Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Házas férfi szeretője lenni fórum

Házas férfi szeretője lenni (beszélgetés)

❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
319. 9242a6388c (válaszként erre: 317. - B0d85590ce)
2010. márc. 9. 14:40
Köszönjük, olvastuk, igen értékes mondanivalóval rendelkező soraidat...:):)!
318. b0d85590ce (válaszként erre: 281. - 04e95f637a)
2010. márc. 9. 14:33
:)
317. b0d85590ce (válaszként erre: 280. - C82ca0b957)
2010. márc. 9. 14:31
:) köszönöm! sajnos van sok frusztrált nö, muszáj osztani öket.
2010. márc. 9. 14:19

Sziasztok!

Elég szomorú amiket itt olvasok, hogy fiatal lányok, hogyan gondolkodnak! Én is fiatal vagyok, és hűség párti, soha nem fordulna meg a fejemben, hogy azzal(fiatalság,"szépség") visszaéljek, és kihasználjak egy férfit a pénzéért, és, hogy ezt azt vegyen nekem! Pláne ha a férfi NŐS! És még bántják azokat akik a hűség mellett vannak! Milyen világban élünk? Sajnos elég gázosban!

2010. márc. 9. 13:15
Egy a lényeg, szerelemmel, szeretettel élni és akkor nincs esélye egy szeretőnek belekontárkodni a házaságunkba...
314. 9242a6388c (válaszként erre: 313. - Tamianyu)
2010. márc. 9. 13:13
Szerintem nem fontos, hogy ki, mit gondol, milyen következtetést von le, van aki igy él...mondjuk 5o évesen már nem kell szeretőnek, akkor mi lesz? Vagy akkor már feleség lesz, akit éppen csal a férje egy másik nővel? Biztos akkor ezt fogja gondolni : nem baj,vigye a párom a pénzt, kell a barátnőnek új autó, lakás, stb...:).
2010. márc. 9. 13:07

Ez így van ahogy leírtátok.De szerintetek azok a nők,akik ennyire alacsony szellemi szinttel rendelkeznek mint itt jó páran,értenek ebből valamit is?Le tudnak vonni belőle valami okosat?

Kétlem.

Medve úrnak igaza van,és ha nem akarok úri nőként fogalmazni,akkor csak tömören vannak a hülye K-k,és az okos K-k:-)))Ők állnak az útszélén:-))

312. 9242a6388c (válaszként erre: 310. - 5e03fd4701)
2010. márc. 9. 12:56

Ez biztos igy van! De van az a szerető tipus, aki erre tesz egy nagyot...a fontos, hogy elcsalja a pasi pénzét, neki mindent megvegyen...és egy pillanatig nincs lelkiismeretfurdalása a férfi családja miatt...mert a pénz a gyerek, és a feleségtől vonódik el...

A másik tipusú szerető, aki tényleg szereti a pasit, de van benne egy kis jó érzés, kilép, nem marad benne egy ilyen kapcsolatban, illetve bele sem kezd.

De van olyan is...ahol a házasságnak már rég vége, és akkor jön egy 3. ilyenkor legjobb tisztavizet önteni a pohárba, és mindenki kezdhet új életet.

2010. márc. 9. 12:54

Mondjuk a süti létnek meg van az a pozitiv oldala, hogy ha okos a lány kiéli magát a házasság elött és nem 30-35 évesen jön rá egy két pasi után, hogy te jó ég itt van egy pocakos férj 4 gyerek és még nem éltem!

Netes járkálásaimban nagyon sok ilyen nővel találkoztam.

És ilyenkor beindul az ördögi kőr ... hanyagolja aput ... az apu félre néz ........

310. 5e03fd4701 (válaszként erre: 309. - Monik303)
2010. márc. 9. 12:47

Ezt mint pasi 1000%ban bizonyítani tudom.

Más az amit a szerető képébe mond a pasi és más amit a háta mögött.

309. monik303 (válaszként erre: 308. - 5e03fd4701)
2010. márc. 9. 12:45

Jól mondod:-))) Az már eleve büdös ha valaki magát dicséri. Nem gondolnak arra, elszállnak az évek, a szépség. Megint a nagyimat hozom fel. Van egy barátnője aki egyedül él, se gyerek, se rokon. Mondja a mama, nagy "franc" volt annak idején. Zabálták a férfiak, szép volt és kapós. Mindig azt mondta neki így jó, nem kell neki senki. Most mégis jó lenne egy társ, jó lenne valaki akire számíthat....

Más: Mint írtam, sok sok férfi között mozgok. Bárcsak hallanná némelyik szerető, hogyan beszélnek a férfiak egymás között róluk. Nem egy ilyen beszélgetésnek voltam tanúja, és majdnem elsüllyedtem szégyenemben.

2010. márc. 9. 12:38

:)

Szerintem ha egy pasi otthon megkap mindent esze ágában sem lesz szétnézni a világban. Ok van egy-két állandó ragadozó akin még az álmai hiper szuper nője sem változtat, de tapasztalatból (saját) tudom, hogy ha őszintén szeretek valakit jöhet akárki piszokul nem fog meg.

A nőspasi - vadászoknak ( nöcik) ez a nagy szerencséje! Ha már egy icipici nem stimmel az anya - apa kapcsolatban a férfi már elvihető. Igaz nem pikk pakk hanem egy kicsi rádolgozással, de hát ez van.

Védekezni ellene szeretettel odafigyeléssel őszinteséggel lehet.

szerintem de én csak egy pasi vagyok aki a reklám szünetben filozofált egyet! :D

Sokan most jól kikurv*ztatok magatokat, hát nem tudom én azért jobban becsülöm azokat a lányokat akik kiállnak az út szélére és vállalják a kenyérkeresetüket, mint azokat akik akár anyagi megfontolásból akár játszásiból akár mert kívánja a középsőjük becserkésznek egy egy pasit nem törődve a következményekkel.

Éppen most van egy nő ismerősöm egy idős velem. 10-15 évvel ezelőtt zabálta a pasikat (akkor még nem ismertem de mesélt róla). Aztán beleszeretett az egyikbe, házasság gyerek ... most meg egyedül van mert apu elhagyta egy süti miatt. Tehát akasztották a hóhért. Lehet, hogy most jó a 20-on éves vonalnak sütiskedni de ha nem tanulnak mások hibájából koppanhatnak.

Azért annyira ne öljétek egymást! ok tegnap még jót szórakoztam rajta!

És még 1. lehet, hogy egy nő szépnek és kívánatosnak érzi magát és azt hiszi mindent kukmányt megkap de pasi szemmel nem más mint egy gumibaba.

307. monik303 (válaszként erre: 303. - 9242a6388c)
2010. márc. 9. 12:26

Tisztellek ezért a döntésért. Na igen, te ténleg naív voltál, hiszen nem tudtad, hogy nős. Ilyen csapdába bárki belecsúszhat. De a fórum nyitó, egyáltalán nem nevezhető naívnak, vagy "jaj, szegényke mutassuk már meg neki mi a helyes út" 19 évesen már tudni kellenne mi a helyes, úgy ahogyan te is tudtad.

Amúgy azon gondolkoztam, hogy bárcsak ott hagyná a pasi a feleségét miatta. Megérdemelnék egymást. Legalább az asszony megszabadulna egy ilyen szemétládától. Mert tartom a véleményt: Mindenhez két ember kell.

306. monik303 (válaszként erre: 298. - Tamianyu)
2010. márc. 9. 12:22
Hát lehet:-))) Én nem tudom, ebben a nagy félrekefélős világban ki kinek a nagyija:-)))) Igazán bölcs asszony 78. évében jár, nagy nagy élettapasztalattal. 8 gyermeket nevelt fel becsületesen. Szóval mindig mondják neki anyuék papa se aludni járt haza:-)))Csitri koromban amikor a külsőmre panaszkodtam, mindig ezzel vígasztalt. Délután megyek hozzá, majd mesélek neki, micsoda nőcik vannak ma. Habár félek, hogy felmegy a vérnyomása!!!
305. 7448dbc8a0 (válaszként erre: 303. - 9242a6388c)
2010. márc. 9. 09:56

nekem is volt nős barátom, bár ő nem élt együtt a feleségével, de mindegy mert nős volt kész

sokáig nem is beszéltek, ma már mindkettőjüknek új családja van és nagyon jó barátok

nem illettek össze, ennyi ...

nem kell ahhoz új nő vagy szerető hogy tönkre menjen egy házasság

amúgy nők is vannak akik félre lépnek, de nem vállnak

304. Ewwing
2010. márc. 9. 09:52
Persze,1 kapcsolathoz mindig 2 ember kell,én épp úgy a férfit is hibásitom,hisz neki kell elsösorban tiszta lappal játszani és megmondani,hogy ö házas.De az tiszta ha megtudom,hogy házas,és ott hagyom,az oké.
303. 9242a6388c (válaszként erre: 302. - 9242a6388c)
2010. márc. 9. 09:50
Amikor ez történt 19 éves voltam, igen naiv és átverhető, de nem aljas!
302. 9242a6388c (válaszként erre: 297. - Ewwing)
2010. márc. 9. 09:47
Nem kell, és nem is szabad egy házasságtörő férfit se felmenteni!!! Pontosan annyira hibás mindkétfél, a csaló férj, és a szerető is! Vadászösztön!!! Tessék kordában tartani,mondjuk az ilyen gondolkodás a tisztességes férfiakat alacsonyitja le! Ja én is voltam szerető igen rövid ideig...mert a pasi nem közölte, hogy felesége van amint megtudtam szakitottam!!! Tehát nem tartom magam aljasnak...
301. 7448dbc8a0 (válaszként erre: 300. - Ewwing)
2010. márc. 9. 09:47
én nem a rossz k.-ról beszéltem hanem az átlagos nőkről :)
300. Ewwing (válaszként erre: 299. - 7448dbc8a0)
2010. márc. 9. 09:45
Neked is igazad van,de ha szereti akkor menjen külön a férfi az elözö kapcsolatából.De vannak olyan nök akik erre utaznak,hogy csak a szeretöje legyen,az ilyen nöket megvetem,nincs 1 csepp önkritikája,hiúsága meg végképp.
299. 7448dbc8a0 (válaszként erre: 297. - Ewwing)
2010. márc. 9. 09:41

van ebben is igazság, de hol van az előírva hogy vki olyan mellett élje le az életét akit nem szeret?! egy házasság ritkán köttetik az égben !!!

és nem kell mindig a szép nőkre és a szexre gondolni, láttam én már olyat is hogy nem túl szép nőért hagytak ott vkit, mert például előző feleség bábunak használta a férjét

na meg aztán ha egy férfi megéhezik máshol miért nem megy haza enni ?!

298. Tamianyu (válaszként erre: 292. - Monik303)
2010. márc. 9. 09:37

Sziasztok!

Na bekukkantottam:-)))

Ugye mennyi üres fejű ostoba ribit sikerült ide csődíteni??:-)))A kis 19 éves fórum indító .....nak is kinyílt a csipája a fajtája hatására.Csak az kell egy ilyen buta senkinek,hogy adják alá a lovat.

monik,csak nem egy volt a nagymamánk??:-)))

Csak mert az enyémnek is hasonló volt a reakciója amikor mutatósabb nőt látott aki buta volt,"mit ér a szép tál ha üres?":-)))

hmm,egyébként a "szép kislányra" meg rá van írva az iq-a is:-))De azért maradjunk annyiba,hogy igaz ízlések és pofonok,de ha ez a nő szép....Ez az a fajta akinek csak a pofája nagy,de jóérzésű férfinak igazából még "üríteni" sem jó,csak az alja népnek akinek már végképp nem akad nő.

Kár az ilyenekre szót pazarolni,ez már tényleg "az" a fajta,mármint a legalja.

297. Ewwing (válaszként erre: 295. - 7448dbc8a0)
2010. márc. 9. 09:36
Igaz,születhetnek jó házasságok,csak azt nem veszik észre egyes hölgyek,hogy családok békéjét,gyermekek életét teszik tönkre. 1 férfi persze,hogy nem tud ellen állni,hisz öt hajtja a vadász ösztöne,hiszen férfi. Viszont 1 nötöl aljas dolog ilyet csinálni,nem tud magának olyat keresni aki még nem foglalt.Meg mi abban a jó,ha valaki 1 kapcsolatban csak másod hegedüs szerepet kap,ez megalázó.Mert,hogy a férfiak többsége nem hagyja a családját.Ezen el lehet gondolkodni.
296. 7448dbc8a0 (válaszként erre: 201. - Tücsimücsi)
2010. márc. 9. 09:33

a mi démonunk se nem vénlány, se nem megkeseredett :)

vidám ,fiatal és csinos , éli az életét, és ha eljön az ideje majd megtalálja aki neki kell :o)

295. 7448dbc8a0 (válaszként erre: 186. - C82ca0b957)
2010. márc. 9. 09:28
attól még egy nő sem erkölcstelen vagy gátlástalan, mert nős pasija van!! nem kell elfelejteni hogy sok jó házasság születik ilyen kapcsolatból, és mind 2 fél tök normális
294. 2c2de63135 (válaszként erre: 292. - Monik303)
2010. márc. 9. 09:22
:)))))
293. 2c2de63135 (válaszként erre: 184. - 04e95f637a)
2010. márc. 9. 09:21

na engem egy 25éves, az életről még semmit tudó csitri ne csibézzen le...azt hiszem kicsit többet tettem le az asztalra,mint te az élet bármelyik területén...

de érdemben is válaszolok nemsokára a kérdéseidre, csak most rohannom kell...

2010. márc. 9. 09:05

Hát lányok, asszonyok el vagyok képedve. Visszaolvastam, és szégyenlem magam a női nem helyében. Az egyik fele eladja magát, a másik meg büszke arra, hogy tönkretesz családokat, és csak űríteni jó. De ami a legfőbb, még azokat bántja, akik a tiszteséget, a becsületet válasszák. Lássd: Tamianyu. Nem elég, hogy ők a szeretők akiknek csendben meg kéne magukat húzni, még a mellüket veregetve azokat bántják akik másképp gondokodnak. Ez undorító!!! És elnézést a hangnemért, de nem birok magammal. Rengeteg férfi haverom van, lévén két bátyám után is. Na az ilyen nők miatt vélekednek úgy a nőkről, hogy ribik!!! Mind szép, hogy én szerető vagyok, elhalmoznak ajándékokkal stb. De amikor választásra kerül a sor, tisztelt a kivételnek, mindenki a családdot válassza. Nem megszerzni nehéz egy pasit, hanem megtartani!

Végezetül: Ha nektek így jó-tudják kire gondolok-akkor éljetek így. De légyszives ne bántsátok azokat, akik a normális becsületes kapcsolatok, házasságok mellett teszik le a voksot.

Majd legvégül:-)) egy nagyon nagyon komoly idézet a nagyimtól, azoknak a "hölgyeknek" akik olyan szépnek és kapósnak érzik magukat: Az én nagymamám mindig azt mondja az ilyen nőkre: HIÁBA SZÉP EGY TÁNYÉR HA ÜRES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

291. c82ca0b957 (válaszként erre: 290. - Globus)
2010. márc. 9. 07:24
jaja valami ilyesmi. A szabadság meg szerintem nem azt jelenti, hogy azt csinálunk és azzal akivel csak akarunk, hanem azt, hogy nem talál rajtunk fogást senki, nem lehet sarokba szorítani és persze megbízható legyen az ember. Aki korlátok nélkül él, nem biztos, hogy az jelenti a boldogságot! Sőt!
290. globus (válaszként erre: 282. - C82ca0b957)
2010. márc. 9. 07:19
Sajnos, ez így van. Különben nem csalnák meg Angelina Joliet, Cindy Crawfordot, Nicole Kidmant, Demi Mooret, és sok-sok csodaszép, gazdag nőt sem. A férfiak köréből nehezebb felsorolni, de ez szintén alátámasztja a természetüket :) A mondás szerint mindenkit unnak valahol, s amíg valaki csak macska-egér játékokban él, ebben nem szerez tapasztalatot.
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook