Hajfestés (beszélgetés)
á....hát ez nem túl funky
Köszönöm a választ mindenesetre!:)
Szia!
Nincs olyan hajfesték amibe ne lenne amónia, csak az EUjogszabály az ami azt mondja, hogy ha 0,12% alatt van az amónia érték akkor "rá szabad írni hogy ammónia mentes".. Tehát mindenben van kérdés csak a mennyiség.
Vagy más anyaggal helyettesítik, ami ugyanannyira káros.
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Palette color xxl jégszőkéről? Nem lesz sárgás tőle a haj? Nekem most ultra hamvasszőkével van befestve, de egy kicsit sárgás. Gondoltam kipróbálom a jégszőkét. Mik a tapasztalataitok róla? A természetes hajam amúgy középszőke.
Sziasztok!
Elsősorban Nagualtól szeretnék kérdezni, régen is jó tanácsokat kaptam. A hajam festett szőke most, elég világos. A tövét szivattuk 9%-os oxival és tiszta sárga lett, de nem értem miért. Volt hogy 6%-al csináltuk és még az se lett ilyen sárga. Az lenne a kérdésem, hogy rámehetek a tövére 1,9%-os oxi+szőkítőpor keverékkel. Hátha az segít. És ha igen mennyi időre és milyen arányban?
Sziasztok!Kérlek,segítsetek!
Körülbelül egy éve kezdtem festeni a hajam.Az eredeti hajszínem sötétbarna volt,amit vörösre festett a fodrász,de már akkor feltűnt, hogy elég érdekes hajam van, mert egyik festékkel sem olyan színű lett, mint amilyennek lennie kellett volna.Most már kb. fél éve ugyanazzal a hajfestékkel festem padlizsán zsínűre a hajam, de két hajmosás után már nem lila, hanem vörös. Kezdek megőrülni tőle!!!
Hogy tudnék megszabadulni a vörös színtől? És milyen hajfestéket tudnátok ajánlani, amit nem dob le a hajam? Köszönöm előre is a segítséget!
Köszi:)
Ammónia mondjuk valószínűleg van benne :/
De hol van az a nagyon kevés hely ahol lehet kapni?
Még a Loreáltól ajánlották a Casting Créme Gloss-t...ami tartós hajszínkrém. Használt már valaki itt ilyet (világos árnyalatút)? Valójában ezek sem jönnek ki TELJESEN a hajból?
sziasztok! kb 3 éve kezdtem el világosbarna hajamat melírcsíkokba leszivatni. ez mindig gyönyörű volt,csak hát mivel mindig össze-vissza lett szivatva ezért már csúnya lett valahol szőke valahol barna,semmi rendszer..
így befestette a fodrász a hajam egy középbarnára..na ja csak valahogy az eredeti kiütötte és vöröses lett.. így erre aztán tett egy világosabb barnát miután ledobta a szivatott haj a festéket,így kicsit vilgosabb lett,olyan közép-világos barna szerű,de még vörösebb..
múltkor középszőkét festett rá,mondván h attól már szép színe lesz..
most ugy néz kis mint egy mosogatólé.. világosszőkésvörösesbarnás.. szóval minden van. a lényeg az h undorító.viszont elég világos..gondoltam veszek palette 24 hajmosásíg bíró középbarna színezőt,és azzal kihúzom majd amig le nem nől..(vállig ér)
sztetek? semmi képp nem szeretném leszivatni m az nagyon károsítani..
vk??
Sziasztok!
Az én hajam színe valahol a közép és a sötétszőke közt van. Pár árnyalatot szívesen "fakulnék", de szeretném, ha természetesnek tűnne. Nem szeretném festeni vagy kiszívatni, ezért gondoltam, hogy kipróbálom a hajszínezőt, viszont azt olvastam, hogy sajnos azzal csak sötétíteni lehet a hajat. Ez tényleg így működik? Nem marad más alternatíva, mint a kamilla tea és a napoztatás?
Nagyon szépen köszönöm a válaszolónak!!!
Szió!
Sztem palette 10percessel ne próbálkozz mert nagyon besötétítené.Azt is hallottam h a szőkét csak nagyon finoman szabad sötétíteni mert hamar bekapja a színt.Sztem csak egy-vagy két árnyalattal válassz sötétebbet a mostaninál(Nekem is volt ilyen gondom h túl világos szőke lettem és sötétebb szerettem vna lenni)
olcsóval hajfestékkel inkább ne próbálkozz.
Múltkor beszéltem pár fodrásszal és kellékessel, mert én is ugyan ebben a helyzetben voltam, mondták hogy a k.allos és a S.ilky felejtős... nem hiába annyira olcsó, bár adalék nincs benne.
amúgy függ, hogy milyen hosszú is a hajad. elég e 60 ml, vagy 100 ml kell? persze utóbbit akár 2 hajfestésre is elegendő tud lenni. :)
Szia!
Hmm 2 Kerületben a Mammuthoz közel, ott árulják. illetve ha jól tudom a 14 kerületben van az importőr, nekem mázli, mert nagyon közel van! :)
Sziasztok!
Természetesen sötétszőke hajam van, és vörösre szeretném festetni, de el vagyok veszve a különböző márkák és árnyalatok között. Valaki tudna abban segíteni, hogy milyen márkájú hajfestékkel érdemes próbálkozni (alapból elég száraz a hajam, félek hogy még jobban kiszárítja), illetve milyen árnyalattal, ha rezesvöröset szeretnék, vagy inkább egy barnás beütésű vöröset? (vagy egy vörös beütésű barnát, nézőpont kérdése :) )
Előre köszi a segítséget! :)
SZIASZTOK!
Próbálta már valaki a palette deluxe aranyfényű karamell hajfestéket? Tapasztalat? Szép szín? Világosbarna az eredmény vagy sötét, mint a többi barna hajfesték? Előre is köszi!
SZIASZTOK!
Próbálta már valaki a palette deluxe aranyfényű karamell hajfestéket? Tapasztalat? Szép szín? Világosbarna az eredmény vagy sötét, mint a többi barna hajfesték? Előre is köszi!
Sziasztok!a segítségeteket szeretném kérni. Eredeti hajszínem sötétbarna és most világos szőkére vagyok festve. Nagyon tetszik a fénylő méz (8-5) szín a color & gloss hajszínezőben. Úgy tudom a színezőkben csak
3%-os hidrogénoxid van. A tövemet biztos nem fogja megszívni, viszont hiába kerestem festékben hasonló színűt, nem jártam szerencsével. Szakmabeliektől azt kérdezném, hogy a színező festékéhez szabad-e nagyobb százalékú hidrogénoxidot keverni, hogy a tőfestést is meg lehessen csinálni ezentúl ezzel az árnyalattal és ne kelljen kísérletezgetni más márkákkal a végtelenségig?Ha esetleg tud valaki festékben olyan árnyalatút mint a palette color&gloss fénylő méz színező, akkor ossza meg velem is. :) Előre is köszönöm!!
TRUSKAWKA!
Én is ebben a helyzetben voltam, és a palette 10percessel festettem át a hajam. A világosbarna árnyalatával, kezdetben sötétbarna lett, de hamar kiválágosodott,teljesen eltűnt a vöröses árnyalata a hajamnak. ajánlom neked is, de 10 percnél tovább ne hagyd a hajadon.
Szia!
Jaj köszönöm, már kezdtem lemondani a válaszról :) Most jelenleg úgy vagyok, hogy növesztem lefelé, de eléggé elüt, és ugye ha akármivel befesteném megint csak vöröses lenne, szóval ördögi kör. A Technique hajfestéket lehet mezei fodrászkellékesben kapni? ( én eddig Florance fodrászkellékesben szereztem be a dolgaimat)Mert akkor lehet, hogy keresek nagyjából az eredeti hajszínemnek megfelelő árnyalatban.
Én azért nem próbálnám meg a 12-essel!
Inkább többször kell a kisebb koncentrációjú oxival, ha már ezt a lehetőséget választod, mint egyszer leégetni a hajad.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?