Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia
Nekem mikor hazajöttem nem jött semmi ,majd begyűlt az oldalamon a váladék amit kinyomtak 😱 utána majdnem 1 hétig folyt belőlem (szerencsére, így nem kellett kínokat átélnem a nyomkodás miatt) elég sok jött, betétet tettem oda, és naponta többször cseréltem.Nekem azt mondták jobb ha így kijön és normális, mert különben a hasadba gyűlik és az gáz 🙄 A naplómba irtam is róla szerintem.
Sziasztok, egy ideje olvasom a fórumot, probalok tajekozodni hasplasztika temaban :)
Őszre kaptam időpontot . Tbs hasplasztikam lesz.
Szerintetek van kulonbseg ha maganba megyek vagy tb re csinaltatom ?
Akar ugyanannal a dokinal is lehet kulonbseg ?
Hàt igen a súlytartàs. Az van kötelező fél év úgy tudom, műtét előtt, de àtlagos esetben az ember azt is mozgàssal együtt éri el. Ez az ami miatt aggódom. Hogy a műtét miatt a mozgàs korlàtozva lesz. És emiatt lehet hízni, kérdés hogy mennyit. Az étrendet követném természetesen mert sokkal jobban érzem magam így. Az àtàllàs volt csak nehéz amikor elkezdtem.
És ha valakinek pl több műtét kell, akkor mennyi idő kell elteljen 2 műtét között? Ha pl has, majd mellek, majd felkar és combok lenne összesen.
Szia!
Szerintem műtét után már nem szabad nagyon ingadozni, azért is jó, ha előtte valameddig tudod tartani a súlyod. Figyelni kell az étkezésre ha kevesebb a mozgás, sétálni lehet fokozatosan utána pedig visszatérni lassan a komolyabb mozgáshoz. Én azt vettem észre inkább kicsit unalmamban ettem ha nem figyeltem.
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Igazából csak azért kérdeztem (azért jutott eszembe) mert ugye aki fogyás miatt kell megcsináltassa a bőrét, az többnyire étrend változtatással és mozgással együtt fogy le,és ha hónapokra elmarad a mozgás, akkor vissza fogok hízni valamennyit, és ez elég gáz lenne. Tekintve hogy miért volt szükség a műtétre. Nagyon rossz lenne, ha a mozgáshiány miatt hízás lenne, akkor aztán megint nyúlna a bőr. (persze nyilván az étrendi változtatásokat életem végéig tartanám ugyanúgy, csak hát a mozgás....
Vagy 2 hónap alatt nem lehet felszedni annyit, hogy megint lógjon a bőr?
Bocsi ha hülyeséget kérdezek:)
Szia!
Be fog puhulni meg lemegy majd az ödéma is. Gál halkollagén peptidjét használom + C vitamint hozzá ☺️ gyors gyógyulást!
A dokim azt mondta 2 honap utan minden megengedett mar...en viszont a feluleseket nem merem meg,mert a hasizmomat is osszevarrtak.
Ha csak plasztika lett volna,az en sebem 2 hetesen mar nagyon szep volt,eszembe se jutott volna,hogy szetnyilhatna.De persze a mozgas olyankor meg korai lett volna,azert megiscsak egy mutet es ido kell a teljes gyogyulashoz.
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni azoktól akiket már műtöttek, hogy a pocak seb a műtét után mennyi idő mire úgy meggyógyul, hogy az már nem szakadhat fel, nem nyílhat szét, érheti víz, lehet vele rendesen edzeni: felülés például...
Köszönöm bárkinek aki válaszolna. Nagyon érdekel. Nekem még messze van a dolog, ahhoz még le kell fogynom (folyamatban van), de érdekel a plasztika is, mivel 1000% hogy szükségem lesz rá.
Sziasztok!
Tegnap lettem 6 hetes, képek, összegzés a naplómban ☺️
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?