Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Koszonom. Rengeteg loherét es egyeb képes jokivansagokat! Hamarosan teszek kepet fel!:)
Kepzeljetek!!!!
A doki bejott es azt mondta hogy
Zsuska... gyonyoru lett a hasa!
Mindtam neki h tuti minden paciensenek ezt mondja mire mondta hogy majd meglatom!:D
Nem kell hasizmot varrni. Basszus a doki megdicserte a hasizmomat!!!!!! Azt mondta hogy kottás. Besz.artam.
Tudtam hogy a sok bor alatt igenis latszik a rengeteg edzes!!! :D
Ajj de kivancsi vagyok az eredmenyre.
Ügyes vagy!💪
Pihengess,mielőbbi gyógyulást neked!
Tul vagyok rajta
Eddig sima liba. Nem emlekszem ra mikor aludtam el.most tertem magamhoz nem reg
Lányok! Ma voltam a gyógyszertárban vitaminokért és az E vitamin árától leültem, mert 449korona az az 14ezer Ft kb a 350mg-os 60db-os kiszerelés... Tudnátok segíteni abban, hogy hány mg-ot kell bevinni naponta na meg a szélénből szintén? Illetve elég csak műtét előtt egy héttel elkezdeni vagy már most 3 héttel hamarabb is lehet?
Sok sikert! Írj amint jobban leszel!!!💪🏻✌🍀😊
Szia! Megkérdezhetem, hogy téged is ott műtöttek ahol a Camyllat?
Hétfőn reggel nyolckor jöttem haza. Semmi gond bem volt,kicsit nehezebb volt felkelni a saját ágyunkból,viszont sokkal jobb volt itthon. Sokat sétálj majd,akkor is,ha nem túl kellemes. Kitartást!😊
Minden rendben lesz! Másképp nem is lehet! 🤗👍🏻✋🏻
Sziasztok!
Megyek műtétre. Már most ki vagyok készülve. :D :D
Én nem tudom hogy bírtátok idegekkel ti, akik többször is voltatok. :D
Sziasztok!!!
Abbol kaptam egy tisztat,amiben mutottek.Hidd el,az fog legkevesbe erdekelni hogy mi van rajtad.
Mennyi ideig voltál bent?
Engem 18 órát tartanak bent mert reggel 9kor el kell hagyni a kórházat. Azt mondják nem szokott problémát jelenteni. Hát nem tudom... :D
Köszönöm!
Érdekes mennyire változó mindenkinél, hogy mennyi időre veszik ki. Én nem bánnám ha be se raknák! Irtózom a gondolattól, hogy az a cső belőlem fog kilógni.
Szia!
Hálóingre miért nem volt szükség? Azt nem írja, hogy adnak csak köntöst meg papucsot. :)
Úúú már nagyon izgulok.
Sziasztok!Tettem egy képet a naplómba 😊
Péntek délután toltak ki a műtőből és vasárnap kivették mindkét csövet. Nekem semmi gondom nem volt utánna. Sokat mozogtam és szorosra húztam a haskötőt.
Azt mondtak,hogy semmit nem kell vinni,es tenyleg!En toltot vittem meg telefont,haloinget is,de nem volt ra szukseg.
Szia nekem az egyik csövet a harmadik napon a másik csövet a negyedik napon húztak ki de hal istennek azota semmi valadek nincs a hasamba egyszer meg is szúrtak több helyen feleslegesen bár nem bántam inkább minthogy ne vegyenek észre valamit. Sok sikert a mutethez :)
Nem értem a dokit akkor miért mondta, hogy másnap kiveszik... pedig már megörültem. Mindegy, holnap kiderül. :D
A doki azt mondta, hogy csináljunk a karon egy zsírleszívást de még ne vágjuk mert az időben sok lenne. Így is 4 órás lesz a hasi.
Holnap délre vagyok kiírva. Kíváncsi vagyok már. Mi az, amit feltétlenül vigyek a harisnyán kívül?
Ott,ahova mesz nekem 9 napig hagytak bent.Hozzateszem azota sem kellett leszivni,mondjuk en nagyon szorosra huzom a haskotot.Karod megcsinaljak?
Hallottatok már olyanról, hogy a drain csövet kiveszik másnap? :O
Ott ahová megyek kiveszik másnap és úgy engednek haza. Ilyet még egyikőtöknél sem olvastam. Jól van ez így?
Szia!
Olvastam, hogy mi történt veled! Őszintén sajnálom, hogy így jártál, annak viszont örülök, hogy jobban vagy! Remélem lelkileg is hamar helyre tudtok rázódni a kiscsaláddal egyetemben! :)
Szerintem menjetek Egerbe wellnesezni! Egész olcsó ott a strand és még jó is!
Sziasztok! Haza engedtek húsz napi injekcióval és pszichológiai bemutatóval. Alapvetően erős ember vagyok, de most össze roppantam. 3*1 rivotril a napi adagom 2most. Viszont lenne egy nem ide illő kérdésem. Az elmúlt két hónap gajra tett minket nagyon. Nem tud e valaki közületek extra olcsó szállást víz közelben jövőhéten szerdától szombatig? Muszáj ebből a depresszióból kicsit kiszakadnom a pszichológus legfőbb tanácsa is ez. Viszont hogy jót is írjak két napja hasszorítós bugyit hordok, elmondhatatlanul jó érzés :)
Köszi :) jaa ertem akkor sok sikert es gyors gyógyulást a mutethez
Szerintem nagyon szép lett a hasad!:) Az én naplóban egyelőre nincsenek új képek, majd műtét előtt töltök csak fel.:)
Köszi a választ, jelentkeztem a naplodba :)
Szia, nekem pl. nem kell varrni majd hasizmot, mert nem vált szét (nem szültem, "csak" nagyon dagi voltam). De olvastam olyat is a fórumon, aki szült és mégsem nyílt szét a hasizma, így azt nem varrták. Gondolom a doki úgy is közli veled, ha elmész megbeszélésre.:)
Szió, a striákra sajnos nincs gyógymód. Azok "örök emlékek" maradnak(idővel halványodnak). Lehet próbálkozni nagyon drága vichy krémekkel (én próbáltam) de semmit nem segítenek.:) Az újak megelőzésére én magas zsírtartalmú krémeket javaslok + hízás-fogyás elkerülését. Nekem nincs újabb mióta leadtam a feleslegem jelentős részét.:-)
További ajánlott fórumok: