Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Vásárolt már valaki az afroline-tól szőke indiai hajat?
A véleményekre lennék kíváncsi, hogy hogyan bírja a haj.
Hajhosszabbítóktól szeretném megkérdezni,hogy ismerik-e ezt az eljárást?Ha igen valaki tudna nekem írni róla."Szilikonos új eljárású hajhosszabbítás"
Köszönöm :)
De mért húzza ki a hajad, miközben leszedi a póthajat?
Szerintem ha jó a fodrász ilyenekre figyel! nem?
Akkor szrencsés vagy, h ilyen szép hajad lett fillérekért! :)
Ígértél képet! Hol marad??
Akinek már volt újrarakva hőillesztéses haja ahhoz szólna a kérdésem: amikor leszedi a fodrász akkor mit használ? Valami oldószert? Az nem roncsolja a hajat?
Köszi!
az eredetiségére meg azt mondta, hogy ma már a nem igazit minőségi anyagokból csinálják. Mellesleg az eredeti haj is ugyanúgy gubancolódik.
by Fodrászom
Szia
Meg tudod írni az eladó nevét esetleg? betsy85@gmail.com
Nekem csatos hajam van vateráról, csak lassan váltanom kell, és megnézném a termékeit.
KÖszönöm szépen!
Jajjj kepzeljetek! :D
Ossze tudom fogni a hajamat! :D Vagyis eddig is ossze tudtam fogni, de csak ott alul a tarkomnal, azt meg olyan nyomoreknak tartom, csak itthon hordtam ugy a hajamat. Most meg raszantam magam hogy picit bibelodjek a hajammal. Ugyis zsiros mar, tehat nem art neki, ha sokat tapizom a kezemmel. 2 honapja van fent a hajam ugye varassal, mar meglazult a hajam, azaz lenott eleget, es szepen birom formazni copfba ugy hogy hatul a fejem kozepen fogom ossze a hajam, es nem latszik ki egy varrat sem. Meg nem is tunik ugy hogy varrva lenne ... Szoval orulok :D Bocsi hogy ilyen idetlen dolgokat osztok meg veletek, de ennek most orulok :D
Igen, arra gondoltam!
De közben már megtaláltam ebayen is, de nagyon olcsó... mondjuk ha nem jön be, nem nagy veszteség. csak idegesítő. Persze igazi hajból kéne mégiscsak :) Találtam mű frufrut is, elég beteg dolgok vannak ebayen :D
Szerintem azért a 85.000-es haj durva. Én anno (2 éve) szalonban vettem-csináltattam a hajam, a fodrászom vágta le a hajat egy vendégéről, ezt a hajat: 55 cm-es hajat, 100 grammot rakott fel felrakással együtt 67.000-ért csinálta meg. Mondjuk vidéki szalonról van szó, biztos az is jelenthet különbséget. Azóta is hordom azt a hajat, bár már vennem kellett hozzá újat, mert ugye azért rövidebb is lett, meg csak fogyott. Többi hajat vaterán rendeltem, 10.000 ft volt 50 gramm haj, és jelentem, semmi baja, október óta van meg, de ugyan olyan, mint a sajátom. Most januárban is rendeltem ugyanattól az eladótól még 5 gramm hajat, kifogástalan!!!!Lehet azért is jó, mert fekete, és nem érte semmilyen beavatkozás.
De én maximlisan elégedett vagyok, szóval nem csak a drága hajak lehetnek jók!
Hú, én ismerek ilyet, unokatesómnak van kb 50 cm fekete "hajgmuja" teljesen egyenes!!!!!Nagyon szép, és nem feltünö egyáltalán, szerintem bármilyen hajból meg lehet csinálni, bár neki azt hiszem eredeti. Egy jó fodrász szerintem meg tudja oldani!!!!Szerintem nem érdemes műszálas hajat venni, mert az gubancolódik!
Remélem tudtam segíteni:-)
Ha ilyenre gondoltál!
Sziasztok!
Nem éppen fórumtémára irányul a kérdésem, ezért bocs az off-ért, de ide kötődik a leginkább. :)
Olyasmi hajgumit szeretnék venni, ami műhajból (vagy akár igaziból) van, és dúsabb illetve hosszabb lesz tőle a hajam. Vagyis ugyebár annak fog tűnni. Lényeg hogy ne kelljen varrni meg illeszteni, hanem csak simán fel lehessen tenni. Létezik ilyen, és ha igen, hol tudok venni? Ebayen kerestem, de nem láttam, vagy lehet, csak rosszul kerestem rá.
Szerintem akinek sok, illetve vastagabb szálú a haja, kb. mindegy, mit rakat bele (persze sarkítva írom). Mert nem fog kibukkanni a varrás, illesztés, csat, stb.
De sajnos az olyanok, mint pl. én is, akiknek nagyon vékony szálú, és kevés a haja, az kénytelen több pénzt belefektetni, hogy minőségi haja legyen.
Nekem kizárt lenne az indiai haj, kizárt lenne a műanyag, a csatos, a felvarrás...
Tehát perkálnom kell. :) Ráadásul szőke a hajam, azok meg ugye még drágábbak is.
De inkább kiadom érte a sok pénzt, és jól néz ki, mint hogy megvegyek valami olcsót, és le kelljen szedni, tönkretegye a hajamat, stb.
ja, jó :D
Csak azért kérdem, mert amit én alapból használok, az alkoholt tartalmaz, kéne néznem helyette másikat :(
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás