Hallottál már a káros földsugárzásokról? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én akárhányszor leülök az íróasztalomhoz mindig nagyon hamar elfáradok, elfelejtem mit akartam, egyből wcre kell mennem és utálok itt ülni!!! úgy érzem van itt valami ROSSZ!!! Régebben itt volt anyu ágya de utálta és nem is aludt jól! Mondjuk a szigetelés a falban is elég hiányos és az ablak is ide szelel, ez is lehet az ok..
Amúgy mi az pontosan h vízér meg hartman vonal? Elmondja valaki? Mi az hogy én érzek egy vizet ami több 100 méterrel alattam van? a csatorna meg ilyenek is beleszámít?
Bocsi a hülye kérdésekért!
köszi előre is a választ!
Lehet, hogy rosszul értelmeztem :)
Szóval, ha közvetlen környezeted ajánlana egy ilyen valakit, aki saját szemeddel láttad, hogy jót tett az ismerősödnek és mint egyik utolsó lehetőség volt, akkor hinnél?
Hát ez nehéz kérdés, szerintem embereknek vannak képességeik, ők azok akik segítenek és továbbítják ezeket az energiákat célirányosan. Ez nem ugy működik, hogy sétálsz az utcán és meggyógyulsz...
nos viszont vannak olyan gyógyulások, amikor a hit és az ima segít, ne ez a közvetlen gyógyulás
Amennyire én tudom valami olyasmi erre a hívők válasza, hogy Isten próbára tesz, meg keresni kell a hozzá vezető utat.
De majd megmondják, hogy hogy is van.
Nem. De itt nem a látásról van szó.
Egyébként meg azt hiszem, hogy ha bármi ilyesmi létezik, akkor éppen az ellenkezője annak, amit te hiszel. A pálca nem érez semmit, az egy eszköz arra, hogy az emberben áramló energiát láthatóvá tegye, amire hat a környezet.
Na, eddig én még hajlandóságot is mutatok elhinni a dolgot. Amit fenntartással kezelek az az, hogy szerintem nem minden esetben azért mozog a pálca, mert a mérő emberkére a vízér hat, hanem más miatt (esetleg, mert úgy akarja). Mivel úgyis azt fogja állítani minden esetben, hogy "magától" mozgott a pálca a kezében és nem azért, mert ő mozgatta, így nem sokat ér az egész az én szememben.
Az ok, az megint más. Csak amikor valakinek a kezében megmozdul egy tárgy, az annyira soktényezős, hogy nem igazán tudom elhinni, hogy ott feltétlenül vízér vagy bármi lenne.
Ha jól tudsz aludni valahol, az szerintem teljesen meggyőző :)
Valószínű... amivel mi mérünk az egy kb 10*30 cm-es "rézdrót" kilencven fokba hajtva, mint egy L betű..
Nem mindenkinek működik, rá kell hangolódni...
Nekem az akkori párom mérte be a saját házát - szóval ő tutira nem kamuzott, nem volt miért. :) Nekem is működött volna, csak megvan, hogy kell fogni a pálcát, hol kell támasztani a végét, hogy szabadon mozoghasson és az én kezemhez túl nagy volt - az övéhez volt méretezve. :)
Ezzel együtt bizosan igazad van abban, hogy vannak, akik csak lenyúlják lóvéval az embert anélkül, hogy lenne bármi lövésük a témához. Csalók és kuruzslók sajna minden szakterületen vannak...
Mi az, hogy bosszút állt?! :DDD
Átrendezte a házat, míg nem voltatok otthon?
Hogyan mérik be?
Eddig amit én filmekben láttam, az valami pálca egy ember kezében, de az nekem nagyon kamugyanús. Ennél nincs valami egzaktabb, objektívebbnek mondható?
(Valahogy nem hiszem, hogy akkor mozog az a pálca, amikor a vízér miatt érez ténylegesen valamit. Már abban is kételkedem, hogy egyáltalán érez valamit ténylegesen, aki ilyen bemérés elvégzésére pénzért vállalkozik. De lehet, hogy csak negatívan állok hozzá:))
Encsi82: mi lett a tapasztalatod az új helyen?
Noncsi, ha pesten lennétek, szívesen segítenénk, de túl messze vagytok :(
Próbálj meg a megérzéseidre hallgatni és oda rakni az ágyat, a hartman hálók 2méter*2métere-sek...
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
További ajánlott fórumok:
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla?
- Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája - Olvastad? Hallottál róla?
- Zenék, amiket elsőként hallottál gyerekkorodban...
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Mi volt a legszebb mondat, amit a pasid szájából hallottál?(csak nőknek!)