Házas férfi szeretője lenni (beszélgetés)
Nekem ettől nem kell tartanom.Az én férjem nem érné be ilyen kis lotyókkal mint ti,mert neki az is számít,hogy legyen valami a fejben.
Az meg nem igaz rám amit leírsz(bár nem tudom honnét veszed,de a te szegénységi bizonyítványod),úgyhogy nem kell aggódnom azt hiszem:-)))
Egyébként jól szórakozok.
De ha ennyire topa lennék agyilag,nem tárnám a világ elé...
Tudod mi a Te bajod?Az,hogy félsz attól,hogy a Te férjednek is elcsavarja egy ilyen "ribanc" a fejét!
Ha én is 3 gyerekes,fogyózni akaró,otthon ülő-unatkozó háziasszony lennék,énis fosnék! :))
Szerinted tényleg léteznek ennyire buta ostoba nők??
Nőnek lehet ezeket még nevezni??
üsd üsd üsd!
aggyánekinehagydélni!
Bizonyára nagyon hülye pasi lehetett,főleg,hogy veled kezdett...
Tudod az ilyen nőkre mondják,hogy pénzéhes lo..ók mint te.Abból amit leírtál ezt a benyomást kelted.
Persze,visszament a feleségéhez,ezzel a te lelki ismereted tiszta(habár neked szerintem ilyen nincs).
Hogy mit hagytál magad mögött,mit okoztál vele másoknak,az neked mindegy.Undorító egy nőszemély lehetsz!És még mielőtt bárki kikérné a hangnemet,onnan veszem a bátorságot ezt leírni neked,ahogy te beszélsz más emberekről,más emberek gyerekeiről.Mintha felsőbb rendű lennél.Pedig csak egy szánalmas egoista pénzsóvár ..... vagy!
"Piff-puff egymásba szerettünk és otthagyta miattam a 2 gyerekét, mert én mondtam neki, hogy én aztán szeretö nem leszek :)"
Ebből jött le a robbantás ténye, de biztosan van rá más magyarázat.
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi-lehet nála esélyem?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- A szeretője akarok lenni! Elérhetem?
- Miért keresi fel egy férfi a volt szeretőjét?
- Szakítottam a férfival, akinek a szeretője voltam. Hogyan tovább?
- Drew Barrymore szeretője akarok lenni!