Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Nektek is fájt a bőrötök? 8 hete volt a műtét, de pár napja vettem észre hogy rendesen fáj a bőröm. Kenem mindennap reggel, este. Fáj ahogy a nadrág is össze van gombolva. Tapasztal valaki ilyet?
Szia
Mindenkinek mást ajánlott a dokija. Nekem sima curiosa géllel kellett kennem amíg nem sebesedett be..nekem bevált.
Gyors gyógyulást 😉
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, a hasplasztikám holnap lesz egy hetes. Ma voltam kontrollon, és egy csomó mindent elfelejtettem megkérdezni, így hozzátok, elöttem járókhoz fordulok.
Tudnátok segíteni mi a teendőm a kötés leszedése után? Kell pl. Betadinnal kenegetnem egy darabig? A hegre kell és vagy érdemes valamilyen krémet használnom?
Nagyon köszi előre is! Kitartást és zöllentes gyógyulást mindenkinek!
Halihó!
Ti mikor szabadultatok meg teljesen a varroktól?
Már szívesen megválnék tőlük🤣
Sziasztok
Segitsetek
Olyan orvost keresek,aki elrontott hasplasztikat helyre tud hozni
Hasam aljan nincs bör,igy csak oldalrol ossze huzva lehetne ,,szep,,hasat csinalni
Tudtok ajanlani valakit?
A levegővétel nekem is alig megy páncél nèlkül🤣
Milyen furi🙃
Szuper,holnap sokkal jobb lesz,az tuti!
Nekem is megvolt,és nagyon jól ment,nem remegtem,laza voltam😂.De tegnapelőtt 1percet sem bírtam ki pàncél nèlkül,és azt is csak remegve!
Raktam képet a naplómba
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?