Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Hát nem.
Nem semmi termelés volt tegnap óta...nem baj ez így jó.
hát csajok fel kell vennem egy házvezetőnőt!!
ennyit beszélni amíg lelépek egy kicsit!!! :DDDDD
innen egy percre se szabad felállni!
Így van.
Szia,további szép délutánt!
Én is hallottam,hogy most a 2 éves kort javasolják ugye??
És a tápszer nem tehéntej alapú???De igen még a HA is
Csak azért kérdezem, mert nagyon megoszlanak erről a vélemények mostanában
Ne izgulj, fog még szopizni, hiszen szüksége van rá.
Én is egy éves koruktól adtam nekik amúgy
Épp azt mondom, hogy Pöttönkém nem lesz olyan lusti szopizás ternén, mint meli volt.
Úgy kellet lefejnem mert arra lusta volt hogy kiszívja. De egy idő után már az üvegből sem kellett neki.
Nem.
vacsizunk 6 körül és mikor leteszem aludni 8 óra felé akkor még kap tejecskét,és utánna cicizik.
Végül is kicsi a tágulata, kezelést nme igényel, csak ellenőrzésre kell járnunk vele.
Arra kell majd ügyelni, hogy ha már szobatiszta, ne tartsa vissza sokáig a vizeletet, mert akkor a pangó pisi miatt begyülladhat a veséje.
Hát már nem nyel olyan nagyokat sokáig.
Meg van,hogy játszik vele,de nem figyelek rá-nem szólok és akkor abbahagyja és elalszik.
és mit mondtak??
sok ilyet hallottam már.Még a pocakban is meg tudják állapítani.
Nekem is kevés volt egyik este, mert napközben adtam Nócinak, azt gondolván, hogy majd így visszaalszik
de nem
és jelzi is, hogy kevés, vagy csak te érzed úgy?
Ügyike vagy!
Gondos Anyuka!
De ezek a rohadt bacik,most nagyon elszaporodtak.
Mindegy csak hamar elmúljon.
Vivike nem fogadja el a cumit.
Pedig már nem sokáig lesz tejcim szerintem.
Ő meg tudod cicin alszik el:))
ez már így szokott lenni
bár tavaly egyedül én voltam influenzás, nagyon szenvedtem, több napon át 39 körüli volt alázam, lábra állni nem tudtam
aztán rájöttem, hogy ezt nem ragaszthatom senkire és zsepibe köhögtem, dom..tos törlőkendővel végigtöröltem mindent, sokat szellőztettem, hogy mire hazaérnek, kimenjenek a bacik
szerencsére nem kapta el senki
Na akkor jól megjártad.
Én kaptamvalmi gyógyszet, de olyan erősfájdalomcsillapító volt benne, hogy napi szinten többször elaludtam.
Így abbahagytam mert nem lehet naponta 10x ledülni, mert kiüt a gyógyszer.
És még vesemedence tágulatom is van,úgyhogy bármikor kövesedés lehet,mivel pang ott a vizelet...
februárban voltam uh-on,kőmentes voltam:))
2x feküdtem bent,1x mentő vitt,húsvét hétfőn éjjel,szakadt a hó.Csak infúziót kaptam,1x meg vmi hajtatót,amit nem is lehetett volna,mivel babát vártam..
Kértem injekcióra receptet és még 2 görcsöt itthon vészeltem át.