Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
6 hónapja volt a hasaplasztikám,még elég piros a hegem,elmentem szoliba de bugyiba ami takarta a hegemet,de szolizás közben lejjebb csúszott és picit megsütötte a hegemet a szoli,ugye nem lesz baja?
Sziasztok!
Ma vagyok 12 napos!!! :)
Friss képek és hírek a naplómban..:)
Mindenkinek gyors fel épülést...
Na megvolt a hat honapos kontroll es fotozas. :D
Az oldalamon a kiallo vacak az igen, zsir!
Allitolag az ember ket oldala nem ugyanolyan ugyhogy azert valahogy a bal oldalamon tobb a haj mint a jobbon.
Zsirszivas dija: 150 ezer forint. Vagy mint alternativa kozolte hogy azt le is lehet am fogyni. ...jajj.
Tavaly oktober 23-an.
Pavlovics Gabor. Holnap latom ujra mutet ota. :D
Igen, ezt tudtam, írtad privátba! :)
Örülök, hogy visszakaptad nőiességed, de ami a legnagyobb dolog, hogy egészséges vagy!
Én is így gondolom, csak elég rossz ez a hálapénz a magyar egészségügyben, mert tudom nem KELL adni, de elvárt! Még csak tippem sincs mennyit szokás egy szépészeti műtét után adni, mert hogy lehet, hogy a hálapénz egyenes arányban nő a műtét árával (mármint ha nem tb-s)??
Gondoltam jó lenne ez ügyben tájékozódni egy kicsit, de elég tabu téma úgy látom, nem nagyon olvastam erről itt kiírva. Kérdést láttam többször is feltenni, válasz lehet privátba ment, azért nem láttam!
AZ meg már igaz, hogy úgysem tud senki többet adni mint ami van, csak hát én mondjuk szívesebben költeném a családunkra! Adni mindenképpen fogok, csak az arányokkal nem vagyok tisztában!
Volt egy visszér műtéten novemberben, ott 20.000 Ft-ot adtam, és azt hiszem azzal elég jól adtam, de ezt sokkal nagyobb jelentőségűnek érzem (persze nem egészségileg)! No mindenesetre én 50.000 Ft-nál egyenlőre meghúztam a felső határt!
Azért szóljatok ha ez nagyon kilóg a sorból, akik már túlestek ezen! :)
Úgy látom ez intézmény függő! Magán helyen max 2 éjszaka, kórházban több. És a Szent Imrébe megyek a hónapban, nekem 5-7 napot mondott a doki, mert itt csak akkor engednek haza ha a csövet kiveszik! Van ahol meg azzal engednek haza.
Lábadozásról még nincs infóm! :)
Sziasztok! Én már ezer éve készülök rá.
2009-ben már majdnem megvolt, de közbejöttek dolgok... (új férj, újabb 2 gyerek:))
Azt szeretném kérdezni, Dr. Bodnár Gábornál volt-e valaki (bár láttam a táblázatban hogy igen), még ott van-e mint régen, vagy már csak a magánjában vállalja? Olyan gyönyörű pocakokat csinált akkor, hogy mindenképpen Vele szeretném megcsináltatni. Sok sok dokit végigjártam pár éven belül, és azóta sem láttam jobbat:(
Még a legkisebb szopik, de úgy tudom ha vége a szopinak + 1 év és mehet a műtét. No meg jópár mínusz kiló...
Többször láttam már, hogy mások is kérdezték, de választ lehet privátban kértek, arra már nem emlékszem! Most nálam is eljött a kérdés ideje! :)
Mennyit szokás adni a dokinak egy tb-s műtét után?
Én max 50-re gondoltam, de talán az sok nem? A másik tippen olyan 30 körül?
Segítsetek! Ti adtatok, és mennyit?
Lányok, Fiúk!
Ti használtok valami kencét a hegre? Vagy szilikon tapaszt?
Nekem a tapaszt ajánlotta nagyon az orvos, de még nem vettem meg. Most Contractubex-szel kenem. Ez nagyon jó. Már három nap után eltűnt a dudorodás, és világosodik a heg. Szóval nekem működik :)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?