Harcosok étrendje - jön valaki? (beszélgetés)
Ó, sajnálom. Akkor megértem a fogyókúrádat.
Nekem tetszik a harcos, de sajna meglehetősen édesszájú vagyok. Most éppen azzal próbálkozok, hogy a szénhidrát bevitelt a lehető legkisebbre csökkentsem.
Én január óta próbálgatok mindenféle diétát, sportolok is, de egy deka sem ment le eddig...4 hónapja szültem! Most olvastam erről az étrndről, és 2 nap alatt 0,5 kg mínusz:) + vettem egy cellulless md készüléket, vákuum terápia a hasi "hurkákra", az is csodákat művel!
Amúgy én csak annyira tartom be ezt az étrendet,h egész nap alig eszem, de pl. ha éhes vagyok, akkor egy kefírt/leves/pohár tej..., ami elveszi az étvágyamat és este sem zabálok, pl. 2 virsli 1 Slimm kenyérrel. Eddig sem ettem sokat, azt már nehéz csökkenteni, de úgy tűnik, h ez most működik:) Majd m ég jövök és beszámolok!
Én a testkontrollal ötvözöm a harcost!
És köszönöm szépen a választ! Igennek vettem! :-)
Alapvetően megengedő ez az étrend. A gyors kajákat és a túlcukrozott üdítőket tette tiltó listára.
Tegnap úgy alakult, hogy a harcost ötvöztem a norbival. Úgy tűnik ez egy járható út lesz a számomra. :))
Sziasztok! Tegnap végső kétségbe esésemben böngésztem a neten és találtam a harcosok étrendjére, majd arra jutottam, ezt fogom csinálni. Ugyanis én is azoknak a táborát gyarapítom, akiknek könnyebb nem enni, mint keveset enni. Viszont néhány recepten kívül nem találtam pl. egy minta étrendet, ami így az elején óriási segítség volna, ezért Tőletek kérdezném meg, hogy csak feldolgozatlan húst lehet fogyasztani-vagyis én sütöm-főzöm-vagy lehet enni pl. virslit, párizsit is. Az elolvasott infók alapján azt gondolom, hogy nem lehet ilyesmit fogyasztani, de megerősítene egy határozott "igen" vagy "nem"!
A másik dilemmám a vacsora mennyisége. kb. mennyi hús tekinthető "normálisnak" ebben a diétában? 20-40-60 dkg???
A választ nagyon várom és előre is köszönöm szépen!
Sziasztok
Most olvastam erről az étrendről! tetszik, de ...
1 hete az insanityt csinálom, nem tudom bírnám-e ilyen étkezéssel, mondjuk reggel csinálom,arra meg azt írja úgy jó, mert akkor még van energia
Szia! Szerintem most az a legfontosabb, hogy kiderüljön mi bajod van, és rendbe gyere!!! A harcos ráér! Én is ingadozok, pedig lelkesedésben nincs hiány.
A nehéz napok előtt akár a hűtőt is képes vagyok megenni én is...
Segítsééééég!
Valamit megint nem jól csinálok! Ugyanúgy, mint minden más variációnál megindult a súlyom lefelé, aztán hamar-hamar visszakapaszkodott. Biztos, hogy én bénázom el valahol!
Azt szeretném kérni Tőletek, hogy ha van köztetek olyan, aki vezet naplót, írja az étkezéseit és fogy is, tegye meg, hogy beenged okosodni, mert kétségbe vagyok esve!!! Hétfőn lesz két hete, hogy belevágtam a Harcosok étrendjébe, könnyen tartom, mégsem stimmel valami! Óriási segítség lenne, ha követhetném valamelyikőtök napi étkezését, tudnék puskázni!!!!!!!!
Sziasztok!
Tegnap csak egy kis káposztát ettem.
Délután nem éreztem jól magam így nem is ettem.
Sziasztok!
Huhhh, durva egy nap volt, aminek azért van előnye is. Ma csupán egy banánt ettem napközben. Igyekszem most este nem halálra enni magam. :))
Sziasztok!
Jelentem, az ünnepek környéki finomságok nem tettek jót az alakomnak!!!! A -7 kg-ból 1,5kg újra "megörvendeztetett", de most nem kesergek rajta, hanem nagy kedvvel és optimizmussal folytatom!
Mindenkinek kitartást és tartós sikert kívánok!
aztán meg még kettőt:() Úgy hogy csajok, én is kicsit túl lőttem a célon tegnap-tekintve, hogy edzés sem volt...
Sziasztok!!!
Eddig egyáltalán nem voltam éhes most meg egyszerűen nem bírom:)
Ennyire éhes még sosem voltam:)
Sziasztok!
Ma nem bírtam:(
Ennem kellett, holnap újra összeszedem magam.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos babátoknak mi az egész napi étrendje?
- Milyen edzése és étrendje lehet a képen látható csajnak? Nagyon szép alakja van.
- Harcosok étrendje! Ismeritek? Mi a véleményetek róla?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?
- Lifetilt Slim oldalról Adrienn étrendjét elmentette valaki? Hol találhatnám meg?
- Lifetilt Petra étrendjét nem mentette le valaki?