Hagyjam vagy lépjek (beszélgetés)
A 49. az nem negyven felett van, hanem közel az 50-hez! :)
Úgyis visszajössz! Ez ilyen! :)
Várható volt, hogy törölteted magad és logikus is.
Csak okosan és ügyesen! :)
Én is! :)
Így van ez jól!
Most gondolok bele; ott volt a naplója, jól van ez így.
Önként lépett, visszajöhet, s nem kíséri itt is a múlt.:)
Én is roppant sajnálom, hogy töröltetted magad, elég lett volna csak a fórumot, aztán minden csoda három napig tart.
Hiányozni fogsz!
Szia mazsu!!!
Itt a valasz.ha benned minden kitotlodott.nincs min gondolkodni.
Fiatal vagy .meg mindent ujra kezdhetsz.
A tartásdíj nálunk tudtommal független a válóoktól. A perköltségek viselése is. De hát linkelhetem én a legaktuálisabb törvényeket, ha találgatni könnyebb, mint olvasni.
Az amerikai válási törvények meg hogy jönnek ide?
Egyáltalán, éppen eléggé elkalandoztunk itt már az eredeti témától.
Amíg a gyerektartást is némely esetben alig lehet elérni, addig sokan vannak úgy, gondolom, hogy amúgy sem ebből fog megélni, mindenképpen dolgoznia kell egy egyedülálló anyának.
Ha meg a férj rendes és fizet, akkor magától is észreveszi, ha esetleg a volt feleségénél ki kell pótolni a pénzt.
Hogy az asszony annyival magasabb jövedelmű legyen,ritkábban fordul elő.
Ja vagy úgy! :)
Csodálatos ország, szeretem.
Ki kell pótolni a nő fizuját? Ez most így van nálunk is? Ez abszurd, hiszen akkor jó üzlet lehet a válás.
Régebben igazolni kellett, hogy az asszony nem tud olyan kereső tevékenységet folytatni, ami a megélhetéséhez elég. Ez így érthető volt.
Mert ritka, hogy a feleség többet keres, de ha többet keres, akkor az ex férj is kérheti, komolyan.
Viszont ha egy nő csalja meg a férjet, a nőnek kell fizetnie a vâlás költségeit. A motiváciô a tett után már értelmét veszti, csak akkor lehet motiválni és hibáztatni a másikat (és ráverni a válás költségét), amíg még az az adott házastárs sem követett el semmit.
Szóval nincs olyan, hogy megcsalja és utòlag jâtsza el a hattyú halálát, hogy ezért meg azért csalta meg és a másik felelőssége. Azt csak ELŐTTE tehette volna.
Sőt, tovább megyek, pár éve ezt a dolgot a bejegyzett élettársi viszonyokra is ráhúzták, így még azzal sem lehet takarózni, hogy "akkor még nem voltak házasok". Ha az élettársi viszonyt a házasság követi ugyanazzal a személlyel, akkor az előélet is megy a kondérba, bizony:DDDD
További ajánlott fórumok:
- Vajon van értelme szólni vagy hagyjam?
- Szóvátegyem vagy hagyjam?
- Hagyjam sírni vagy ne?
- Hagyjam rá és várjak, vagy megkeressem?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!
- Van értelme anyatejgyűjtő állomásra menni, vagy keresni valakit, akinek sok teje van? Vagy hagyjam és tápszerezzünk?