Házas férfi-lehet nála esélyem? (beszélgetés)
Ez igaz!!!
(Az a pasi aki könnyen kikacsingat, jobb lenne, ha nem is házasodna!)
Úgy látom itt átment személyesbe kettőtök között!
A problémások lemaradtak.
Nekem nincs arra szükségem,hogy itt bárkinek bármit bizonygassak,mert magasról tojom le ki mit hisz.De,hogy sok a sérült,megkeseredett ember itt,az biztos....de lehet,hogy néhányan csak simán irigyek,rosszindulatúak.
Számomra,a családom számára fontosak ezek az értékek,még akkor is,ha ez neked,vagy más számára ez érthetetlen.
És képzeld,én is dolgoztam férfiak között,sőt akad jó néhány férfi ismerősöm is:-)))Ha ismernéd is őket,akkor tudnád,hogy nagyon sokszor csak poénkodnak,csak a szájuk nagy.Egyáltalán nem olyan nagy kan mindegyik,mint amilyennek látszani akar.
Téged meg valószínű,csak hülyítenek:D
Köszi,ezt tesszük.Ha nem így lenne,akkor sem valószínű,hogy itt keresnék megoldást,látván a hsz-at.Ha valaki jó tanácsért jön ide,tegyük fel megcsalták,még belerúgnak itt.Aki azt írja le minden rendben,annak lyukat beszélnek a hasába,hogy majd elromlik...:D szánalmas.
Azt meg minden épeszű ember tudja,hogy nem a távoli jövőt,de még a jövő hét történéseit sem tudjuk előre.Bárkit érhet meglepi,de nem gondolom,hogy úgy kellene élnünk,hogy erre várunk.
Mondjuk ennek a fórumnak éppenséggel ugye az eredeti témája,hogy a kis pszichomókus szemet vetett egy apukára.De ki mondta,hogy ez viszonzásra is talál?Csak mert "úgy" nézett,ugyanmár!?Nem közeledett a lány felé,ő szeretné a nyakába varrni magát.
De amelyik pasit viheti bármilyen kis ribi,azért amúgy sem nagy kár.E lehet neki magyarázni,hogy döntse el ki,kik fontosak számára,válasszon.Gondolkodjon mindig az,akinek veszíteni valója van.Ha nekem családom van,akiket szeretek,szerető házastársam,akkor nem teszem kockára senki miatt,hogy esetleg elveszítsem.Nem ér annyit egy kis szórakozás.Akinek meg igen,hát viselje a következményeket.Azért az nem úgy van,hogy én kinézek valakit magamnak,aztán az enyém lesz ha akarja,ha nem.A legnagyobb hibás mindig az,aki csal.Persze ez nem menti fel a 3-ik felet,de olyanok mindig voltak és lesznek is,akik gátlástalanok,senki semmi nem érdekli őket,mindig foglalt pasi kell nekik.Ezzel nincs mit tenni sajnos.És továbbra is azt mondom,hogy kizárt dolog,hogy egy 3-ik észrevétlen maradjon egy kapcsolatban.Lehet,hogy nem azonnal figyel fel a jelekre a másik,de előbb-utóbb csak feltűnik,hogy valami nem oké.A kettős élet nem kis teher azért,megterhelő lehet minden formában.Nem hiszem,hogy lehet hosszútávon annyira odafigyelni,hogy ne legyenek árulkodó jelek.
Nem is erre gondoltam, hanem ahogy ez a kis családromboló nőszemély beszél a feleségekről. Ha minden jól megy, egyszer ő is feleség és anya lesz. Nem is marad 20 éves élete végéig, bármikor bepróbálkozhat egy fiatal csinibaba az ő férjénél is, mikor ő már "meggyötört" anyuci lesz.
Olyat is láttam már, hogy a buta pasi olyan nővel csalta meg a feleségét, aki meg sem közelítette asszonypajtását sem észben, sem kinézetben....
ezen kihalok:D
A mosógép korában..ezzel jönni
Nagyon elharapózott ez a sablonos,és megalázó kifejezés
És egyébként MINDENKINEK SZÓL,akik ilyeneket írnak:nem érzed,menyire degradáló ez,hogy így beszélsz a párodról,meg a gyerekeidről,hogy "szaros gatyákat kell rájuk mosni" ? :(((
ha így érzed,tanítsd meg nekik a mosógép használatát,mert ..asszem rosszul lennének,ha tudnék,hogy ebben a helyzetben így gondolsz rájuk,h szarosgatyamosás.
Arról nem beszélve,hogy a férfiak felteszem nagyobb része kultúrember,és nem szaros a gatyája..
Én érezném pocsékul magam,ha ezt gondolnám a családomról,iylen helyzetben.amit itt leírtál...
Ha meg valójában nem ezt gondoljuk/ gondoljátok,akkor dobják már ki ezt a megalázó klisét.
Amúgy igen,Ámen:D
Nem történik,ne értem aggódj,magadra és a férjedre vigyázz.De ha Őt is gyötröd a gyanúsítgatásaiddal,akkor meg fogja unni előbb-utóbb,és keres egy szeretőt:D
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Anyjánál él a gyerek, mennyi esélyem van hogy nálam éljen?
- Lehet így esélyem Nála?
- Volt egy lány, akivel elég intenzíven alakult egy párkapcsolat, de sajnos abba maradt,van-e még nála esélyem?
- Attól, hogy felbukkant egy régi lány, akibe még mindig szerelmes, lehet esélyem nála?