Hétfőtől nem kell maszk, te hordod majd továbbra is? (tudásbázis)
Szerintem azt gondolták, olyan, mint Csernobil, ès akkor is árt, ha látótávolságon belül nincs másik ember:-)
Kollégáim egy része úgy megy az utcán, hogy maszkban van.Leszállnak a buszról, villamosról-ott eddig kellett a maszk, rendben.Eléggé magasan van az irodánk, lépcsős-meredek utcákon kell felmászni, kb 100 m-es körzetedben nincs másik ember az utcán, de ők maszkban másszák a hegyet.
:DDD
Gyilkosok vagytok na.
Nem idősek. 50-esek.
Az asszony ha valamit a fejébe vesz abba belelovallja magát, akkor is őrjöng ha közben üti érte a férje.
Megtanultam , hogy rá kell hagyjam, kerülni kell egy ideig és akkor vissza változik a cuki szomszédasszonyommá.
Szerencse, hogy egyébként sem szeretek a kertbe kimenni.
Az udvaron pedig nem lát. 😁
KB egy hete voltam kint azóta először a kertben. 🤣
Egy évig hátra sem mentem.
Én sosem tapasztaltam ilyet.
A pandémia alatt mi sokszor beültünk az autóba és elmentünk valahová sétálni, hogy ne érezzük a bezártságot. Sosem voltunk egyedül sehol, hanem rajtunk kívül sokan gondolkodtak így, és nem láttam senkin a félelmet. Simán elmentünk egymás mellett, megálltunk beszélgetni, stb.
Persze, volt amit kihagytunk, mert nem mentünk el szilveszterezni, munkahelyen nem tartottuk meg a búcsúztatásokat, vagy öröm ünnepeket, de sosem láttam félni az embereket.
Bár az is lehet, hogy csak én nem vettem észre...
Szegény. :) Én le nem mondtam volna a kertről.
Emlékszem, mikor elindult ez az járványőrület, akkor a túra utak mentén lakók be voltak carva, hogy a sok turista odaviszik nekik a covidot.
Én tuti, hogy elmondtam volna ezt neki:DDD
Nehogy már ne menjek ki a kertemben, mert a szomszéd nem tudja, hogy műkődik valami...
🤣🤣🤣
Van, akit jobb otthagyni és kerülni a békesség kedvéért.
Én nem kérdeztem semmit. Kétszer kiabált át hozzánk.
Egyszer, hogy a kertben tegyük fel a maszkot, mert megöljük őket, másodszor mikor jött az oltás hogy oltassuk be magunkat, mert ha nem akkor megöljük őket...
Nem nagyon jártam a kertben utána.
Én idősebb vagyok, de én is fiatal vagyok;)
Csak viccesnek tartom, hogy valaki erre hivatkozik a kovid esetében, ráadásul úgy, hogy ki sem mozdul otthonról.
Senki nem tudja, hogy ki és miért éli túl a kovidot...
Én is 39 vagyok, és fiatal.
Csak a saját nevemben...:)
Nem szeretem ,ha rám lihegnek.
Felveszem FFP2(havonta egyszer ha bevásárolunk )
Eddig nem kaptuk el , maradjon is így .
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Gyere fogyjunk együtt hétfőtől!/09.28./
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Diéta hétfőtől? (2008. 01. 07.)
- Szeretnék hétfőtől fogyózni!(04.27.)Csatlakozna hozzám valaki?Gyere fogyj velem!
- Ki érti az új gáz-villany diktálást? Én továbbra sem... (=rezsicsökkentés-növelés)