Hajfestés (beszélgetés)
Mindenképp szinező...
Nekem sok-sok éven át volt festve, mostanra jöttem rá, hogy hülyeség... (persze, ha őszül az ember, akkor szerintem egy nőnél egyértelmű, ha csak nem extra szép, és nem tetszik úgy is magának).
Kell a változatosság, mert megunja az ember a színt is, de ha befested, és nem lesz jó, vagy már nem akarod festeni, akkor jó kis munka helyrehozni.
Kicsit gyakran változtatom a hajszínemet, így sajnos vannak tartalékaim itthon. . . Úgy néz ki, most megmaradok a vörösnél. Ezért eladásra kínálom:
_Loreál Excell 10' Magnetic Black, bontatlan hajfestékemet(1000 ft-ért)
-Wella Koleston Perfect Világos aranybarna(5/37)
Hajfestékemet, szintén 1000 ft-ért.
Mindkét festék érintetlen, az árak irányárak, kicsit alkuképes vagyok. Csere szóba jöhet, vörös színre.
Szia!
És ha szőkített hajnál vöröses?
Erre nincs valami jó tipped?
A hamvas festék sem fedi.
Köszi!
Sziasztok.Alapól 8.1es világos hamvas szőkével fetem a hajam de mégis kicsit sárgás.Hamvaító sampont is használok de nemérk vele sokat.Hallottam hogy valami hamvasítót kéne még bele rakni vagy mit..Ti mit gondoltok?
Azt a színt amit akarok sose találtam még meg:S
sziasztok .
vettem egy alfaparf 11. 10es hajfestéket és 12%os oxival a jelenlegi hajszínem hát. . sztem középszőke és volt is melírozva. A kérdésem pedig az lenne, hogy sok lesz-e a 12%os oxi? vagy inkább 9% os kell?
SOS!
Légyszi segítsetek!!!!!Befestettem 8. 0-s festékkel a hajam(természetes szőke)hajam egy része nagyon széép lett de lettek benne hamvas tincsek!!!Utálom a hamvasat!!Mit lehet csinálni vele??Légyszi segítsetek!
Sziasztok!
Nekem lenne egy (lehet, h hülye) kérdésem.
Ha szilikonos hajvégápolót használok és mondjuk be szeretném festeni a hajamat de úgy hogy nem mostam ki belőle a hajvégápolót akkor a festék be fogja vagy nem?
Vagy ez egyáltalán nem befolyásolja?
Sziasztok!
Világosítással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Sok oldalt elolvastam a fórumból, mégis van egy kérdésem.
Én a fokozatosság híve vagyok. Eredetileg szürkés-szőkés-barnás azaz semilyen színű hajam van, tehát a tövét bármi befogja. Mindig magamnak festem, 2 éve sötétbarnát (300) használtam, pár hónapja tértem át a világos aranybarnára (5.3), de most kipróbálnám a kicsit világosabb sötétszőkét (6). Szükséges ebben az esetben krémperoxidot kevernem a festékhez, hogy befogja a már festett hajam? Köszi!
sziasztok.
A Loreal Casting hajszínezővel akarom beszínezni a hajam de olyan sok árnyalata van hogy nem tudok választani.Nem szeretném ha befeketedne a hajam...
Egyébként gesztenyebarna hajam van és nem szeretnék nagy változást inkább csak élénkíteni..
valaki tudna segíteni??
Sziasztok!
A korrektor az mire jó (láttam szinte fehéret, vöröset és kéket belőle)? Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?