Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Hajdinával töltött gomba recept

Hajdinával töltött gomba recept

A Hajdinával töltött gomba hozzávalói:
6 nagy fej gomba
15 dkg hajdina
5 dkg mozzarella sajt
2 kápia paprika
10 koktélparadicsom
1 vöröshagyma

bors
majoranna


A Hajdinával töltött gomba elkészítési módja:
Olajon megfonnyasztjuk a kockára vágott vöröshagyma felét,hozzáadjuk a hajdinát.Kicsit pirítjuk majd felöntjük kétszeres mennyiségű sós vízzel.20 percig főzzük. A gombák szárait kivesszük és a többi zöldséggel együtt apróra vágjuk.A hagyma másik felét megfuttatjuk kevés olajon és hozzáadjuk a zöldségeket is.Kevés vízzel félpuhára pároljuk.Ízlés szerint fűszerezzük,és hozzáadjuk a párolt hajdinát.Lazán összekeverjük. A töltelékkel megtöltjük a gombákat,megszórjuk reszelt sajttal,meglocsoljuk kevés olajjal.Tepsibe rakjuk ,és előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 pericig sütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A hajdinával töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook