Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Bocsánat, hogy belekotyogok, de esetleg kerüljétek a puffasztó ételeket.
Időnként benézek ide, csuda bátor és ügyes csajok vannak itt! Mindenkinek teljes gyógyulást kívánok!
Szia
Szerintem a doki tanacsat kene kovetned. Ha azt mondja hogy nem kell leszoritanod semmivel akkor tessek szotfogadni:) amugy a hegkezelok meg evitaminos olajak sokat segitenek a gyogyulasban. A tobbiektol tudom. Meg en is a sebgyogyulas elott allok :)
4 hetesen erzekenyen erint a tusszentes? Jaaaaaj akkor fel kell kornom a gatyat! En ujabban kohogok... hat belepusztulok. Remenykedtem hogy minel hamarabb vege lesz.
Nagyon orulok neki hogy szep a sebed! Mikor tudtal kiegyenesedni?
Köszi:)))
Ma voltam 4 hetes kontrollon:minden rendben,szep a sebem,doki szerint 2 het mulva elhagyhatom a haskotot es kezdhetem a hasazast😊Mondtam hogy egyelore a tusszentes is erzekenyen erint:)
Azt is mondta,hogy ido kell mire minden helyreall,mert eleg sokmindent atvagott.
Mar nem dagadok annyira,es vettem hasszoritos bugyit is.
Megint megneztelek. Nagyon szep lett a hasad.
:)
Az jo hir hogy visszater az erzes a helyere. :) kicsit megnyugodtam.
Csajok!
Ki hogy áll az "érzéketlenséggel"? (Alias hiába csíped de nem érzed.)
Szia!
Igen kivettek!!! Na most erzem csak igazan jol magam.
Viszont... olyan fura a hasam. Termeszetellenes. Igaz hogy csak fekve lattam meg hajlitott labbal... de akkor is fura. Olyan zömök vagy nem is tudom. Nincsenek meg azok a termeszetes hajlatok. Ez normalis?
Szia
Remelem jobban vagy!
A hasad nagyon szeeep!! Es ezt komolyan mondom. A viszontagsagok ellenere remelem nem bantad meg.
Halihó! Örülök, hogy jól vagy mostanra, olvastam, hogy mi minden történt veled a héten.
Eltűntem egy hétre teljesen, nyaraltunk. Olyan jó volt, teljesen kikapcsolt. Direkt nem foglalkoztam semmivel, még a hasam sem fényképeztem le, pedig most telt le a 6 hét! :) A kompressziós rucim még nem vettem le, mert vennem kell valamilyen tapaszt vagy mittudoménmit a sebemre. 3 hete megvan, végigszakadt a bőr a var mentén. Majd csinálok képet róla. Amúgy minden oké, elmúlt az izomláz-szerű érzés is. Már emelhetek is, és végre nem történik semmi a hasamban, ha tüsszentek! Napközben dagad a hasam, mint Nalának, de reggel szép csini. Szerintem kell majd korrekció később, mert elég csücskösnek tűnnek a hegszélek. Kíváncsi vagyok, mit mond erre az orvosom a kontrollon.
Kicsit eg a hasam meg olyan puffadt erzesem van. Az szerintetek miert lehet? Megeroltettem?
3 napos vagyok.
En meg ki se mostam!!!:(
Nem tudom mi a fene van vele de csuszkal meg kilazul. Naponta tobbszor is ossze kell huzni. Inkabb veszek egy ujat.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?