Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Káposztán sült hurka-kolbász recept

Káposztán sült hurka-kolbász recept

A Káposztán sült hurka-kolbász hozzávalói:
1 kg savanyú káposzta
2 db májas hurka
2 db véres hurka
2 db sütni való kolbász
sertészsír


A Káposztán sült hurka-kolbász elkészítési módja:
Zsírozzunk ki egy tepsit, öblítsük le a káposztát, és terítsük a sütőedénybe. Öntsünk rá egy kevés vizet, fektessük rá a disznóságokat, kenjük meg őket leheletnyi zsírral, majd szurkáljuk meg pár helyen, nehogy kidurranjanak. Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, majd háromnegyed óra alatt süssük készre. Forrón halmozzuk tányérra, friss kenyérrel és hideg sörrel tálaljuk.

Ha nagyon éhesek vagyunk, süssünk mellé negyedekre vágott burgonyát is.


Kategória: Egytálételek receptjei


A káposztán sült hurka-kolbász elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook