Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hagymaleves mikroban készítve recept

Hagymaleves mikroban készítve recept

Elkészítési idő 15 perc

A Hagymaleves mikroban készítve hozzávalói:
25 dkg vöröshagyma
4 dkg vaj
5 dl húsleves(kockából is jó)
1 dl fehérbor
só, őrölt bors
2 szelet toast kenyér
2 szelet sajt


A Hagymaleves mikroban készítve elkészítési módja:
A hagymát karikákra vágjuk és gyűrűire szedjük.A vajjal együtt a mikros edénybe tesszük és lefedve 600 wattal 6 percig pároljuk, közben 1-2× megkeverjük. A levest meg a bort ráöntjük, megsózzuk, borsozzuk és tovább főzzük 5 percig. Ezután 2 nagyobb, tűzálló levescsészébe merjük,1-1 szelet toast kenyeret ráfektetünk, majd rá a sajt is és még 1-2 percig sütjük, amíg a sajt ráolvad.Azonnal tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hagymaleves mikroban készítve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook