Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát nem pont ilyen válaszokat váram..:(
De remélem azért mindenkinek idővel visszatér az érzés...
Nem ugyan az a műtét... Nekem a császármetszésem 20 hónapos....még mindig van egy érzéketlen rész!
Het honap utan érzéketlen. :(
én 8 és fél hónapos vagyok, és még mindig érzéketlen a hasfalam....
Műtét hány kiloval lesz könnyebb az ember?hány napig vannak nagy fájdalmak?kb. Mennyi időt kell kórházban tölteni?
Hasplasztikán átesett kollégák..:)
Olyan jellegű kérdésem lenne hogy kinek mennyi idő után tért vissza az érzés a hasfalába?
Úgy értem hogy a bőrhöz hozzányúlva mikor fogok újra érezni??
Most a héten leszek 5 hetes.:)
Szia!165 cm.alapvetően vékony csak a hasam nagy logos.
Milyen magas vagy?
Én 170 cm és 68 kg-val volt most szerdán!
Baj nem, csak lehet, hogy a szépre megcsinált hasad odalenne egy vagy több terhesség után, de lehet, hogy nem! Azt nem tudni előre, hogy a terhesség után milyen marad a hasad! A tuti biztos ha azután csináltatod meg, viszont ha ennyire zavar, akkor meg jobb már most! Pláne, hogy ahogy írod azt gondolom nem a közeljövőben fogsz szülni, ki tudja, hogy évek múlva mit támogat éppen a tb! Most megcsinálják ingyen!
Sziasztok!volt valakinek 75 kg-osan hasplasztikája?én most készülök.remélem megéri?!
Emiatt aggódok, hogy mi lesz akkor, lehet belőle baj? De így viszont nem tudom elfogadni magam, így a pár találás is nehezebb :) Köszönöm a választ, minél előbb felkeresek egy orvost, illetve beszélek a háziorvosommal is.
Igen az teljesen jó!
Konzultálj egy plasztikai sebésszel! Neked azt kell meggondolni, hogy van e értelme alávetni magad ekkora műtétnek, úgy, hogxy még majd szeretnél szülni! Biztos szebb lenne a hasad, ha az egészet a legvégén csináltatnád meg!
tehát ha 170 cm vagyok, és 70 kiló, akkor az már jó? Mert nem érzem így jól magam, és minél előbb túl szeretnék rajta esni. Köszönöm amúgy! :) De akkor a későbbiekben nem lesznek gondok? Mivel a hasam végig van repedve, megtudják így is csinálni?
50 kiló fogyás az nem semmi! Nagyon ügyes vagy!!! Ekkora fogyásra van tb támogatás!! Legnagyobb súly bmi 35 felett kellett legyen, és abból 10-et kell legalább fogyni! Ezt valamilyen orvosi papírral tudni kell igazolni!
Nem tudom, hogy van! Biztos mindenki más egy picit, de el tudom képzelni!
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy van-e hasplasztika TB-re? 23 éves vagyok, 50 kilót fogytam és nagyon csúnya a hasam. De ha nincs is TB-s, ha megcsinálják utána, lesznek szövődményei, esetleg ha később terhes leszek?
Elvileg itt is ugy van, nem tudom letezhet e olyan hogy nalam "eldugult"?! Eleg sok volt megis gyorsan abba maradt. Mikor kihuztak nagyon folyt, eloszor a lukon, utana a seben csinalt helyet;
Igen, ez ma már az 5. nap! Itt úgy van, hogy a cső addig marad míg a napi lefolyt mennyiség 30 ml alá megy! Akkor veszik ki, és lehet haza menni! Reggel 6-kor jelölik meg mindig. Ma eddig 10 ml-nél vagyok, remélem már utcsó csöves nap!
Recs, 5 napja cagy csoves?! En azt hiszem nekem tenyleg koran kivettek:((( meg mindig folydogal eleg szepen. Elfolyosodott zsir???!?!! Akkor tovabbra is fogyok. :D Tegnap megneztem magam, jora szamitottam, de ennyire?!?! Meg derekam is lett pedig az sosem volt ;)
Tényleg repül az idő, már 5 napos vagyok! Remélem holnap már nem leszek csöves!
A segítségre azért is figyelj, mert oké, hogy meg tudod csinálni, de a megeröltetés lassítja a gyógyulást és nem tesz jót a hegeknek! Doki nekem azt mondta, hogy vegyem komolyan a 6 hét pihenőt, ha szép heget szeretnék!
Pár hetet én is így gondoltam mikor itt olvasgattam, hogy de jó nekik.... akik már túl vannak rajta :) és most tessék... Olyan gyorsan megy az idő, hipp-hopp elmegy a nyár és már jöhet neked is a műtét :) Mondjuk nyárra örülj hogy megúszod a haskötőt. Csak két napja van meleg és még nem is az az igazi, de hát mit mondjak, neme gy leányálom.
Oh. De Jó Már Neked!!!!!! Bár Már holnap mehetnék! De juniusban egy esküvőre is hivatalos vagyok. Nem lenne célszerű.... Műtott pocival tancolni....:D marad a nyár vége és jövő Ilyenkor új fürdőruhát vehetek a Szép alakomra amit az edzéssel is tuningolok majd! Remek lesz ! Jövőre új külsővel megjelenni a strandon :D hnmmmmm!!!!
Viszont nagyon megéri a nehéz időszak, ez a lapos has érzés kárpótol mindenért. Már így haskötóben is hihetetlen érzés hogy jól állnak azok a ruhák amiket mindig is szerettem volna viselni :) Alig várom az első bevásárlást amikor csak a méretet kell néznem és nem a fazont válogatnom, 10 fazonból jó ha 1-2 hordható volt, most majd újra mindent felvehetek anélkül hogy minden pillanatban a hasamat kelljen behúzni, igazgatni, takargatni. Húúú de várom!!!
Lesz segítségem! Csak Kicsit nehéz lesz megoldani.
Segitseg nelkul nem szabad belevagni. A csaszarnal sokkal kemenyebb, de nem annyira veszes. Persze teljesen egyeni hogy neked mit fognak csinalni, nalam peldaul nagyon sok volt a "munka", pedig vekony vagyok. A csaszarnal egy 3 kilos gyereket kell emelgetni es ha nem alszik akkor egy helyben fekszik. Az en 3 evesem meg fel percet nem ul egy helyben. Az egy dolog hogy mindent meg tudnek csinalni de nem szabad. Egy rossz emeles es gond lehet az elso ket hetben. Egy 15 kilos gyereket pedig 6 hetig sem szabad emelni, en nem kockaztatnek segitseg nelkul.
A kórházban töltött éjszaka is kemény lesz. A lányomnak főleg. Soha nem töltött nélkülem egy éjszakát sem. Na meg én se nélküle. De egy kicsit önmagamra is gondolok most már.
Másfél éves a kicsikém. A terhesség kiderülése óta egyedulálló vagyok még a szülés előtt el is válltunk. Ezért is Szeretném megcsinaltatni. Szeretnék majd egy társat magam mellé. De túl gátlásos vagyok a hasam miatt.
3 gyerekem van, legkisebb 2,5 éves, apuka itthon maradt 2 hetet segíteni, de azért nem olyan vészes ez. Az első napok durvák, de akkor úgyis kórházban van az ember, mire hazamentem már mindent tudtam csinálni, csak sokkal lassabban.
Ha az állami kórházba mész konzultálni akkor ingyenes akkor is ha a műtét maga fizetős is! De ha már rászántad magad hívd fel a kórházatokat, hogy kell e időpont, kell e fizetni, vinni valamit!!
Nekem két kicsim van, a kissebbet még igencsak emelni kell! Anyukám lesz velünk két hétig ha haza mentem! Muszáj segítség!
Fhu! Én egyedül vagyok vele mig a szuleim haza nem érnek a munkából. A keresztanyukaja tudna segiteni De akkor minden képp meg kell varnom az iskola szunetet. Ő most egyetemista. Hasonló érzésnek Gondolom mint amikor császároztak.
További ajánlott fórumok: