőzések természetét úgy általában (pl. nem fog megszűnni a vezír rendeletére) és az embertársaim hanyagságát, felelőtlenségét (telibe tüsszög a buszon és a mamája nem nevelte arra, hogy zsebkendőt, kezét tegye a szája elé, hogy kezet mosson ha kijön a wc-ről) én viselni fogom. Márcsak azért is, mert undorodom a példámban felhozott emberektől.
Senki nem fog az én egészségemre tekintettel lenni, vigyázni, ha magam nem vigyázok.
Ez aranyos leírás volt :). Egy újabb tapasztalat a covidról. Nem tudom, kiderül-e valaha, hogy miért nem kapják el egyes emberek.
Egy kérdés hozzád, csak érdekel, ha a jogalkotó úgy döntene, beoltatnád magad, vagy van az a határ?
Mindenki a tapasztalatai és a mély félelmei rabja.
Aki azt tapasztalta, hogy a párja, testvére, szomszédja elkapta a covdot és meghalt vagy aki csak nézte ezt a rettegés-dömpinget, amit a sajtó borított ránk a covid áldozatokról, annál teljesen érthető, hogy minden picike fűszálba belekapaszkodik, hogy elkerülje. (Pl. maszk)
Én 12 órát töltöttem maszk nélkül kb 3 négyzetméteren egy kollégával, nem kaptam el.
A kisgyerekem két hete köhög. Öt éves, szóval ha valaki nem látott még ötévest:
-naponta 20x megölel
-ugyanennyiszer megpuszil
-úgy panaszolja a dolgait, hogy érzem a nyálcseppeket az arcomon 1 centiről
-akkorát tüsszent rám, hogy kis túlzással folyik rólam a takony
- puszilgatom a bibiket, akárhol legyenek is
- fürdetem, törölgetem minden nap
És ő covid pozitív, én meg nem vagyok. Ugyanezt a párom is leírhatná magáról. Nem vagyunk oltva.
Nekünk ez a személyes tapasztalatunk.
Hogy oltatlanul, közeli covid kontaktként nem kimutatható bennünk a vírus. (Hivatalos pcr tesztről beszélünk, nem egyszer lettünk tesztelve.)
Csak arra szeretném kérni azokat az embereket, akik mást tapasztaltak, és mondjuk félnek ettől a kórságtól, hogy legyenek szívesek egyenrangú, szuverén embernek kezelni azokat, akik máshogy látják. Nem akarunk mi bántani senkit, megfertőzni, veszélynek kitenni stb.
A jogalkotó így rendelkezett, mi meg követjük. Ha a jogalkotó szerint nem kell maszk, akkor én biztos nem veszek. Amíg kellett, vettem.
Majd eljő az az idő is. Nem lesz píz, csak kártya, vagy leolvassák a chipet :).
Jó, persze értem, sehogysem akarsz fizetni. Erre most van egy megoldás...
A fórum margójára.
Figyelem, hétfőtől maszk nélkül lehet vásárolni!!
Én jobban örülnék, ha mindezt pénz nélkül lehetne.
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Gyere fogyjunk együtt hétfőtől!/09.28./
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Diéta hétfőtől? (2008. 01. 07.)
- Szeretnék hétfőtől fogyózni!(04.27.)Csatlakozna hozzám valaki?Gyere fogyj velem!
- Ki érti az új gáz-villany diktálást? Én továbbra sem... (=rezsicsökkentés-növelés)