Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Szia!privàt üzenetben elküldöm a telefonszàmot aztàn fel tudod venni vele a kapcsolatot.
Kìvànom,hogy annyi örömöd legyen vele mint nekem sikerült.
Sziasztok!
Szeretnèm megosztani veletek a tapasztalataimat,ezèrt regisztràltam.
Hasznàltruhàval foglalkozom,nemrègen kezdtem bele.
Az beszerzèsi eddigi forràsaimba sajnos egytől-egyik csalódtam sajnos..àr-èrtèk-minősègben..
Elkeseredèsemben a teljes bezàràs is megfordult a fejemben,ès ekkor èrkezett egy ajànlàs berszerzèsi forràs tekintetèben.
Rossz ezt kimondani,de valóban "az esèlytelenek nyugalmàval"kerestem fel az illetőt.Lehetősèg volt szemèlyesen talàlkozóra,megnèzni az àrut.Van originalt(bontatlan)gyűjtèse,ès igènyek szerint vàlogatott àrut is ad el.
Nagyon rugalmas,segìtőkèsz,ès ami a legfontosabb KORREKT!!
Mind emberileg,mind pedig àru tekintetèben.
Vàsàroltam is tőle..Először fèlelmeim vègett csak kisebb mennyisèget,aztan mikor többedszerre bizonyìtotta hogy jó àruja van,bele mertem fogni az "originalt"vásàrlàsàba is,hiszen az olcsóbb.
Remèlem tudtam segìteni aki esetleg hasonló helyzetbe jutott mint èn is voltam.
VAN MÈG TISZTESSÈG!
Csak sajnos egyre ritkàbb..es sajnos sok a csaló,aki megkàrosìtja a naìv embereket..
Kedves Vargasteven,
Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mi volt a baj az usa-tex-el?
Köszönöm előre is!
Üdvözlettel: Miki
Sziaszto !
Turkálót szeretnék nyitni, melyben felnőtt ruházat,gyermek ruházat, lakástextilt, táskákat, cipőket, játékokat, egyszóval mindent amire szükség lehet, árulnék.
Nyílván csak jó minőségben és a mai divatnak is megfelelőben.Természetesen minden korosztály igényét szeretném megcélozni.
Itt jön a kérdésem Felétek,Tudtok-e megbízható, jó referenciával rendelkező nagykereket, amelyek segítségével az árúkészletem folyamatos és a minőség töretlen.Köszönöm szépen előre is a Válaszaitokat.
Sziasztok!
Amerikai használtruha nagykert keresek ! Usa-tex kilőve, annyira nem jött be. Esetleg ha nincs ausztriába lehetne e keresni és behozni onnan?
Kisebb mennyiségű (20-30 kg) cream minőségű gyermek bálát szeretnék vásárolni, olyan céget keresek, ami megbízható és magánszemélyeket is kiszolgál. Sajnos rossz tapasztalatom van az eddigiekkel, így szeretnék érdeklődni először.
Privátban is szívesen fogadok tippeket, nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Áresős használt ruha üzletet szeretnék nyitni. Akinek ilyen van tudna mesélni a tapasztalatairól?
Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni melyik nagykerben tudok márkás ,cream mínőségű ruhákat venni háztartási tételben kb 20kg és ki is szállítják.Előre is köszi.
e-mail:kisslaki11@gmail.com
Sziasztok! Krém-extra használt ruha nagykert keresek.
Most fokent divatos téli kabátok és pulóverek érdekelnének. Aki tud valamit kérem jelezze. Köszönöm
Sziasztok!Nem rég nyitottam meg kis turkálómat!Kéne egy kis segítség!Eddig egy neves kisvárdai nagykertől rendeltem árút,sajnos a második szállítmánnyal nem sikerült tükrözni az első minőségét!Valaki tudna ajánlani egy megbízható nagykert ahonnan kisebb mennyiségű ruha is elhozható!?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Holland krém minőségű használtruhában tudok segíteni akit érdekel! További infó: Kovacskittyyy@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek