Hallott már valaki a LIPO-6X-ről? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Ketten leszünk a képen... a szőke vagyok én!
hihihi
én sem csípem őket, de állítólag csak az ér valamicskét, ami bikaerős (a lipo meg a hydroxycut) :-( én is azért választottam ezt.
de ha neked beválik valami jó kis nem pörgetős cucc, akkor szívesen veszem, ha megosztod velünk ;-)
na én eleve nem birom a mesterséges pörgetőszereket, még a kicsivel több koffeinre is allergiás vagyok, a nem pörgetős zsírégetők nekem jobban megfelelnek
most a Cuts II terméken gondolkodom, annak nincsenek ilyen mellékhatásai, állítólag a nem pörgetős zsírégetők közül még ez a legjobb. persze diéta és mozgás mellett.
Sziasztok.
Hol lehet beszerezni ezt a lipo-t?
Mennyibe kerül?
Kb 1 hónap alatt mennyit lehet vele fogyni?
Bocsi a sok kérdésért de nagyon szeretnék lefogyni
vagy 20 kg.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ladybird ha a lipo-tól rosszul vagy a másik kettőtől még rosszabbul fogod érezni magad.
Én szedtem az adipexet és a regenont, reduktilt is. Tehát nem vagyok kezdő.
A Reduktillal kezdtem anno 3 éve, semmit nem használt. Aztán fél éve a Regenont fogytam vele 5 kgt 1,5 hónap alatt. Nem volt éhes egyáltalán viszont nem mozogtam. Aztán az adipexet is kipróbáltam éhes voltam tőle úgyhogy 1 hétnél tovább nem is szedtem.
Most szedem ugye a lipo-t (napi 2-t)nem mondom hogy csodásan érzem magam tőle. De mindegy, várom a csodát! :)
Kitartás... ;)
Szia Lady!
Szerintem is ameddig lelkileg nem vagy "ráhangolva", hogy magaddal, csakis magaddal foglalkozz: addig ne szedd! Egyébként biztos nem attól van a hányinger: én szedtem a hers és a a pro-naturált is (pedig iszonyú érzékeny gyomrú vagyok), soha semmi bajom nem volt tőle: és 3 hónap alatt 12,5 kg konkrét zsírpárna ment le rólam. :)
Mindenestre sok-sok folyadékot javasolok mellé is , meg egyébként is!
Sziasztok, és kitartás Csajok!
Amig lelkileg nem vagy jól, addig tedd félre a Lipo-t!
Milyen magánéleti katasztrófa történt? :(
Hájbomba? Hát messze nem...édesanyám is 60 kg, és rámegy az a gatyó, ami nem jön rám :-P ...úgyhogy a kg-k száma kábé semmit nem jelent.
És nem akartam képet feltenni, de csak a Te kedvedért! ;-)
bomba nő? én még mindig egy "hájbomba" vagyok hozzád képest :D
szerintem se lenne tragédia, ha már nem fogynál többet... így is nagyon csini lehetsz, tennél fel képet magadról? :)
Köszönöm, hogy így figyelsz rám ;-)
Nem, nem akarok elfogyni, tényleg, már csak 3 kg... de azt se bánom, ha marad ez a súly, de a testzsíromon még dolgozni kellene kicsit lefelé...de a lényeg, a héten újra teljes erőbedobással edzés (a turmixos időszak alatt nem ment annyira).
És Te mondod, laconicgirl? Hihetetlen, amit elértél!!! Bomba nő lettél, komolyan mondom, hihetetlen!
Egyelőre annyi, hogy kicsit fájdogál a fejem ...(alacsony a vérnyomásom és ez most lehet megnyomta kicsit, ami szokatlan - Reformot is szedtem, 2 dobozzal, edzettem mellette mint az őrült, fogytam is de sztem nem attól, na lényeg a lényeg, h. az elején azzal is éreztem ilyesmit, de 2-3 napon belül elmúlt)
Amúgy alapból elég fejfájós vagyok, tehát nem biztos, hogy ettől. Sztem ha lesz változás, ami ennek köszönhető (kemény edzés mellett persze, ami alap), akkor arról 1-2 héten belül be fogok tudni számolni :-)
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Hydrogén peroxyd méregtelenítő kúráról hallott valaki? Tapasztalatok?
- Mi lehet a húsundor oka? A nagymamám 72 éves, nála alakult ki. Sok rosszat hallottam. Van valakinek tapasztalata?
- Hallott már valaki a BRAINTURBO módszerről? Van valakinek tapasztalata?
- FLAVOGARD tabletta - hallottatok róla? Szedte valaki esetleg? Milyen betegségre? Mik a tapasztalatok?
- Nőgyógyászati bajokra egy új betétről hallottam. ismeri valaki közületek? Van tapasztalatotok, vagy ez is egy reklámfogás?