Harcosok étrendje - jön valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem nagyon bevált! Csináltam egy honlapot, amin csak erről írok,hátha ösztönzőleg hat másokra is:). 2 gyerekem van és ez az egyetlen ami tartósan is betartható számomra. Több energiám van és sokkal frissebben ébredek. Június végén kezdtem el, viszont mellette elkezdtem hulahoppozni és vettem egy ministepper. Ezt a kettőt kombinálom és a zona edzést. Kitartást mindenkinek!:)
hm...
Kutiholka nevű felhasználónál találtam egy warrior diet klubot, de Ő az egyetlen tagja, és néhányan bebocsátásra várnak nála...
Nem csinálunk egy másikat?
Sziasztok!:)
Csatlakoznék. Ha van valakinek tapasztalata a diéta hosszabb távon betartásával kapcsolatban, akkor légyszi ossza meg velem, mert nagyon érdekel, vajon hatásos lehet-e. Előre is köszi!:)
A túlevést is túlzásba lehet vinni, ha hülye az ember :)
Ugye arra figyelni kellene, hogy ha jön a szomjúság, akkor le kell állni a zabálással, inni kell, relax, és lehet menni aludni. Én viszont ahhoz szoktam hozzá, hogy már evés közben is iszok néhány kortyot. voltak olyan estéim, amikor nem azért hagytam abba az evést, mert jött a szomjúság, hanem mert megfájdult a hasam.
Másik dolog amire nehéz figyelni, az a sorrend. Én szoktam főzni az egész családnak, és azt kibírom, hogy napközben nem zabálok, de este valahogy a pörkölt vonzóbb mint a nyers zöld előétel vagy a főtt6sült zöldségek, és ha már a húst előrevettem, akkor megszokás miatt a hússal együtt tolom a szénhidrát köretet is, és mire észbekapok, addigra nem fér belém a zöld.
Harmadik gondom pedig a reggeli kávém. Azt mindig is úgy ittam, hogy sok cukorral, és fél liter tejjel felöntve. Próbáltam cukor nélkül, tej nélkül, de úgy szörnyű... most azzal küzdök, hogy inkább leszokom a kávéról, mintsem olyan kávét igyak, ami nem izlik. Voltak már valaha az életben koffeinmegvonási tüneteid? :D Persze ez előbb-utóbb lecseng, de most nem érzem magam valami fényesen.
Hello!
Én mostanában kezdem/kezdtem. Az átállással gyötrődöm.
Sziasztok,
azt hittem, hogy nem fogok fogyni, mert sajnos nem engedhetem meg a csirkemellet mindennap, ezért azt eszem ami van, és után úgy vágyom egy kis nasira, hogy az hihetetlen.
és így is csökkent 3cm-et a derekam, 4-et a csípőm, túlevés után!!
Szóval most nagyon boldog vagyok. :)
Sok sikert mindenkinek!
Én drukkolok Neked! :)
De jó lenne ha én is minden nap rá tudnám magam venni... sajnos ahol most lakom nagyon sokat esik az eső...őszintén bevallom, utálok esőben kimenni, nem hogy futni :)
Elkezdtem itt naplót vezetni, ha gondolod olvass bele. Ott próbálok mindent részletesen leírni.
Az én célom, hogy 6-tal kezdődjön, már mindenféle diétát kipróbáltam, veszíteni valóm ezzel sincs, egy próbát midenképp megér, remélem hízni nem fogok. :)
Akkor legalább itt tudjuk egymást erősíteni! Én is szeretnék elkezdeni futni, szeretek is futni, tavaly nyáron szinte minden nap jártam, csak abbamaradt. Remélem most nem fogy el a kitartásom! :)
Nekem kb 10 kg-től illene megszabadulnom. A cél hogy tartósan 5-tel kezdődjön :)
Mozgásként futok, bár ezt is csak nemrég kezdtem. Heti 3x megpróbálok mozogni. Majd meglátjuk sikerül e tartani :)
Vacsim eddig 2x volt.(volt egy nulladik napom is: délelőtt reggeli után határoztam el a diéta kezdését, utána a napot már e szerint folytattam :) ) Mindkétszer friss zöldséggel kezdtem, aztán ami volt épp itthon ;) tegnap pl oldalas volt és rizs. Utána kesudió volt a desszert. Nem bírtam túl sokat enni :)
Remélem elkezded és Te is beszámolsz a fejleményekről!
Nekem súlyban nincs változás. Első nap ment le fél kiló de az reggelre újra megjelent :) Mondjuk 2 napja nem voltam wczni :( lehet holnap bevetek vmi gyógyteát :)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos babátoknak mi az egész napi étrendje?
- Milyen edzése és étrendje lehet a képen látható csajnak? Nagyon szép alakja van.
- Harcosok étrendje! Ismeritek? Mi a véleményetek róla?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?
- Lifetilt Slim oldalról Adrienn étrendjét elmentette valaki? Hol találhatnám meg?
- Lifetilt Petra étrendjét nem mentette le valaki?