Hagyma leves recept

A Hagyma leves hozzávalói:
> 3 fej vöröshagyma
> 1 l húsleveslé (kockából)
> 2 tojássárgája
> liszt
> vaj
> szerecsendió (őrölt)
> bors
> só


A Hagyma leves elkészítési módja:
A vajon a karikára szeletelt hagymát megfonnyasszuk. Kevés lisztel megszórjuk 2-3 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a húslét sózzuk, borsozzuk, szerecsendiót teszünk rá. 15-20 perc főzés után a fele hagymát kiszedjük átpaszírozzuk. A péphez keverjük a tojássárgáját majd vissza tesszük a levesbe.

Szerintem finom az egész család szereti.
A hozzávalókat lehet növelni én pl. 12 hagymából
szoktam csinálni.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hagyma leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook