Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Krumplis hagymás bundában sült párizsi recept

Krumplis hagymás bundában sült párizsi recept

A Krumplis hagymás bundában sült párizsi hozzávalói:
30 dkg párizsi(egyben)
2 tojás
1 vöröshagyma
fél kávéskanál szódabikarbóna

7-8 evőkanál liszt
2 közepes burgonya
olaj a sütéshez


A Krumplis hagymás bundában sült párizsi elkészítési módja:
A tojásokat összekeverjük a kockára vágott vöröshagymával,sóval,szódabikarbónával és a lereszelt krumplival.10 percig hagyjuk állni. Hozzáadjuk a lisztet és a krupli levének mennyiségétől függően annyi vizet,hogy közepesen sűrű masszát kapjunk. A párizsit fél cm-es csíkokra szeleteljük,előbb lisztbe majd a masszába forgatjuk.Forró olajban kisütjük. Köretként párolt zöldséget készítünk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A krumplis hagymás bundában sült párizsi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook