Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt? (beszélgetés)
mi van?nem pazarlod eléggé az időd agyament csaj?
te vagy röhejes Csibém, mert meghazudtolod magad! időpazarlásnak nevezed, mégis itt vagy, és dumálod a nagy semmit!Röhejes vagy Édesem!
Kitôl: mese, 2010-01-10 19:27
Téma: szia!
Üzenet: ki mondta, hogy írj? ne rajtam verd le azt az időt, amit Te azzal töltöttél el, hogy piszkálj!
szia!
én már kifejtettem a fórumon kívüli üzengetésről a véleményemet, újra beírjam?
sos! valaki elmondaná, mit akar kifejezni?? :) idő leverése, amit azzal töltöttem, hogy piszkáljam? kinek kellett volna mit mondania nekem? miért működök én csak parancsra? akkor most mögötted ki áll? te is időt spórolsz? miért ne írjak? nem szeretnéd vagy inkább megtiltanád nekem? tudtad, hogy nem lehet? ha kötekedni nem lehet, legalább kötözgetni? úgy szeretnék már egy kupililát neked készíteni!
Köszöntem, csak Te nem tudsz olvasni! Pont Te ne gyere nekem az illemmel!Ami nem a fórumtémához tartozik Édesem, azt nem kell odaírni! Ez nem egyennesség kérdése! Amúgy Te még mindig itt jársz Babucim?Sajnállak agyrokkantságod miatt!
Én elköszöntöm Tőled a levélben, ha nem láttad, vedd fel a szemüveged, és tanulj meg olvsani! Vagy nálad mit jelent a köszönés? A bunkózást? Bocs, akkor most már tudom, mi a Te szinted! Akkor Édes, veregesd meg a vállad, hogy milyen jó fej csajocsak vagy, mert rohadtul de senkinek semmi köze a kicsinyeségedhez, és ahhoz, hogy Te még ezen lovagolsz!
Isten áldjon Drága Lelkem, és vigyázz, meg ne savanyodj, még mielőtt érett lennél!
Erről az üzenetről írtad, hogy:
Nem rólam szól tudom, és Te is elég durva és fárasztó voltál priviben. Ennyit erről. Egy szóval nem mondtam, hogy rólam szólna a fórum!!!
Hogy is van ez? Ki az egyenes? Nem szeretem, a hazudós emberkéket.
nikkei: ennyire egyszerűen és vulgárisan nem akartam ide leírni, te bevállaltad, le a kalappal előtted! Talán így érthetőbb néhány ember számára.
Face to face: bemásolom az egy darab váltott levelünket, mert a 2. kapott leveledet olvasás nélkül töröltem.
Kinek: mese, 2010-01-08 08:42
Téma: Re: Szia!
Üzenet: No comment.
Ha nem bírod a kritikát, ne írj fórumokba.
Az állításod bizonyítani senki nem tudta a fórumban sem, inkább akkor ne írkálj.
Szép napot.
* Olvastam hozzászólásod a fórumtémámhoz, és ha ezt mesének tartod, akkor kérdezd meg az orvosokat, ők nem ezt mondanák! Több orvosom is javasolta, és elmondták ennek jótékony hatását, van olyan ismerősöm, akin ez sokat segített.Nem véletlen ajánlották, súlyos egészségügyi problémákkal küzködöm, és ők ezt kiegészítő kúraként, nagyon javasolják!!!Amit írok, nem "mese"ahogy mondanád, szerinted minek hülyítenék másokat és magamat??
* És ha megkérhetlek, ne gúnyolódj a nevemmel! kösz!
Akkor jó!Örülök:)
Majd jelezd vissza, hogy a továbaikban mien hatsát tapasztaltál!Általában a hasmenés a jellemző. Ez nálam nem volt, de ennek ellenére helyretette az emésztésem, és valamelyest tisztító hatása volt:)
Én az utca szélére tettelek! hátha felveszi valaki a humorod:D:D:D
csak vigyázz, ne unatkozz túl sokáig ot, de ha mégis, a sarok forgalmasabb! Ott biztosan felfigylenek rád!
Az erdőnél lakom, és köszi, hogy oda tettél, igen nyugodt, békés környzete. Nem cserélném el! Ez megtiszetlő tőled!Köcike!:)
a változatosság gyönyörködtet!én pedig az utca szélére tettelek, hátha felveszi valaki a humorod:D:D:D:D
Az erdő széle igen szép hely!Képzeld, pont ott lakom!Csicseregnek a madarak, sok virág van, nyugodtság, béke, stb.Ajánlom neked is!
Olvasni tán te is tudsz! képzeld, én is!
Jó a humorérzékem:D:D:D
1. olvasni tán tudsz :)
2. arra írtál választ is :)
úgyhogy vagy viccelsz vagy "tényleg"-tényleg nem emlékszel?! :x
igazad van, jobb, ha hagyjuk :)
:D:D:D
Mindegy! Hagyjuk!
Bár a Tiedre nem is emlékszem...Az melyik volt?
További ajánlott fórumok:
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla?
- Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája - Olvastad? Hallottál róla?
- Zenék, amiket elsőként hallottál gyerekkorodban...
- Szerintem hatásosan fogyni lehet ha
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?