Hála (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hála

1 2
9. sate
2007. nov. 7. 00:57
Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy talán kezdenek a dolgok jó irányba menni, hálás vagyok azért, hogy egészségesek vagyunk, és hogy talán az én csodám is teljesülni fog
2007. nov. 5. 19:42

Múltkorjában egy reménytelen helyzetben egy kis csodát kértem.

És megtörtént!!

Nagyon-nagyon hálás vagyok érte.

És csatlakozom az előttem szólókhoz.

2007. nov. 5. 09:50

Az a "baj", hogy ehhez már nem igen lehet hozzátenni...Az idézet úgy kerek ahogy van. Az eddigi hozzászólásaitok is...

Az életemől egyetlen egy percet sem szeretnék megmásítani, hálás vagyok a sorsnak, hogy minden úgy történik, ahogy...A "rosszat" is köszönöm - legyen az fájdalom, csalódás, bánat, betegség - mert ettől épülök, tanulok általa, talán fejlődök is...

És ettől telik meg a szeretet valódi tartalommal.

2007. nov. 2. 20:10
Annyi mindenért hálás lehetek a sorsnak! Hogy túléltem a születésemet, nem sok hiányzott hozzá, hogy ne történjen meg. Hogy egészséges vagyok, hogy a szüleim még élnek. Hogy van munkahelyem és azt csinálom, amit szeretek. Hogy jó a kapcsolatom az emberekkel, úgy érzem szeretnek. Hogy vannak barátaim, akikre számithatok, még ha nem is veszem igénybe. Hogy nem vagyok magányos. Hogy nyugodt lelkiismerettel nézhetek tükörbe. És ezeket a dolgokat nem lehet megfizetni, nem adnám semmi pénzért. A sok pénz nem tesz boldoggá, gazdag emberek is élhetnek magányosan és boldogtalanul. A fontos, hogy lássuk, mi az ami valójában számít.
2007. nov. 1. 21:58

Sziasztok!

Köszönet a fórumért.Nagyon ritka hogy van még valaki aki így gondolkodik. Sajnos a környezetemben legtöbben nem ilyenek.

Épp valamelyik nap beszélgettem a férjemmel hogy néhány ember hogy és miként tud élni. Gátlástalanul, letiporva mások érzéseit. Gőgösek. Pénzhajhászok és nem utolsó sorban boldogtalanok, mert elváltak, mert nincs családjuk, mert egyedül vannak. Én hiszem hogy sok közülük tehet is róla.

Ilyenkor megbeszéljük a férjemmel hogy tulajdonképpen nincs is semmi bajunk, mert szeretjük egymást már sok éve, boldogok vagyunk, van két egészséges csodálatos fiúnk. Jól vagyunk és éljük a kis életünket.

Az ember "néha" képes erről megfeletkezni !!

Bocsi a sok szövegért, de kikívánkozott belőlem! :)

4. sate
2007. nov. 1. 19:28
Köszönet azért, hogy ez a gondolat eszedbe jutott, és a fórumot létrehoztad. Szóról szóra egyetértek, és én is ugy gondolom, hogy az életben a szeretet a legfontosabb, hiszen ez segit abban, hogy másokat elfogadjunk, megértsünk. Valóban nem divat ma egymásra mosolyogni, pedig nem kerül semmibe, és ezzel sokkal könnyebbé tennénk saját és egymás életét is. Én hálás vagyok az életnek a férjemért, a gyermekeimért, azért hogy egészségesek vagyunk, és azért, hogy az évek folyamán olyan értékrendet sikerült kialakitanom hogy ezek fontosabbak legyenek az anyagiaknál.
3. Nya
2007. nov. 1. 19:05
A szeretet a legigazibb érzés, amivel az ember rendelkezik, mégis szűkmarkúan bánunk vele; pedig néhány kedves szó , mosoly sokat jelent annak aki kapja és annak aki adja.
2007. nov. 1. 17:00
Csodálatos.Mennyire jó lenne így élni.
2007. okt. 26. 09:53
Szívünket tartsuk hálával és megbecsüléssel telve mindazért, amink van, és ne foglalkozzunk azzal, mink nincs. Úgy gondoltam, hogy létrehozok egy olyan fórumot, ahol mindenki kifejezheti mi mindenért lehet hálás az életében. Segítve ezzel, hogy mindennapjainkban meglássuk a szépet és a jót, amit kaptunk, hogy elégedetebben tekintsünk életünkre.

Ugrás a teljes írásra: Hála
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook