Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok? fórum

Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

1 2 3 4
66. Kendra90 (válaszként erre: 63. - Zebracsikó)
2015. okt. 14. 13:25
Köszi :)
2015. okt. 14. 13:24
Hajt a kíváncsiság :))
64. zebracsikó (válaszként erre: 62. - Kendra90)
2015. okt. 14. 13:24
Ha már a Hcg pozitív, m inek jóstesztelni? :O
2015. okt. 14. 13:23
2015. okt. 14. 13:22
Mi a véleményetek róla? Nagyon lutri? Volt már olyan ki használta és nem mutatott semmit, de a hcg teszt már pozitív volt?
2015. márc. 2. 18:08

Nem tudom, hogy valaki még olvassa-e...

Az enyémek így néznek ki...

[link]

(Alulról felfelé: 21., 22. és 24. napon készültek)

2012. márc. 27. 14:58

Igen 21, 24, 26, 27 egyre erőssődő csikok majd 27-én a hcg teszt is kimutatta! Érdemes teszteljetek!

4 hetes pocak

Sok sikert!

Van képem fent róla!

59. Tundchen (válaszként erre: 58. - *Pillango*)
2009. júl. 17. 11:02
Köszönöm, igyekszem... :)
58. *Pillango* (válaszként erre: 55. - Tundchen)
2009. júl. 17. 10:19

jajj, hát ez nagyon jó hír:)

az lh és a hcg hormonok összetétele nagyon hasonló, így mutatja ki egyik a másikat! :) vigyázz magadra!!

57. Tundchen (válaszként erre: 56. - Tundek)
2009. júl. 17. 08:13
Remélem! :D
56. tundek (válaszként erre: 55. - Tundchen)
2009. júl. 17. 07:51
Hú Tundchen de jjó lenne ha így lenne, bár valami alap biztosan van hiszen eddig nem mutatott semmit sem. Szerintem hétfő magasságában már egy terhes teszt is tökéletes eredményt fog mutatni
55. Tundchen (válaszként erre: 53. - Tundek)
2009. júl. 17. 07:25
Kíváncsiságból csináltam ma ovulációs tesztet is... szerdán még nagyon halvány volt a második csík, ma meg keményen pozitív... olvastam valahol, hogy valami keresztreakció áll fenn, ezért mutat az ovu teszt is hcg-t... a babatervezok.otthona.net oldalon... úgyhogy ha terhes vagyok, akkor azt kell, hogy mondjam, van értelme az ovu teszttel is nézni, mert mutatja...
54. tundek (válaszként erre: 50. - *Pillango*)
2009. júl. 17. 07:15
Pillangó nagyon nagy grat nektek.
53. tundek (válaszként erre: 52. - Tundchen)
2009. júl. 17. 07:13
Szia Jaj ennek nagyon örülök, remélem 1-2 nap és erős két csíkod lesz azon a teszten. Mindenképpen írd meg az eredményt. Szorítok nagyon
2009. júl. 16. 19:25
Van két halvány plusszos tesztem... mármint terhességi... de még nem győzött meg... :)
51. *Pillango* (válaszként erre: 37. - Babó28)
2009. júl. 15. 23:28
több peteérés is előfordulhat egy hónapban, bár ritka. az lh hormon viszont mindig jelen van a ciklus során, de ha nincs pé, szinte alig látszik a második csík. elmesélhetem h márciusban mi történt velem, de bíztatásnak szánom a közeljövőre, nem elrettentésnek. 19. naptól csináltam az ovuteszteket jóstesztként, és iszonyat halványan de erősödött, kicsit belemagyarázós volt, de más is látta. jöttek a HCG tesztek, negatív, másnap jósteszt, még mindig erősödik, ujabb HCG, és ez ment egy hétig, amikorcsak elkezdett vmi látszódni a HCG-n is. egy második csík. először csak én láttam, majd a férjem is két napra rá egy ujabb teszten. ő is kérdezgette, hoyg nem kéne e erősebbnek lenni jóval a csíknak, mivel akkor már 4 napja késett kb. Na lényeg, hogy a vége az lett hogy egyik reggeltől viszont halványodott a második csík, és onnantól már nem látszott. 10 nap késéssel megjött. szóval csak olyan használjon jóstesztet, aki elfgadja, ha egy ilyen természetes dolog történik. a következő ciklus a vetélés miatt tudtam hogy káosz lesz. nem tudtam mikorlesz pé. így a vérzés elmúlása után ismét hazsnáltam az ovutesztet. ennek köszönhetően annak a ciklusnak a babája most is itt van velem a pocakomban, szóval nagyon tudom ajánlani az ovutesztet, és jóstesztként is jól bevált. ha tudtam volna, hogy létezik, nem szedek fogamzásgátlót 9 évig...
2009. júl. 15. 23:20
nekem nagyon bevált, kétszer is:) ovu tesztnek tökéletes volt a ciklus végén pedig a 26. napon amikor pozitvat jelzett, és tudtam, hogy a PÉ már megvolt a 14. napon, akkor előkaptam a HCG tesztet és most vagyok 18 hetes várandós:) nagyon tudom ajánlani. nem kell 3000 ért venni 5 db-t a dm-ben... vateránrákeresel, 100 Ft darabár. nem mindegy.
49. Tundchen (válaszként erre: 47. - Babó28)
2009. júl. 15. 10:18

Igazából én sem vagyok türelmetlen, mindig több napos mensi késés után teszteltem csak, de mivel 30-36 nap között ingadozik mostanában egy ciklus, belőni sem tudom, hogy mikor kéne... :)

Viszont én sem fogok jóstesztelni, nincs értelme szerintem se... :)

Kívánom én is Nektek, hogy mihamarabb legyen baba!!!

48. tundek
2009. júl. 15. 10:16

Sajnállak Babó de majd összejön meglátod.

Nézzétek meg ezt arra, hogy apát elkapod ma este:

[link]

47. Babó28 (válaszként erre: 44. - Tundchen)
2009. júl. 15. 10:14
Én ebből a szempontból szerencsésnek mondhatom magam, nem vagyok türelmetlen fajta, eddig mindig ki tudtam várni a megfelelő időt, amikor már tesztelhettem. De ez nem jelenti azt, hogy nem voltam nagyon kíváncsi. :) Csak biztosra akartam menni. :) Kívánom, hogy neked babára utaljon a ma reggeli pozitív LH teszted! Én viszont eldöntöttem, hogy jóstesztelésre többet nem fogom használni, mert elég bizonytalan az eredmény.
2009. júl. 15. 10:12
Mi tavaly május óta szeretnénk gyereket, szintén elsőt, illetve akkor álltunk le a védekezéssel... aztán anyukám nagyon beteg lett és nem volt nagyon "kedvem" se a gyerektémával foglalkozni... kb most május óta tart a tényleges gyerek-projekt, most kezdtem figyelni azt is, hogy mikor lehet peteérés, eddig még azt sem...
45. Babó28 (válaszként erre: 43. - Cepheus)
2009. júl. 15. 10:12
Oké, felfogtam! :) Tehát az ovuteszt csak akkor pozitív, ha a két csík egyforma erős, vagy a második csík erősebb, mint a kontrollcsík. Így van? Akkor ez egy totál negatív LH teszt. Csak kicsit becsapós volt reggel. :)
44. Tundchen (válaszként erre: 42. - Babó28)
2009. júl. 15. 10:11

De sajnálom!

Pár hónappal ezelőtt nekem is volt ilyen... őrült hányinger, fáradtság, késett a mensim 8 napot... :s pedig csak gyereket szeretnénk, nem hiszem, hogy azon a szinten lennék, hogy a túlzott akarástól befolyásolnám az agyam...

Én nem hiszem, hogy veszek tesztet, majd ha nem jön meg a hétvégén, talán a jövő héten... :)

Tény, hogy ha az a baba benn van, akkor ott is marad, de olyan nehéz türelmesnek lenni és várni mondjuk egy hetet, nem?

43. Cepheus (válaszként erre: 40. - Babó28)
2009. júl. 15. 10:09

Nem, peteérést akkor jelezne, ha a tesztcsík erősebb lenne.

(Nincs ezen mit nem érteni, van a szervezetben MINDIG LH-hormon, az LH-teszt meg reagál rá.)

42. Babó28 (válaszként erre: 41. - Tundchen)
2009. júl. 15. 10:06
De vettem, és negatív lett. Akkor valószínűleg ettől az őrült melegtől van a hányingerem. Nekem már kimutatná, ha terhes lennék. Új hónap, új remények, este elkapom az embert! :D Egyébként nekem még nincs gyerekem, az elsővel próbálkozunk, és nagyon szeretnénk...
2009. júl. 15. 10:01
Én sem értem igazán... :) Nem vettél tesztet Babó?
2009. júl. 15. 09:55
De ha ez így van, akkor nem értem a lényegét... :O Akkor most peteérésem van? jujj, lehet, hogy nagyon butának tűnök most... :D
39. Cepheus (válaszként erre: 36. - Tundchen)
2009. júl. 15. 09:53
Köszönöm, Neked is! :-)
38. Cepheus (válaszként erre: 37. - Babó28)
2009. júl. 15. 09:52

Az LH-tól, mert az mindig van a szervezetedben.

Sajnálom! :-(

2009. júl. 15. 09:44
Itt vagyok. Sajnos negatív lett. Legalább már nem vagyok bizonytalan. Csak tudnám, hogy akkor miért volt pozitív az ovuteszt... :)
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook