Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Újabb kérdésem van!
Mit “kell” érezzek ha volt izzomösszevarrás?Mert elvileg volt,de kételkedem benne.
A köldököm ma kezdett el szúrkálni,ez gondolom a gyógyulás jele.Nevetni,köhögni,hapcizni nem tudok,mert fáj a köldököm felett,talán az izomvarrás miatt?
Köszi előre is:)
Sziasztok! Voltam kontrollon, bejegyzés a naplómban!
Szép Napot Mindenkinek! :)
Remélem én is hogy jól választottam!
Téged is Szegeden műtött?
Érdekelne hogy milyenek a körülmények és hogy "kötelezően" mennyi időt kell bent tölteni.
Sziasztok,
14.-én volt hasplasztikam 55 kiló fogyasom után.
Állva mikor nézem a hasam nagyon be van durranva, mert nekem mondta a dokim h zuhanyozzak nyugodtan és ott vettem észre.Azon kívül már semmi fájdalmaim nincsenek.
Olyan mintha kb terhes lennék. Meg eléggé kemény a területe.
Nektek mikor kezdet az igazi eredmény latszodni?
Sziasztok!
Írtam a műtét részleteiről a naplómban akit érdekel! :) 3.nap végre itthon, jól érzem magam!
Sziasztok!
Tanàcsokat szeretnék gyűjteni,mert sajnos nemnagyon kaptam!
9napja volt a hasplasztikàm!
Mikor vehetem le àlló helyzetben a haskötőt,hogy megnézzem az eredmènyt?
Varratszedésre 29-én kell mennem!Ez normàlis?
Minden tanàcs,tapasztalat jól jön!
Köszi
De cuki vagy, hogy nem felejtettél el☺️ Örülök minden tanácsnak, főleg ha az még orvosi is. Akkor én is masszírozom majd. Egyébként erre tippeltem mert nagyjából szabályos közönként lehet érezni és a középső a legnagyobb. Köszönöm szépen☺️
Teszek fel képet...
Sziasztok!
Budapesten Kit ajánlotok?
Hasi zsírleszívás,és/vagy mini hasplasztikát szeretnék csináltatni.
Témával kapcsolatban szeretnék tapasztalatokat olvasni.
Sajnos nagyon sok zsírfelesleg van a hasamon.Tipikus terhes hasam van.
2 gyerekem van,a kisebb 4-éves vele császároztak.
Dokinál még nem voltam.Zsírleszívást szeretnék,azt egyenlőre csak gyanítom hogy javasolni fogják a mini hasplasztikát is.
Sziasztok!
Túl vagyok én is rajta végre! :) Délután 2 után vittek a műtőbe mostanra tisztult ki a fejem, lőttem egy képet bár nem látszik túl sok minden, többi a naplómban!
Én tavaly szeptemberben határoztam el,hogy megszabadulok a fölösleges bőrömtől.Októberre kaptam első időpontot és mivel elég határozott vagyok,december 19-én műtét volt.😊Nagyon izgultam,hidd el,de minden rendben volt.Most leszek 5 hónapos.
Szegeden műt?
Szia!
Köszönöm hogy írtál!Sokat segít mert olyan távolinak érzem a konzultáció időpontját hogy néha azért elbizonytalanodok!
Kedves Nita1986!
Engem is a Viczián doktor műtött.Szerintem jó választás.Ha tudok valamiben segíteni,nyugodtan írj.😊
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?