Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Ühhüm :)
Hát én szerintem most még a karácsonyt kivárom így, aztán majd január elején valamikor :)
Ez neked hőillesztett? :) Nagyon tetszik :)
Hány cm? :) Én 45-50-55 körül szeretnék valami jó kis platina szőkét :) +pár barna tincset :) Most meg vagyok érte bolondulva :)
Mindig elfelejtek vmit :)
A hajasok elérhetőségét meg tudod adi nekem priviben? :)
Webcím vagy vmi? :)
Nagyon megköszönném :)
Jó neked :) Nekem meg még a legvékonyabb is vastag lenne sajnos :(
Drága volt? :)
Házhoz mentek?? :) Na én is pont ilyet keresek :)
Am én ismerlek téged :) Legalábbis képről :)
köszi:))
Egy szigetszentmiklósi cég , akik házhoz jönnek:) Indiai haj, de még ez is vékony az én hajamhoz:)))
Csajok!
Amerikai hajjal mi a helyzet??? Milyen a minősége, meddig hordható??? :)
Szia!!!
Felhasználatod többször is....nincs megszabva, h. hányszor!!! Ez csak rajtad múlik, h. mennyire ápolod a hajad! De az indiai valóban sokkal szárazabb mint az európai, nekem az indiai haj kb. 1 évet kibírt, most európai hajam van.......de sokkal jobban szeretem, sokkal kezelhetőbb, jobb a tapintása, nem csomosódik!
Szia, ha már felajánlottad a segitségedet, akkor én élnék vele :-P
Szerinted az indiai haj mennyire alkalmas? És igaz hogy többször már nem lehet felvarrni, csak 1x?
Légyszi válaszolj. Köszike
Sziasztok!
Nekem varrva van, már 2x lett felrakva. Nagyon imádom. Gyönyörű szép. Én, ha szolgálhatok egy kis segítséggel, annak aki szeretne, vagy tervezi ajánlani tudom. De csakis akkor, ha jó minőségű a haj és jó a fodrász, aki felrakja. Szerintem jobb a varrás, mint a hőillesztés, mert semmiképpen sem roncsolja úgy a saját hajad, mint a hőillesztés. Javaslom, hogy csak európai, eredeti hajat rakassatok fel, mert nekünk európai nőknek az az igazi. Én nagyon körüljártam ezt a témát, amikor én elterveztem, hogy rakatok fel hajat. Úgyhogy, ha bármivel kapcsolatban van kérdésetek írjatok, szívesen segítek.
Sziasztok,szeretném ha válaszolnátok egy kérdésemre:
Ha pl. indiai hajat varratok fel,akkor azt már nem használhatom fel többször? Légyszi segiitsetek, fontos lenne. Köszi szépen.
Olvasva Krisztike 50 cm-es hajáról. Az 50 cm/ 130e ft. sajnos reális ár. A gond a beszöszösödés. Ez indiai haj esetén az első 1 hópban biztosan megtörténik. Ha lehet kerüljétek a hőillesztést. SZép lehet de a felrakott haj így gyakran csak egyszer használható.
Ha felvarratod, később még sokkal tovább használható lesz.
Mi ugyan a pólusban mindkét technikát csináljuk, de hidd el, a legjobban bárki akkor jár, ha biztosan európai hajat vesz, irányba tresszelteti!!!!!!!!!!!!!!!!, és korrekten varratja.
Ez nem hullik és akakítható mecnanikai károk nélkül.
Pusz.
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni mit csináljak? nov. 4-én megnézek egy szőke hajat ami már volt fent egy lánynak (ismerősnek) de ő megunta és eladja. Ő megbízható helyen csináltatta. Európai haj. Azt mondja még mindig ugyanolyan szép és selymes mint amikor hozzá került. Azt szeretném megtudna ha tudtok segíteni, hogy ha én megveszem azt a hajat akkor azt betudom festeni barnára? mivel az én hajam barna. és mielött felrakják vagy már amikor a fejemen van akkor legyen festve? varrva lesz, mert tresszelve van. segítsetek ha tudtok. kösziiii pusz
nem kifejezetten olcsót akarok, de sokan foglakoznak a haj eladással nem kevés hasznon pluszal, nem feltétlenül akarok európai hajat, mert nekem az indiai is pont ugyanúgy megfelelne , sőt..
nem mindig a drága a legjobb...
valaki nem tud, olyat ahol barti áron lehet jó minőségű akár indiai vagy európai hajat venni?
kinek milyen tapasztalata van a hajfelvarrásról?
Sziasztok! Már én is elég rég gondolkodom hajhosszabbitáson!Egy kisvárosban lakom és mostantól itt is csinálnak ilyet!Ma bementem a szalonba érdeklődni. A fodrász csaj azt mondta h 50 centis indiai hajból hőillesztéses hajhosszabbitás kb 130 ezer forint. Meg h ő csak indiai hajból csinál mert az a legjobb meg a legtartósabb. Háát .. én ezzel nagyon nem értek egyet, meg nagyon sok is ez az ár indiai hajra. DE ennek ellenére már elég sok itt a jelentkező. Ti mit gondoltok minderről?
Pusy
szia!
Szerintem semmiképpen ne varrasd!Keratinlapos(nekem az van) vagy ultrahangos!!!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás