Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Koszonom szepen a valaszod!
Ez egyreszt megnyugtato,masreszt nem tul jok ezek szerint a kilatasok....
Szerencsere lazam nincs .
Ha gondolod a naploba teszek kepet. H miert aggodom kicsit
Szép vagy.
Legyel inkább büszke magadra
Sziasztok!
Ma vagyok három hetes.
Már írtam korábban, hogy nekem kicsit szét nyilt a seb 3 helyen. Az milyen ha be van gyulladva? Mert savó talán nem jön. Csak ilyen takony szerű váladék nyúlós cucc.
Szia ! ........teljesen normális......itt mindannyian dagadtunk...dagadunk...dagadni fogunk :) ...én kb 7 hetes koromig ...de hallomásból tudom előfordul aki még fél évesen is ödémásodik...aztán egyszer csak vége... :).....
Én próbáltam mindent...csalán teát...több vizet inni...többet mozogni már amennyire lehet...talán az utóbbi beválik valamennyire picit csökken a dagadás.... Minden jót Neked :) !
Sziasztok!
Uj vagyok ezen a forumon.
Aprilis 14-en volt hasplasztikam.
Tegnap este a "furdesnel" vettem eszre,hogy igencsak be vagyok dagadva,vagy odemasodva...
Azt szeretnem megkerdezni toletek,hogy ez ket hetesen normalis dolog?Meddig varhato,hogy elofordul ez a jelenseg?Tudok valamit tenni ellene?
Koszonom szepen,ha valaszoltok!
Igen, én a kórházban is nagyon széggyeltem hogy állandóan liftezett a gyomromban a bélgáz és hálát adtam azért, hogy egyedül fekszek a kórteremben... Azzal hogy mindennap szűztea kapszulát vettem be, nem csak az emésztésemet rakta rendbe, hanem ezt az iszonyú bélgáz mozgást is megszüntette.
Egy pár hétig szedtem, de már úgy 2 hete nem, mert már mozgok annyit nap mint nap hogy ez ne okozzon gondot :)
Aranyos vagy..
De azért a kép nem adja vissza a valóságot
Csikos jóval a köldök fölött is
Es lóg lent
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?