Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Lányok lenne egy kérdésem.
A jövőhéten műtenek (6 nap és már nagyon izgulok...:) ),de nem tudom hogy van e értelme pl: bugyit vinnem vagy a pizsama elég?
Ahogy néztem a Vénusz dombból jönnek ki a csövek és az én logikám szerint az zavarná a csöveket,vagy rosszul gondolom?
Szasztok!
Nagyon köszönöm azoknak, akik hiányoltak! Sokat gondoltam Rátok, de baromi sok a meló! (két állás, két gyerek, háztartás, férj ;)) Tudom, hogy másnak is sok, és vannak egyéb, nagyobb gondok - nem is akarok panaszkodni. :)
Örülök, hogy a "régi" ismerősök jól vannak, itt vannak. Nekem 29-én lesz egy éves a köldök sérvből indult has és mellplasztikám - nem bántam meg! Csücskös vagyok oldalt, de azt majd csak ősszel fogom megcsináltatni. Sajnos a sebem keloidosan gyógyult, és nem tudtam, nem számítottam erre. Kenegettem mindenfélével, de igazából a mepifrom szilikon tapasz az, ami segít. Sokkal laposabb a heg és néhol már elmúlt apirosság. Sajnos éppen a széleken, ahol magasabban van, pont ott pirosabb - kilógna a bikinből, úgyhogy azt nem kell vennem.
Errol a "gyerek becsuszasrol" jut eszembe hogy a Betty egy par hete feltett a netre egy erdekes angol cikket.
egy angol no elment Csehorszagba hasplasztikara. Par ev mulva vhogy (becsuszott??? a gyerek - hol van a fogamzasgatlas).
Szetnyilt a seb es az angol sajto a cseh dokit hibaztatta hogy tul szorosra huzta a hasat. Szerintem nem biztos h a doki a hibas. Ezt igenis el kell (ene) vallalni kockazatkent. Ha hasplasztika utan vki vallal ilyet akkor igenis ez elofordulhat.
Az angol sajto nagyon raszall a kozep europai plasztika horrorra mert vedik nagyon az itteni plasztikai sebeszek erdekeit. Itt 5500 font egy plasztika csehorszagban meg otthon mondjuk 2000.
Az enyembol nem lett majdnem semmi. ...
nem mert senki hozzamnyulni.
én kenegettem :) kutyafülét nem ért. a gyerekeim sorban 3450, 4300, 4400, 4500, 4700, 5000, 4800 grammosan jöttek. ez jutott. :) de azt hiszem, ha nincs a srév, nem vágok bele, miközben gyakorltailag a második óta szenvedtem a hasamtól. nagyon nehéz kérdés ez, kemények a társadalmi elvárások (arra van időd, amit akarsz, ne hagyd el magad, stb) kemények az előítéletek, a plasztikcicák mind műnők... nem könnyű.
azt hiszem, írni akarok erről az egészről. könyvet. legyen könnyebb az utánunk jövőknek. :) ha valaki szívesen mesléi a maga sztroiját, írjon rám egy privit. MINDEN ÉRDEKES. azok a történetek is, amik nem a kés alatt végződnek. :)
Ebben természetesen egyet értünk :)
Azt hiszem az egyik lánynak már volt 2 gyereke, megcsináltatta a hasát és pár évvel később még bevállaltak egy újabb babát.
Semmi gondot nem okoz.
Mondjuk nekem az Augmentintől ment is a hasam, pedig szedtem mellé a Normafluoret.
32 leszek a nyárod.
Természetesen mindenképpen megkérdezem, csak gondoltam ti hátha tudtuk valamit. De nem hiszem, hogy belevágok már a gyerek projektbe.
Ezt az orvosodtol kerdezd meg.
nem ajanlott sztem.
Hany eves vagy? En 38 voltam az utsonal.
Lenne egy kérdésem.
Én a korom és más okok miatt már nem akarok több gyereket ( a szivem szeretne, mert mindig 3-4 gyerek volt az álmom, anyagilag nem lenne gond), de a párom nagyon akar még próbálkozni.
Hasplasztika után lehet még gyereket vállalni. Az egy szem fiam császáros volt.
Tb tamogatas: mininum bmi 35-rol kell lefogyni 10 bmi pontot. Ez az en esetemben 30 kilo volt.
101-rol 72-re.
Pesten tb-re a legtobben vagy a szent imre korhazba mennek vagy a honved korhazba.
videkiek is jok sztem.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek... hasplasztikát szeretnék. Tanácsaitokat, ötleteket kérnék... mire figyeljek.. esetleg doki akivel nagyon meg voltatok elégedve Budapesten.
Olvasgattam a régebbi bejegyzéseket, és konkrétan érdekelne, hogy hogy működik a TB támogatás?
köszi mindenkinek előre is a segítséget!
Lilyair
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?