Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia!
Szupi, hogy végre döntöttél és megnyugodtál! Nekem is tetszik az ő honlapjuk, kíváncsi vagyok majd, hogy milyen leszel!Pusz
nem nem talizztunk én vidéki vagyok csak e-mailen váltottunk pár evelet,de éppen elég volt ahhoz h átlássam mennyivel másabb mint bármelyik más hoszabbito akivel eddig találkoztam!
megnyugodtam:),végre jo kis hajam lesz:) nála csináltatnám,de egyenlöre ugy nézz ki idöm nem engedi,mivel vidéki vagyok!köszi a jo tippet,láttam a hajad durrvááán jol nézz ki:) gratula:)szép hosszu:)
szia barby nagyon szupi a hajad:) és tetszik a cuki rozsaszin rucid is! nem hallottam még az oldalro lamit irtál!
huh de durváááááán barna vagy:) puszikállak
Ja és hővédő:
Lisap Uni System Hajvasaló fluid
Nekem nagyon bejött, tök jó az illata is, gyümölcs illatú, egész nap, sőt napokig érzem a hajamon az illatát...
Remington, vagy Ga.ma!
Nekem remingtonom van, és tök jól kivasalja mindig!!!!
Sziasztok.
Külföldön lakom ,szeptemberben utazom haza és gondoltam meglepem magam egy hajhosszabbítással.Szeretnék tanácsot kérni töletek aki már tapasztalt ,hol érdemes ´hajat csináltatani.Mivel nem élek otthon így ha kipotyog nem tudok hazaszaladgálni a kipotyogott hajakkal,hogy tegyék vissza.Ezért szeretnék tényleg megbizható fodrászt találni,hogy csak a lehetséges legkevesebb gondom legyen vele.
Segítséget köszönöm.A szalon lehet pest bármaelyik területén ,ha jó megkeresem :-)
Üdv
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni,hogy melyik hajvasaló jó?Szeretnék venni,de nem tudom melyiket...
Van egy Babyliss márkájú de az nem igazán egyenesíti ki a hajam.(mármint a sajátomat).
Meg még azt kérdezném,hogy ki milyen hővédőt használ?
Ma vettem egy sima Balea márkájút,de nem működik a spray része,így holnap vihetem vissza...nézegettem még a Shyoss márkát is,de az 3* annyiba kerül,és mind a kettőben van alcohol..az nem gáz???
Aki tud a VI kerületben (vagy annak közelében) jó hajhosszabbítót, írjon nekem egy üzit!
Már voltam egy helyen (nem VI.ker) és elég pocsékul csinálták meg...
Mikrogyűrűzést szeretnék.
Köszönöm!
köszi a tippet...
megnézem :-)
Én örülök az infoknak!!:)
Pocokfarok: Ja, az 1-2 tinccsel nincs is baj, csak ha sok esik ki valakinek az a gáz.
Egyik hozzaszolasomban emlitettem, hogy mikrogyurum is van.
Picit tartottam tole, de hat belementem, mert maskepp nem tudtuk volna megoldani a fulem koruli dusitast.
Ugy lettem utamra bocsatva a gyuruzes utan, hogy elkepzelheto, hogy kiesik par tincs, de menjek nyugodtan vissza, visszarakja ingyen. En ekkor valamifele megnyugvast ereztem, de hat a ti tapasztalataitok alapjan nem kellene. De megsem esett ki egy sem.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás