Hármas sex? (beszélgetés)
Mikor pozitív hozzáállást látok örvend a szivem :-)
Tényleg sok van nyárig, de én bízom a Teremtőnk ki nem érdemelt kedvessége által megkaphatjuk ebbéli örömünk :-)
Erre az alkalomra hoztta a pezsgot, mondvan enyit megerdemlunk mi is.
Pezsgot en is egyszer probalttam, mintha szeretnem , de majdnem roszul lettem.Muszaly volt bevalanom , hogy undorodom tolle, legkozelebb hozon bort.Oktober elsejen jottem ide, bar csak 28 lettem torvenyes felesegekent.O az elsejet tartja hazasagi evfordulonak.A masikat eszbe sem tartja. Neki elsejetol vagyok a felllesege.
Ebből kifolyólag csatlakozhatsz)))))))))))))))))))
Miből gondoltad hogy négyesre vagy betáblázva.Orgiáról volt szó.Szóval leszünk ott többen is.
Hát igen ha választanom kell inkább a négyes szimpatikusabb.Mert ha a hármasba két nő vagyunk meg egy pasi nem tudnám mit csináljak ha a másik nő leköti a pasit.Ha viszont két pasi és én lennék kettővel egyszerre kéne foglalkoznom.Elég nekem egy is.Tehát ha viszont négy van na ott már párosra lehet osztódni.
Hát nálunk lazulás nélkül is van szex .Mondjuk meg kell mondjam hogy már az elég lazító mikor erotikus popsi masszázsba részesít.
Mi nem szoktunk inni szinte sose alkoholt.A szilveszteri pezygőből ittam vagy két kortyot rudi tán egy pohárral és a többi megromlott a hűtőbe.egyszerűen az alkohol ízétől undorodom.Pedig régen szerettem néha néha inni VBK-t.
De már az se nagyon megy le.
Elleg sok a vita, meg anem egyezes kozttunk a nap soran.Aszex es makacssag kozt nem sok kozos van benunk.De " az ellentettek vonzak egymast"
Dewi nyarig meg nagyon sok van.Tudod , hogy nem szokasom igerni.De jo lene.
Tudom neha ugy irok mintha nagy pias lenek, pedig nem. Nem magyarazkodom, de gyakrabban keveset.Szerettem , hogy olyankor eltudunk lazulni, a napi stresz uttan jon egy kis lazasag.
Mindenre születni kell :-)Jóapám is igyekezett tanitani, de nem tudtam tulszárnyalni :-)
Igazi úriember vagy! :D:D
Sajnálom :-)de ez a szépségem miatt van,Bizti :-):-)Na jó hamár annyira, talán egyik hármasból rábeszélem a lányokat. A négyesre, és beveszünk a körbe :-)De többet ne akarj, csak ötre valék hitelesítve :-):-)max.
Oh, pedig van akire csak 5-10 évet kellene várnom, arra sem várok... :)
Ez nem az én napom:)
[link]
Négyesre már tegnap betábláztak 40évre a kezdet írótársnak ígérkeztem el:-)de utánnára még kérhetsz időpontot:-):-)kedves dafke :-)Sajnálom, de későn érkeztél :-):-)
Akárki? Nem úgy gondolom, elég ha szétnézek magam körül.
Amúgy meg szerintem a 3-as nem az igazi. A 4-es jobb, sokkal.
Mert pl kettesben akárki tud:-):-)
Hármas szex? Miért pont hármas?
Háát ez nálam nemígy megy..A nyáron viszek sajátot :-)Négyesben isszuk oké? :-)
Megjott.A nyar otta igeri, hogy jon.
Kulon ittunk.Elotte vitatkoztunk.Most varunk egy szakma tarsat.Azt mondtta jon ma este , de ez olyan mint a kutya vacsija.
Jjújj..jjujj:-)Húú de izgi, remélem,már reszket a párod :-):-)úgy hangúlatba jöttök:-)De előtte igyatok az egészségemre :-)Jót tesz.
Eddig volt egy kis ittoka itthon, ugy gondolkozttam , hogy olyan legyen amihez lehet borozgatni sorozgetni is egy kicsit.Ha sikerul egyut , ellazulunk es mar mindjart mas hangulatba fekszunk le, meg ha nem is eszunk kexet.
Az en parocskamnak szinte mindig izlik a fozttom, de ma delbe csak szalma krumpli volt, reggel puliszka kozervel.Meg maradt tegnaprol egy kis bab fozelek is. Tallan holnapmegeszuk musdejal , a tudod mi az. Holnap lepenyt , vagy azt hiszem ti langosnak mondjatok akarok sutni, hogy legyen vasarnap reggel is a tejhez. Ebedre kene meg kitalani vallamit.Kar hogy a rizset csak tejbe szeretik.Lehet olasz makaroni lesz es mar 4 korul meglesz a lepeny.
Mit főztél bébi? :-)ízlett a párocskádnak?
Na akkor el is találtam.Na menek olvasni kicsit .Majd lehet jövök még ha meguntam.)Ö))
A szemem szine nagyon valtozo
165 cm, kb 60 kg , villagos barna.Van egy kepem kin a dragamona profilomon.
Tehát kezdek hogy nézel ki?
További ajánlott fórumok: