Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Házasságban de mégis egyedül. fórum

Házasságban de mégis egyedül. (beszélgetős fórum)


1 2
2009. jan. 31. 18:40

Sziasztok!

Látom eléggé kihűlt ez a fórum.

Nálunk nem sok minden változott. Sajnos rájöttem, hogy teljesen egyedül élek ebbe a kapcsoltban.

Párommal próbáltam többször beszélni ezekről a dolgokról de mind hiába.

Sokszor mondja, hogy szeret, de már mondtam neki hogy az lehet csak éppen én nem ezt érzem, mert nekem ez a szó ezek szerint mást jelent.

Igazából nincs lelkierőm hogy lépjek :((

Az a baj, hogy ő nem látja a dolgot ilyen sötétnek mind én és úgy gondolom ha egyszer elhagyom ő teljesen értettlenül állna a dolog elött

2008. dec. 11. 17:37
Ismerős...sajna...és még milyen sokan vannak így...hát Ikerfény...a legjobbakat kívánom azért...és remélem neked is lesznek még jobb napjaid...
2008. dec. 11. 04:22
Kár, hogy a dolgok kitárgyalása megszakadt. A probléma általános, igen sok eset van, ami nagyon is hasonló és mindkét nemet érinti. Egy alaíposan kihült önző kapcsolatot nem lehet javitgatni. A megoldás: váltás, mindennél előbb.
35. erikpipi (válaszként erre: 26. - Sivilla)
2008. máj. 28. 21:24

Hú te, ez alkoholizmus amit a férjed csinál. Találj ki valamit gyorsan, mert csak elvesztegeted az időt.....

bocsi

2008. máj. 3. 07:29
Én nagyon sajnálom, nem lehet könnyű beteg szülőkkel, úgy, hogy a gyerekeket is nevelni, a feleséged meg le se sz@r. Ne haragudj, de a helyesírásod valami borzalmas, gondolom a feleséged se az eszéért szeretik, így bizony nehéz lesz bármit is okosan megbeszélni...
33. Akymo
2008. máj. 2. 23:37

Szia Ikerfény!

41 éves leszek a férjem 11 évvel fiatalabb.Soha nem jutna eszembe, hogy nélküle aludjak. Sajnálni tudlak, hisz nagyon megértelek, anyukám is vak 25 éve és édesapám rákban hunyt el.A feleségednek meg kellene becsülnie, hisz számodra a szó szoros értelmében csak a család fontos!Gondolj a gyerekedre is. Milyen családképet lát így?Anyu semmibe veszi aput, soha közös program nincs, nem látja milyen az mikor a szülők szeretik egymást! Minden családban vannak összezördülések, de ott van a megbocsájtás is. Ezt vajon, hogy tanulja meg a fiad?Egyetértek az előttem szólókkal, ne halogasd, add be a válópert, gondolkodni ráérsz addig míg kitűzik a tárgyalást. Kérhetsz méltányosságot is a bíróságon a válóperhez.Gondolj a szüleidre is, ők is érzik ezt a feszült állapotot, van nekik e nélkül is épp elég gondjuk, nemcsak a saját és a gyermeked sorsát nehezíted meg a halogatásoddal, hanem a szüleid életét is.

Sajnos a sors kegyetlen, de te ne tetézd.Lépj! Mindenért meg kell küzdeni, most küzdj a jövődért ami remélem szebb lesz, mint a múltad.

32. Ági28
2008. ápr. 24. 21:27

Szia!

Semmi olyan munkát nem tudsz szerezni amit akár otthon lehetne végezni? Vagy interneten keresztül? Amúgy hol laksz?

31. e22dba1854 (válaszként erre: 30. - Bakesz)
2008. ápr. 22. 07:00
Hidd el szivesebben dolgoznák!!A nejem nem akar cserélni velem ö nem fogja ápolni a szüleimet eszt kijelentette!A nejem 24 ezik szerinted kire hagyam a fiamat a vak anyámra és apámra aki teljes ellátásra szorul?Bár melyik pillanatban megfulladhat!Ha nem hivok iddöben orvost ki lesz a felelös érte?
30. bakesz
2008. ápr. 21. 20:02
Mondd Ikerfény ha te vagy a férfi miért nem te dolgozol és a feleséged ápol! Vagy ez neked nagyon is megfelel? Valahogy úgy jön le az egész hogy neked ez az egész nagyon is megfelel.Én is ápoltam családtagot évekig és mellette dolgoztam pedig nő vagyok. szerintem már nagyon sok a sírás és kevés a tett
29. e22dba1854 (válaszként erre: 28. - Ági28)
2008. ápr. 21. 17:49
Szioka Ági.Végrendeletet már régen írtak.Van egy mostoha nővérem és ketten örököljük de övé a kissebik rész.Igen aszt tudom,hogy nem jár neki semmi,csak ha neki itélik a gyermekemet akkor a gyerektartás.De kicsi a valoszinüsége,hogy nek itélnék.Kérhet házelhagyásért pénzt,de az ügyvéd függő bár mivel ápolásin vagyok nem hiszem,hogy megitélik.Tudod van egy olyan sanda gyanum,hogy még meg is csalt tavaj.Egy idösothonba őrködik amit tavaj épitettek.Volt ott egy festö pasi álandoan arrol beszélt.A munkaideje 80% vele töltötte.Álandoan írogatta az sms eket amiket egyböl törölt.Egyszer úgy jött haza,hogy jol felidesitették,lehet nem fog megjönni.Amikor megmondtam mennyi ideje van még.Utána elkezdet számolgatni és megnyugodot egyböl irta az sms.Ez kb 3 honapig tartot.Ja a többi őrnek akik a portán voltak míg ö az emeleten a pasival.Mindenkinek aszt monda azért van vele mert a rokona.
28. Ági28 (válaszként erre: 25. - E22dba1854)
2008. ápr. 21. 07:52

Szia!

Figyu, ha jól emlékszem idős szüleid vannak, és nekik egy házuk, amire fájhat a feleséged foga. Ugye? Na a ház a szüleid nevén van. Ha meghalnak (bocsi) akkor te leszel az örökös. És a Családijog alapján az örökség nem lesz közös vagyon! Azaz nem kell attól félned, h kisemmiz. Ha elmész ügyvédhez, akkor ezt mindenképpen tisztázzátok, h szükséges-e végrendeletet írniuk, vagy nem, ahhoz tényleg ne jusson neki semmi. Mivel jelenleg nincs munkád, munkabéred sztem nem követelhet majd tartást és társait. De amint elváltál szerintem keress olyan munkát amit tudsz végezni a szüleid és gyereked mellett! Sok sikert!

27. 70a5a27405 (válaszként erre: 1. - E22dba1854)
2008. ápr. 20. 12:15

szia!

Nekem olyan esetem volt hogy miután odaköltöztem az élettársamhoz akkor láttam meg igazán milyen fazon, én abban a 3 hétben kiborultam. Elhatároztam hogy leülők és beszélek vele. Elmondtam neki hogy én ebben a házban csak cseléd vagyok. Én vagyok neki az utolsó, a haverok pia, horgászat fontosabb mint én. Otthonhagyott egész nap, alig volt otthon. Ott is hagytam pár hét után és a mai napig nem mentem vissza.

Sajnos nem szerett igazán, nem is küzdött értem hogy visszamenjek hozzá.

Nagyon meggyűlőltem. Nem is tartjuk igazából még telefonon se a kapcsolatot.


Azt mondom neked, ülj le vele beszélgetni, és ha nem látsz a feleséged részéről valami változást akkor hagyd ott és vissza se menj hozzá!

Csak kihasznál a végtelenségig.

2008. ápr. 20. 11:53

Sziasztok!

Húh ikerfény nem irigyellek azért:(

Én is magányosan érzem magam a kapcsolatomban.

Gyesen vagyok és csak a párom dolgozik igaz sokat:(

Viszont örökös probléma pia és a haverok. Hol egyik hol másik hivja el 1 sörre vagy éppen csak valamiért át magához. Neki meg nem kell 2x mondani a dolgot. Mondjuk az is igaz, hogy nem mindenpaosak a dolgok de ő úgy érzi ha enyit hajt akkor a lazitás is megjár neki. Viszont mikor még sem gyerek sem kölcsön és még én is dolgoztam is igy érezte, tehát valahogy nem tudom elfogadni ha lenne egy kis ideje amit velünk tölthetne azt mindig mással tölti. Természetesen én nem járok sehova, mert pénzünk sem nagyon van meg nincs is kivel eljárjak. Másik városból költöztem el és itt a 7 év alatt nincs senki akihez igazán közel kerültem volna mint barátnőhöz.

Tegnap is elment este és ma reggel jött meg részegen:(

Sokszor ilyenkor napokig nem is birok ránézni.

Lépnem kéne, de miböl? Hova? Anyámékhoz nem mehetek pénzem nincs......patt helyzet az van:(

25. e22dba1854 (válaszként erre: 24. - Ági28)
2008. ápr. 18. 16:42
Szioka ugy néz ki,hogy csak mi ketten beszélgetünk a forumba.Bisztos vagyok benne,hogy a nejem nem hagyja magát bisztos kemény lesz.De ugy érzem megéri!!Apukám szed egy csomo gyogyszert de orvoshoz nem jár.Februárba volt egy kissebb agyvérzése azota csak a lakásban tud menni.A nejem most 24 be dolgozik, ugyhogy 2 háztartárt vezetek,gyereket nevelek.Ha van egy kis idöm kapirgálok a kertben.Ijenkor szokot beszolni a nejem,hogy csak ő keres ebben a családban.De azért nem akar cserélni velem.
24. Ági28
2008. ápr. 18. 16:00
Szia! Az h eldöntötted, az első lépés és szerintem a legnehezebb, ha valóban ezt akarod. Remélem végig tudod csinálni úgy, h neked és a fiadnak jó legyen! Abban biztos lehetsz, h a feleséged nem fogja hagyni könnyen menni a dolgokat. Apámnak jók lettek az eredményei. Ő nem bánta meg a műtétet és a kemot. Már nem élne. 2 hónapot adtak neki a műtét után. Már 2 éve volt a műtét és most a dokik sem nagyon hiszik el a javulást. Ő sem fiatal már. 67. Apukád legalább szed valamit ami enyhíti a betegségét? Orvoshoz jár, kap valamit? Nehéz lehet neked ennyi gonddal. Remélem jobbra fordul minden és könnyebb lesz legalább a házasságod bevégezte után.
23. e22dba1854 (válaszként erre: 22. - Ági28)
2008. ápr. 16. 17:03
Szioka Eldöntöttem,hogy elválok,de nem tudom magam rászánni egyik naprol a másikra.Nagyon aranyos mindenki,hogy szurkol nekem.Majd úgy is tudatom ha sikerül elválnom.Elöbb egy picit össze kell szednem magam nem tudom menyi lehet egy válás de bisztos nem olcso.Apámnak nem mondta az orvos,hogy mennyi van hátra.Semmi féle képen nem akart se mütétre se kemora járni.Nem is engedi magaát rábeszélni.Egy 70 éves emberre nehéz bármit is rábeszélni.
22. Ági28 (válaszként erre: 18. - E22dba1854)
2008. ápr. 16. 09:24

Szia!

Szomorúan olvasom, h nem akarja a kemot! Ma már elég jók az esélyek a gyógyulásra! (persze le kell kopogni) Apámnak azt mondta az onkológus főorvos, h a műtét után 2-3 hónappal meg kellett volna halnia, olyan súlyos volt a betegsége, és már két éve műtötték! Szóval van esély! Ott az unokája, tőle veszi el a nagyapját! Te hogy állsz a válással? Beszéltél ügyvéddel mit tudsz tenni? Tud-e valamit követelni a feleséged? Gyerekről is beszélj vele, ha már biztos vagy abban, h akarsz változtatni az életeden! Látod, vannak itt egy páran, akik drukkolnak neked. Szabadidő? Mi az? Tanulnom kellene, de mindig elveszi valami az időmet tőle, munka/fűnyírás/ most jött haza nővérem egy hétre külföldről. Persze mindig vizsgaidőszak előtt :-)

21. 11111 (válaszként erre: 1. - E22dba1854)
2008. ápr. 15. 18:45

Szia Ikerfény!

Saját tapasztalatból tudom nem szeret a feleséged.

Én is annyi idős vagyok mint Ő és sejtem hogy mit érez,csak azt nem értem hogy miért használ ki?

Légy igazi férfi mi is megpróbáltuk megbeszélni.

20. e22dba1854 (válaszként erre: 19. - O.andi)
2008. ápr. 14. 16:46
A párodnak fontassabbak a haverjai meg az alkohol mint te!?Miért nem változtatsz rajta.Én is mindig aszt mondom,hogy majd jobb lesz de mikor?Az a baj,hogy igy teljessen felörlödik az ember és egy idö után tiszta depis lesz.
19. o.andi
2008. ápr. 14. 15:07

évek ota igy élek én is.De sebaj lesz ez még jobb is.

Minden hétvége a haverok,piálás ez az férjem élete!!hiába szólok neki nem érdekli,jó mátol kezdve nem iszok.mondja!

én meg hallgatom,de már nagyon elegem van!

18. e22dba1854 (válaszként erre: 17. - Ági28)
2008. ápr. 14. 14:44
Sajna ö nem akar kemora járini.Mostanába elég sokat fulladozik amikor meleg van.Neki hörgö rákja van.Sajna nem tudok idöben válaszolni a hozzásznlásokra mert nincs gépem,csak telorol tudok netezni.Tegnap nagynehezen sikerül rávnnem menjük sétálni.Igaz csak azért jöt mert a fiam is akart menni.Elmentünk az ördöglyukhoz.A fiam elkezdet köveket dobálni bele és azt kivánta nyerjünk a lotton.Nagyon aranyos volt.Mit szoktál csinálni a szabadidödben ha nem ülsza gép elött?
17. Ági28 (válaszként erre: 16. - E22dba1854)
2008. ápr. 14. 11:04
Szia! Örülök, h nem sikerült megbántsalak! Látom titeket is megáldott a jóisten betegséggel! Sajna én apám is kemóra jár 2 hetente. Apukád hogy van? Ami a házasságod illeti: szerintem ideje magadra gondolni! Ne másokkal foglalkozz, persze a fiadon és a szüleiden kívül! Nem szabad, h rátegye a kezét a házatokra! Add be a keresetet még időben! És harcolj a fiadért! A jövőtökért!
16. e22dba1854 (válaszként erre: 14. - Ági28)
2008. ápr. 14. 10:31
Szioka nem bántottál meg!Mindenkinek van véleménye azért csináltam esz a forumot,hogy tanácsokkal lássuk el eggymást.Mert rengetegen járnak hasonlo cipöben.Ez baj,hogy én nem szoktam magamra gondolni.Nekem fontosabb a mások boldogsága.A fiamat bisztos megkapnám mivel nevel neki nincs hova mennie.A ház amiben lakunk még a szüleim nevén van.Még arra se kötelezhet a biroság,hogy lakás elhagyásit füzesek.Mert sajna ápolásin vagyok a szülemmel.Sokszor ezen veszekszünk mostanába.Sajna nem tudok kire hagyni öket anyám 1 éves korom ota vak apám tavaj ota rákos.Most az a baja,hogy ö többet tesz le,de az örökségért meg fáj a foga.Döntöttem hamarosan elvlok.
15. gabcsyka (válaszként erre: 14. - Ági28)
2008. ápr. 14. 10:12
Teljesen igazad van Ági. Aztán az ilyen "nagyszerű" anyukák teszik tönkre a gyerekük életét, későbbiekben a házasságát, már ha egyáltalán le tud annyira szakadni a mamiról, hogy legyen felesége. Ikerfény!!! Válj el, és legyél boldog egy normális nővel. Tudod a normális nők nem csak a görög isteneket keresik, sőt! Ez a nő egy hárpia-bocs a kifejezésért-és lehet, hogy csak a gyerek miatt van veled, esetleg az anyagiakért. Téged nem szeret, ez tuti.
14. Ági28
2008. ápr. 13. 11:04
Szia! Szerintem nem normális dolog, h a feleséged 44 éves és a fiaddal alszik. Az, h veled nem, az egy külön dolog. De gondolj a fiadra! Milyen hapsi lesz belőle később? Anyámasszony katonája! Vagy még ennél is rosszabb! Ne csak magadra gondolj! Válj el, és harcold ki, h a tiéd lehessen a fiad, és normális életet adj neki! Ha együtt maradtok neked és a fiadnak sem lesz jó! Ha elváltok, te még újrakezdheted! Nem kell egyedül maradnod! És ha sikerül a fiad megkapnod a válás után, megadhatod neki a normális emberi életet, nem pedig egy beteges, mamipicifia-felnőttet, akit 20, 30 évesen is az anyja idomít! Legyen belőle FÉRFI!!! Így sosem lesz! Remélem nem bántottalak meg, de erről senki nem írt! Pedig ez is fontos!
13. sziszi79 (válaszként erre: 10. - E22dba1854)
2008. ápr. 13. 10:26

Szia Ikerfény!

Nagyon el kellene gondolkoznod..Ha ő 20 ilyen pasit kapna,akkor te 100 különb nőt.

Én a helyedben megpróbálnám újra kezdeni mással máshol..olyannal aki megérdemel téged.

Mi is átmentünk egy hullámvölgyön tavaly de át tudtunk lépni meg tudtuk oldani..de ilyeneket egymás fejéhez vágni nekem nagyon fájó lenne.

Csak a gyerek miatt együtt maradni nem megoldás..

Én úgy gondolom hogy felemelt fejjel egyedül maradni még mindig jobb mint megalázkodva élni egy alárendelz kapcsolatban és más szeszélyének kiszolgáltatva lenni.

Rengeteg ismerkedési mód van manapság,interneten és is ismerkedtem...kicsit könnyebb elkezdeni ott és sokan igy találják meg az igazit.

Fel a fejjel és dönts józanul...ne az egyedülléttől való félelem vezéreljen!

12. 0c97fbb607 (válaszként erre: 10. - E22dba1854)
2008. ápr. 13. 10:20
Ha így van,akkor tudod ,mit kell tenned:)
11. szilvia71 (válaszként erre: 10. - E22dba1854)
2008. ápr. 13. 10:17
Szia! A leírtakból következtetek hogy a feleséged már tuti hogy nem szeret.Gondolkozz el rajta te még fiatal vagy nem így kellene leélned az életed.Lépj ki a papucs szerepből!
10. e22dba1854 (válaszként erre: 8. - 0c97fbb607)
2008. ápr. 12. 22:35
Vele már nem lehet öszintén beszélgetni mindenki hülye csak ő az okos.Mielöt megszületet a gyermekünk nagyon rendes volt.Amiota megszületett a fiam ugy érzi mindent megteht,hogy bisztonságban van.Nekem ö volt az elsö nő az életemben.És mindig azzal fenyegetözöt,hogy elhagy,én meg attol féltem ha elhagy együdül maradok mivel sose tudtam ismerkedni.Nem vagyok egy görög isten.Tegnap is monda,hogy elhagy mer 20 ilyen pasit kapna.De most már nem hagyom magam és mondam ott az ajto mehet.Ha már egyszer férjnél volt,elöttem is volt pár kapcsolata nem hinném,hogy mindenhol a pasik lettek volna a hibásak.
2008. ápr. 12. 20:08
Hát szerintem nagyon önző nő a feleséged.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook