Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Harcsapaprikás túróscsuszával recept

Harcsapaprikás túróscsuszával recept

A Harcsapaprikás túróscsuszával hozzávalói:
1 kg harcsafilé
2 fej vöröshagyma
só, pirospaprika
1 paradicsom
1 zöldpaprika
2 babérlevél
2 dl tejföl
kevés zsír vagy olaj
A csuszához:
40 dkg csuszatészta
2 dl tejföl


A Harcsapaprikás túróscsuszával elkészítési módja:
Zsíron vagy olajon megdinszteljük az apróra vágyott vöröshagymát, majd félrehúzzuk. Pirospaprikát szórunk rá, kevés vízzel felöntjük, megsózzuk, beletesszük a babérlevelet. Hozzáadjuk a negyedbe vágott paradicsomot és a paprikát, majd fedő alatt hagyjuk összepárolódni. Végül beletesszük a nem túl kicsire vágott harcsaszeleteket. Fedő alatt puhára pároljuk a halhúst. Ha kész, tejföllel behabarjuk, és túróscsuszával tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A harcsapaprikás túróscsuszával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook