Házas férfi szeretője lenni (beszélgetés)
Én nem vagyok nős ember szeretője! :)
Elvált pasim volt,nem is egy...(nem miattam váltak el)
Szerencsére nem vagytok együtt, de azért sikeresen szétrobbantottad őket.
engem nagyon bántanak ezek a dolgok, mert egyik legkedvesebb barátnőmmel is nagyon csúnyán elbánt az élettársa, nekik is gyerekük van már, akkor is, előtte is utána is megcsalta a pasi mindenféle nővel. Olyannal is akinek férje volt. Aztán az egyiknek gyereket is csinált. Szegény barátném nagyon csalódott, ő egy igazi angyal és nem érdemelte meg amit tettek vele. És igenis a nő/szerető hibája is mert egy nőnek kell hogy legyen annyi tartása, hogy nem kezd ki olyannal akinek családja van!
Nálam a csók is megcsalás...a csók már feltételez intim közelséget, lelkileg is , szerintem, nálam...igy van...de ez csak az én szemszögem:)
IGAZ! Még akkor is, ha a felesége épp várja a közös gyereküket! Ismerek egy lányt, akiért szintén megtette egy pasi, meg az én nösemnek is épp terhes volt a felesége. Elég gáz, de ez van. Szerencsére nem vagyunk együtt, most dolgozhatnék 2 gyerekre, amit gyerektartásként feladunk havonta... :)
Amikor 19 voltam nekem is volt egy 32 éves nös pasim. Piff-puff egymásba szerettünk és otthagyta miattam a 2 gyerekét, mert én mondtam neki, hogy én aztán szeretö nem leszek :). Az emberek követnek el hibákat. Ez van. Akasszam fel magam ?? :) Többet le nem állnék nössel,akkor 19 évesesen még tapasztalatlan voltam..., pontosan ezért nem értem, hogy miért bántjátok ezt a 19 éves lányt, a fórumnyitót! 19 éves!! Jó ég!! Tudjátok mi az?? A tapasztalanság köbe!! Nem elitélni és bántani kéne öt, hanem megmutatni neki a helyes utat! DOBD A NÖS PASIT! 1. ÖREG HOZZÁD, 2. VISSZA NE MENJEN ANYUHOZ :), de visszafog, mert a gyerekek hiányozni fognak neki. 3. A TARTÁSDÍJ MAGAS, MEGÉLHETÉSI GONDJAITOK LESZNEK! INKÁBB VÁLASSZ GAZDAG NÖS EMBERT, AKI MINDENT MEGAD NEKED :))))!
Köszönöm! Már kezdtem voln a elhinni, hogy velem van a baj...
:) elkezdene a lány panaszkodni!
Képzeljétek el odamegyek:
Vacsora, ruha kimosva, virág, tiszta lakás! :DDD
Na,majd vissza nézek olvasni a kabarét:-)))
Olvass már vissza! Én azt írtam, hogy azokra jellemző a mondat amit leírtál!
Az is igaz, hogy akkor még nem néztem meg mennyi idős vagy.
Én is ezt mondom,hogy az Ő bajuk!
Hát ha házias, akkor a saját lakásában rendezi a lamúrt :DD
Naaa,most lehet élvezni:-)))))))))))))
még...még...még..:-)))
Jó lesz?Alakul neeem?:-)))
Az az ő bajuk!
Honnan tudod amúgy, hogy évekig nem tud róla? Vagy csak nem akar tudni róla...ha valaki évekig együtt él valakivel, már vesz minden jelet, nem igaz, hogy nem jön rá. Akkor nem is naív hanem hülye.
de jó itt is mónika show van!
...azért kíváncsi lennék,hogy Te mennyi idős vagy,ha egy 24(nem vagyok 25) éves lányt vénlánynak nevezel,akkor te mi lehetsz?vén szaros? :))
Dögöljek meg azt olvastam, hogy házias!
helyesbítettem:):)
25 éves vagy...ez legalább megmagyarázza a naívságodat.
És hihetetlenül buta és rosszindulatú is...
Ne hagyd már magad felidegesíteni!
Elégedj meg azzal,hogy nem tartozol a ribancok közé.
Akiknek ennyire a béka segge alatt van az erkölcsi mércéjük,őket úgysem tudod meggyőzni arról,hogy nem normális nős pasi lotyójának lenni.De tudod mit,az a pasi aki beéri egy repedt sarkúval megérdemli.A felesége meg nyilván eléggé ostoba ha tűri.Mert azt nem tartom elképzelhetőnek,hogy nem tud róla.
A férjem úgy repülne ha megtudnák szeretője van,hogy még össze pakolni sem lenne ideje....
Nyugi,nem Te gondolkozol abnormálisan!!!
pontosabban úgy értem azok nyilatkoznak így akiknek mindig csak a másodhegedűs szerep jut.
vénlány?25 évesen?megkeseredett?Olvass vissza a hsz eimet csibe...én vagyok megkeseredve?! :))))
Hát persze! :)
A másik megcsalós fórumban még az átkúrt feleségek is az exüket védték!
Miért olyan biztosak egyesek abban,hogy az Ő férjük,párjuk nem dug félre?Mert azt mondja?Mert van gyerek?...és miért van,az,hogy évekig nem tud egy nő arról,hogy a férje félrement?Mert naiv!
Az utolsó mondatod egy kiábrándult, rosszindulatú, megkeseredett vénlány gondolatát tükrözi.
ja, gondolom! Én meg vagyok a hazug nyilván. Komolyan mondom innen az kerül ki szemétládaként, aki nem lép félre, és nem szerető meg ilyenek? Nehogy már azoknak a segge legyen kinyalva akik hazudoznak...
További ajánlott fórumok: