Házasság első látásra (beszélgetés)
Ha jön veled szemben egy jóképű pasi akire azt mondod,hogy hú vele lefeküdnék, az nagyjából annyinál meg is állna.
De a műsorban arról van szó, hogy pszichológusok tesztekkel megállapítják milyen a személyiséged és ahhoz választanak párt neked, kizárva a kémiát. Ha jelentkezel egy ilyen műsorba tudod mire vállalkozol, tehát nem számíthatsz arra hogy olyan embert raknak melléd akibe belezúgsz rögtön... nyitottnak kell lenni és kell hozzá egy kis humor is...
Volt egy rész, amikor csókot követelt a násznép... mi történt volna ha a nagy vonakodás helyett legalább egy puszi az arcra ment volna? Főleg ha már bevállalta hogy hozzámegy a pasihoz?? :-P
Nincs garancia arra sem, hogy az életben sikerül, de te az elején inkább úgy állítottad be, hogy ezzel jobban sikerül mert tudományosan lett kiválasztva. Szerintem meg nem.
Pl genetikai vizsgálat is volt? Mert ha jòl emlékszem,inkább csak ilyen teszteket töltöttek ki az alanyok és azok, ha átfedték egymást, íme a tökéletes pár. És ki tudja, lehet, hogy egymás szagát sem bírják.
Szerintem a szerelemnek az egyik fontos része a testi vonzalom is, a rózsaszín szemüveg, az, hogy nem látunk a szerelemtől, meg gyomorgörcsünk van (némelyek ezt kicsit pofàsabban pillangóknak hìvják), szóval amikor szó szerint betegek vagyunk a szerelemtől és ez kölcsönös.
Nem cserélném el soha egy szoftver segítségével kiszámolt képletre. Nekem kell a biológiai rèsze. A többit meg mindenki maga dönti el, ésszel is, persze. De ilyen kísérletek, nekem olyan személytelennek és termèszetellenesnek tűnnek. Pláne, hogy el is válnak. Meg se élték a szerelmet de válnak.
Hát igen,talán a pénz miatt csinálták,akkor meg miről is beszélünk? Nem társ kellett nekik hanem pénz,ennyi. Ezt nem vitatom, hogy mindenki úgy keresi a pénzt, ahogy akarja, ebben az esetben ha az volt a cél, legalább az meglesz nekik.
Aki nem szereti a tájszólást, annak elég szűk határokon belül kell párt választania. :)
Akkor szögöd és hátván nem kompatibilis? :)
Kell a személyiségén és a belső értéken kívül is amitől beindulsz, de az nem feltétlenül első látásra jön meg (ilyen csak a filmekben van...)
Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de nálam ahogy megismertem a másikat úgy alakult ki a vonzalom is, ahogy egyre több mindent megkedveltem benne és jött az érzés is, hogy ő kell nekem...
Ez bizony így van!
A belső értékek sokkal fontosabbak mint a külcsín.
Szexuálpszichológus is volt. :)
A lány igényének megfelelően egy olyan férfit választottak aki megszeretgeti, mivel ugyanolyan bújós típus mint ő. :) Erre tessék! Nem tetszik neki! :) Ki érti a nőket? :))
Motiválhatták őket az anyagiak is. Ez így van. ..miközben tesztalanyokká váltak.
De mi a garancia arra, hogy az életben sikerül?
Mivel minden második házasság válással végződik, ne is beszéljünk a "csak" együtt élőkről...
..az emberek nagy része még maga sem tudja, hogy kit és mit akar.. Talán jobban járnak ha párt számukra egy pszichológusokból álló csapat választja.
Ez a baj a mai világgal, senki nem hajlandó a belső értéket megismerni, ránéz utálja, mert túl magasra rakta azt a bizonyos lécet és továbblép, közben lehet hogy olyan embert foghatna ki aki a tenyerén hordozná, akiben vannak olyan tulajdonságok ami kiegyenlítené azt hogy kacskák a fogai...
Fontos az első benyomás, de azért aki eljut odáig, hogy egy ilyen műsorba jelentkezik, ne Brad Pittet várja már, hanem legyen hajlandó nyitni egy kicsit, erőltesse meg magát és próbálja a másikat megismerni!
Úgy gondolom, hogy aki egy kicsit is normálisabban áll hozzá ezekhez a dolgokhoz az már megtalálta a maga párját...
Én kimondottan szívesen hallgatok ízes magyar beszédet, ideig-óráig de, hogy életem párjától egy életen át 0-24-ben? Hát nem:)
Az az időjós pasi is tetszett kb. két hétig, utána idegesített.
Egyébként mi a lényege a műsornak?
Összeismertetnek két ismeretlent és összeadják őket, vagy van több emberből választási lehetőség?
És ha nem tetszik? Mondhat nemet, vagy választhat mondjuk 5 pasiból? A bemutatóba láttam, hogy bőgött a menyasszony mert nincs meg az érzése...
Háátööö...agyrém:)
Nem láttam a műsort, csak itt jött le nekem, hogy egy műsorról van szó. Hogy kinek mi a helyes, ízlés dolga. Van ezen bármit vitatni?
A tájszólás is ilyen. Te lelkesen fülelnél, én meg nem, mert nem KELL, semmi sem kötelező, a párunkat meg lehet választani.
Én sem láttam még egy részt sem, csak a bemutatót.
A tájszólástól én speciel kifutnék a világból:)
Ja, ezzel egyetértek! Alain Delont várta. :)
..ez egyértelműen zsákba macsesz!
Minden egyes ország más kategóriába tartozik, mindegyiknek más a mentalitása. Oszt mégis befuccsoltak ezzel. Nem mentalitás kèrdése, hanem szerintem rossz kritériumok alapján választottak nekik párt. Ha egyedül választasz akkor is nagyobb esélyed van egy tartôsabb házasságra.
Aztán persze ott van az a tényező is, hogy ebben a műsorban esküvőt, nászutat a műsor áll, nem kell ezt a részét kiizzadni. A való életben pedig mielőtt kiad az ember pár millát,elgondolkodik, hogy tènyleg akar-e házasodni, így nyilván többet mérlegel (a többség), hogy azzal házasodjon össze, akit tényleg szeret és volt ideje megismerni.
Így szerintem nem lehet párhuzamot vonni a 2 dolog között. Amúgy én rettenetesen unalmasnak találtam magát a műsort, de lehet, hogy a stáb volt rossz vagy a szereplők voltak unalmasak.
Pedig a srác helyes.
Nem zavar a kacska fog, ha mosva vagyon! :)
A tájszólás sem igazán.
Itt, országon belüli területekre kifejezetten jellemzőek a különféle tájszavak és kifejezések.
...jobban kell fülelni..:)ennyi az egész.
További ajánlott fórumok:
- Visszagondolva, melyek voltak az első baljós jelek, hogy baj van a házasságodban?
- Házasság az első férfival, fiatalon......
- Mit adjak a férjemnek az első házassági évfordulónkra?
- Első házasság a szerelem diadala, második a remény diadala, harmadik házasság a hülyeség diadala. Mit gondolsz róla?!
- Házasság első látásra!
- Mit lehet az első házassági évfordulóra adni?