Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok? fórum

Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

1 2 3 4
2009. júl. 15. 09:39
Cepheus én is gratulálok neked... :)
35. tundek
2009. júl. 15. 09:35
Meglátod életed legszebb élménye lesz és a legcsodásabb dolog. Aztán később hát........lesz bajod nem mondom. De ez is benne van nekem a nagy 16 elmúlt a kicsi 14 és két fiú hát ez van. Harmadik is fiú lett volna csak elkellett venni gyógyszer mellett maradtam terhes. A 14 éves meg spirál mellett jött. De nagyon jó dolog anyának lenni. Na meg persze Apától tudom, hogy annak is.
34. Cepheus (válaszként erre: 33. - Tundek)
2009. júl. 15. 09:30
Nagyon kedves vagy tundek, köszönöm szépen! :-))
33. tundek
2009. júl. 15. 09:22

Lányok izgulok értetek

Cepheus látom nálad már útban nagy grat és vigyázz rá nagyon.

2009. júl. 15. 09:15

1) LH mindig van a szervezetben, tehát sajnos nem csoda, hogy 2 csíkos, bármikor is nézed

2) a 2 teszt közül nem meglepő módon a HCG teszt érzékenyebb a HCG-re...

Tehát nem működik jóstesztnek, annak ellenére, hogy sokan beszámolnak róla, hogy 2 csíkos és terhesek... De annyi igaz, hogy a HCG-re is jelez, csak jóval kisebb érzékenységgel, mint a terhesteszt.

2009. júl. 15. 08:43
Úgy értem normális alaphelyzet, nem baba...
2009. júl. 15. 08:43

Oké! :)

Amúgy most én is utánaolvasok kicsit és elment a kedvem... :(

Azt írják, mindig lehet LH a szervezetben, tehát a halvány csík akár normális is lehet... :(

29. Babó28 (válaszként erre: 28. - Tundchen)
2009. júl. 15. 08:42
Akkor nem csak én fizettem meg a tanulópénzt... :D Na, sietek, és köszi a drukkot! :)
2009. júl. 15. 08:40

Igen, itt leszek és várom az eredményt... szurkolok, megígérem... :)

Amúgy én is vettem már DM-ben, csak utána találtam ezt a lehetőséget... :)

2009. júl. 15. 08:38
Na igen, így jár az ember, ha előbb cselekszik, majd utána gondolkodik. :) Most már mindegy, nem sajnálom, de legközelebb ha kell, akkor a Dm-et nagyívben elkerülöm! :D Na, még megiszom itt a kv-mat a gép előtt, aztán öltözködök, és irány a gyógyszertár! Itt leszel még kb. egy óra múlva is? Megírom, hogy mi lett az eredmény.
26. Tundchen (válaszként erre: 24. - Babó28)
2009. júl. 15. 08:36
Én ott vettem, kb darabját 100 ft-ért és van otthon vagy 30 db még, azért tesztelgetek ilyen bátran... :)
25. Babó28 (válaszként erre: 23. - Tundchen)
2009. júl. 15. 08:33
Mindenképp megírom! :)
2009. júl. 15. 08:33
Na igen. Elég drágák ezek a tesztek. Én is nagy elánnal megvettem dm-ben az 5 db-osat, aztán láttam, hogy vaterán annyiért kapok 50 db-ot is. :S De én nem bírom ki, hogy ne csináljak ma egy terhességi tesztet. Ha negatív, akkor legalább tudom, hogy mi van, így viszont csak kétségek közt vagyok.
2009. júl. 15. 08:32
Írd majd le lécci, hogy mi lett az eredmény! Jó lenne, ha nekem is pozitív lenne és meg tudnánk egymással osztani a tapasztalatainkat, mert kb egy idősek lennénk... :)
2009. júl. 15. 08:31
Hát, nem tudom... várok még pár napot szerintem, túl sokat költöttem eddig is feleslegesen tesztekre, de inkább a csalódottságot nem szeretném, hogy megint csak egy csíkos...
2009. júl. 15. 08:25
Köszönöm nektek, nagyon aranyosak vagytok! :) Remélem Tundchen, hogy nálad is valaki miatt lett pozitív az a teszt! ;) Én kb. fél óra múlva elmegyek terhességi tesztet venni. Te mikor csinálsz?
20. tundek
2009. júl. 15. 08:23
azazhogy nektek
19. tundek (válaszként erre: 16. - Babó28)
2009. júl. 15. 08:22
Bárcsak így lenne. Szorítok neked
2009. júl. 15. 08:22
A méhszájhoz nem tudok hozzászólni, de nagyon-nagyon remélem, hogy baba miatt van az egész... fura az ember szervezete, lehet, hogy nálad máshogy "áll", mint ami a nagykönyvben van leírva... pár napon belül úgyis kiderül, csak bírja az ember kivárni... :(
17. tundek
2009. júl. 15. 08:21

Lányok én tudom hogy bla bla könnyű azt mondani ez lesz a reakció, de hiddjétek el ha nem fogtok ennyire görcsölni a dolgon akkor fog összejönni.

Tavaly tavasszal egy kerti partin megjósoltam a barátnőmnek ennek a bizonyosnak, hogy lesz két fia, hogy ikrek vagy nem azt nem csak hogy két fiú. Mondta, hogy ő már tuti nem kap ilyen ajándékot mert már 36 éves annyi mint én és stb stb a szokásos szöveg. Ilyenkor jövök én és lelket öntök belé dehogynem meg idő ilyenek. Annyira sajnáltam ilyenkor, hogy ha hiszitek ha nem nem szoktam templomba járni de elmentem és kértem a jó istent adjon neki már végre kicsi babát. Volt már neki egyszer 8 hétig élt csak túl sok valami gyógyszert kapott és túlstimulálták és ettől elment a baba. Arról már ultrahang fotó is volt. Remélem jól írtam nem értek hozzá igazán. Ti vágjátok ezeket a dolgokat. / sajnos /

Na aztán a lényeg, hogy a testvéréék a szomszédban laknak és valahogy májusba lett bébijük. Azt viszont irígység és feltétel nélkül szerette mintha a sajátja lett volna. Mindig róla áradozott. Aztán mondom neki te? Azt mondja ő most nem megy nem érdekli vár 1 évet gyógyszerek kitisztuzljanak meg ilyenek. Na és mindig hívom mit csinál babázik. Tavaly szeptemberben mondom neki olyan szép vagy olyan sugárzó nem vagy valahogy más vagy híztál vagy mi van veled? Azt mondja semmi nincs minden oké azt mondja most úgy érzi kiegyensúlyozott. Erre a következő héten hívott telefonon.....

Persze náluk csak az volt a gond évekig hogy nem találkoztak sosem a petesejt és a hímivarsejt. Aztán akkor véletlenül igen na de két nap múlva is, mert az ikrek között két nap különbség van. Mármint fogantatásban.

Hát ennyi az ő történetük hét év és sok lombik után

2009. júl. 15. 08:17
Igen, én is ezt csinálom hónapok óta. Most vettem életemben először ovulációs tesztet. Gondoltam, ebben a ciklusban majd kicsit több esélyt adok magunknak. Viszont a menstruációm három nap után elmúlt. Furán érzem magam, tegnap egész nap hányingerem volt. Javasolták, hogy ma reggel csináljam meg az ovu tesztet, mert használható jóstesztként is. Megcsináltam, egyértelműen pozitív. De tegnap este zuhanyozás közben megnéztem a méhszájamat, és lent van, és kicsit nyitott. Úgy tudom, hogy terhesség esetén fent kell lennie és zártnak. Nem tudom, hogy mi van velem. Vagy most van peteérésem a mensi utolsó napjaiban, vagy méhszáj ide, méhszáj oda, terhes vagyok...
15. Tundchen (válaszként erre: 14. - Babó28)
2009. júl. 15. 08:13
Annyira ismerős, amit írsz! Az ember valami jelet vél felfedezni, ami szokatlan, elkezd a lelke mélyén örülni, aztán letör, mikor megjön mégis... viszont nekem az ovu teszten soha nem szokott halvány csík lenni, bár nem merek már reménykedni... :( Nem merek már "megérezni" se, nem akarok megint nagyobbat csalódni...
2009. júl. 15. 08:08
Nekem is eléggé össze-vissza alakul. Nagyon megörültem most reggel a pozitív tesztnek, viszont azóta utánaolvasgattam, és kicsit letörtem. Eléggé vegyes véleményeket láttam. Valakinek bejött jóstesztként az ovu teszt, valakinek nem. Nem tudom, mit csináljak... Valószínűleg elmegyek ma terhességi tesztért. Bár valahol érzem, hogy feleslegesen...
2009. júl. 15. 08:05
Nekem meg valahogy bekavarodott a ciklusom, azt sem tudom, hogy állok... eddig 28-29 napos volt és pontos, viszont amióta gyereket szeretnénk volt, hogy 36 napos volt, volt, hogy 31, úgyhogy most fogalmam sincs már, mikor esedékes... :s
12. tundek (válaszként erre: 11. - Tundchen)
2009. júl. 15. 08:04

Igen mint mindenben az egyik és a másik véglet.

Igazán nincs mit.

Kitartás nektek és a Jó Isten ad nektek kisbabát.

11. Tundchen (válaszként erre: 10. - Tundek)
2009. júl. 15. 08:02

Fura az élet, hogy valakinek annyira nehezen jön össze, valakinek meg tényleg ennyire könnyen... :)

Köszi, hogy ilyen kedvesek vagytok... :)

10. tundek (válaszként erre: 4. - 2c1d5b9264)
2009. júl. 15. 07:58
Sajnállak benneteket nagyon és ha tehetném és lenne szivem odaadni amikor kibújik az emberből egy ilyen kis manó szülnék ajándékba minden nőnek akinek nem lehet gyereke.
9. dj.cica (válaszként erre: 4. - 2c1d5b9264)
2009. júl. 15. 07:57
bellykém sajnálom:(
8. Babó28 (válaszként erre: 6. - Tundchen)
2009. júl. 15. 07:57

Szia!

Én pont így jártam ma reggel! Ráadásul ma van a mensim ötödik napja, viszont már tegnap se volt semmi.

2009. júl. 15. 07:56

Szia a barátnőm használta tavaly amikor hét év sikertelenség és több lombik után abbahagyta az egészet. Pár hónap múlva nem jött meg neki és egyik reggel sírva hívott 6 órakkor hogy az ovulációs papírja terhességet jelez neki. 2 napra hogy nem jött meg. Pár napig még csinálta ezt és vett tesztet és pozitív lett az eredmény. Azóta idén áprilisban két gyönyörű kisfiúnak adott életet akik mint két tojás hasonlítanak egymásra. Gyönyörűek és boldogok

Ha a teszt neked is kimutatta kívánom, hogy te is legyél olyan boldog és neked is sikerüljön mint a barátnőm. Tudom mi az amikor valaki évekig vár valamire ami az élete értelme lenne. Bár nekem hála ilyen gondom nem volt. Sajnos más megoldás nem lévén az orvosom már sterilizált mert minden fogamzásgátló módszer mellett terhes maradtam.

Szép napot nektek

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook