Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hagyjam vagy lépjek fórum

Hagyjam vagy lépjek (beszélgetés)

60. Tarkalepke (válaszként erre: 52. - Túrógombócka)
2017. aug. 5. 18:37
Ez a megkapni/nem megkapni mindkét oldalon áll.
59. csikil4ny (válaszként erre: 53. - 5fd0bd70c7)
2017. aug. 5. 18:36
Mert olyan, mint egy rajtakapott kisgyerek. Az is ijedtében valamit kitalál, hogy mentse a menthetőt. Lehűlnek a kedélyek és meg tudják beszélni. Ha eddig nem voltak különösebb gondok, nagy elhidegedés sem, akkor csak megszédítette egy új nő fokozott odafigyelése. Ebbe könnyen belecsúszik bárki - most nem védeni akarom, s nekem is piszkosul fájna, ha így járnék a párommal. A másik oldalon sem jártam soha, de pár amúgy rendes emberrel beszélgettem, akik csak belecsúsztak, s nem szándékosan kerestek szexlehetőséget. Normál családokban azért elég ritka dolog, hogy a rokonságban keresünk új társat vagy kellemes kikapcsolódást.
2017. aug. 5. 18:33
Hány éves a férjed Mazsu? Kapuzárás előtti pánik? Bár a fiatal pipiknek akarnak ilyenkor bizonyítani, de azt írtad, hogy tőled idősebb a nő.
57. csikil4ny (válaszként erre: 46. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 18:32
Ez természetes. Ha kellenek azok az érzelmek vissza fognak térni, most csalódott vagy, persze, hogy így érzed magad. Az lenne a furcsa, ha most hirtelen megkönnyebbültél volna és örömtáncot járnál.
56. globus (válaszként erre: 53. - 5fd0bd70c7)
2017. aug. 5. 18:31

Értem, amit mondasz, de annyira megcsalásra hegyeződött ki a fórum.

Férj valószínűleg nem válóperes ügyvédhez rohant, hanem felhúzta magát az üvöltözésben :)

Kétségtelenül szar az érzés, de akkor is jó lenne leülni, normálisan kitárgyalni, utána dönthetnének válásról akár. Mostani helyzet túl puskaporos.

55. Böce (válaszként erre: 50. - Globus)
2017. aug. 5. 18:31
Édibédizett, hazudozott, azaz ha esetleg még meg nem is csalta, de már úton van hozzà...
54. csikil4ny (válaszként erre: 45. - Tarkalepke)
2017. aug. 5. 18:30
Ebben csak az a jó, hogy az új kapcsolat is megkopik, abban is eljön az az idő, amikor "valamit nem kap meg", amit egy újabb szeretőtől megkap. Akkor majd olvasd el a szavaid, jól fognak jönni!
53. 5fd0bd70c7 (válaszként erre: 50. - Globus)
2017. aug. 5. 18:28
Nekem az már bőven elég lenbe, ha a férjem hónapokon keresztül édibédizne meg ezzel kapcsolatban hazudozna. Ha még nem történt semmi, előbb- utóbb fog. Ha nincs vaj a fején, miért tagaf?
2017. aug. 5. 18:28

ezt a "valamit nem kapott meg" dolgot sürgősen minden nőnek el kellene felejteni.

a férfiak máshogy működnek, de erről nem a nők tehetnek, hanem a biológia.

51. Tarkalepke (válaszként erre: 48. - Böce)
2017. aug. 5. 18:25

Nem. Én is álltam a becsapott/megcsalt oldalon. Én is megéltem a jéghideg fájdalmat.

Csak nekem ezek a gondolatok jöttek.

50. globus (válaszként erre: 48. - Böce)
2017. aug. 5. 18:24
Nem írta, hogy megcsalás történt. Annyi a tény, hogy édibédizett valakivel telefonon. Többi annak szüleménye, amit mögé képzelt.
49. epervirág (válaszként erre: 46. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 18:21
Lehet csak most èrzed igy.Azt viszont teljesen megèrtem,hogy ezek után nem akarsz vele maradni.Itt valaki irta,hogy biztos te is hibás vagy,hogy ez törtènt.Lehet,hogy igy van,de ha valami nem volt jó a fèrjednek akkor azt közölhette volna veled.
48. Böce (válaszként erre: 45. - Tarkalepke)
2017. aug. 5. 18:20

Ugye te is szerető vagy, esetleg voltál. Azok szokták ezt a "valamit nem kapott meg otthon" baromságot szajkózni.

Az élete párjáról, a 20éve társáról van szó, mi az, hogy valamit nem "kapott" meg? Nem egy király ő, hogy mindent meg kell kapnia!

Ha valami gondja van a nejével, normális felnőtt ember, a társ jóban-rosszban elmondja, nem az a megoldás, hogy szerető után néz!

Nehogy már Mazsut hibáztasd.

47. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 44. - Böce)
2017. aug. 5. 18:17
Sajnálom hogy te is jártál így hát nem egy jó dolog az biztos.
46. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 43. - Epervirág)
2017. aug. 5. 18:16
Köszönöm aranyos vagy. Nem tudom hogyan működik ez de bennem egy pillanat alatt kitörlődött minden iránta.
45. Tarkalepke (válaszként erre: 31. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 18:12

Az, hogy nem hibáztál, merész kijelentés. Valami hiányzott.

Én tuti megkérdezném, hogy mi. És azt is, hogy ha azt megkapja, ami hiányzik, akkor is menni akar-e.

És nem kizárt, hogy komfortzónán túl, de megnézném, mi van akkor, ha megkapja. Magamban is körülnéznék.

Most már nincs semmi, amit itt veszíthetsz. Nyerj belőle.

Nyilván akkor tennék ilyet -ahogy valaki korábban is írta -,ha hinnék magamban és benne. A MI- ben. De talán azért is hazudott, mert nem akart elmenni, csak hiányzik valami, amit otthon nem kapott meg. Egész vad dolgok is kiderülhetnek, készülj.

Viszont a bizalmat elveszíteni piszok könnyű, visszaszerezni...na az a kétesélyes.

Fel kell építened magad, és megkeresni a saját hibáidat is,neki meg az övéit, mert ezt ketten szartátok el.

Az a kérdés, hogy akarjátok-e helyretenni. Nem elég azt mondani. Ezért most már tenni kell mindenkinek, ha igen.

44. Böce (válaszként erre: 42. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 18:10

Ez az első sokk miatt van. Idő kell, hogy át tudd gondolni a dolgot.

A férjed késöbb majd megbánja, és vissza akarna somfordálni, bocsánatot kérve.

Neked kell tudnod, hogyan érzel iránta, akarod-e visszafogadni. De ne most dönts , még túlságosan friss a dolog.

Ebben a cipőben jártam, tudom mit élsz át.

2017. aug. 5. 18:00
Nagyon nehéz erre mit irni mert te ismered a fèrjed.Meg èrtelek,hogy ezek után nem akarod vissza fogadni.20 èv az nagy idő nem lehet csak ennyi időt az èletedből egyik naprol a másikra kitörőlni.
42. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 35. - Globus)
2017. aug. 5. 17:45
Hát hogy mit csinálnak és egyéb ezzel nem kínzom magam. Valami jéghideg közöny van bennem iránta. Szeretni soha többet nem tudnám. Egy biztos én 20 év alatt soha nem csaltam meg pedig millió lehetőségem lett volna rá ő meg simán hülyének nézett. Fogok majd menni mindenfelé de egyenlőre most egyedül akarok lenni. Szerencsére a fiam nincs itthon úgy volt hogy lehet hogy ma hazajön de vezetékesen felhívtam hogy ne jöjjön. Tudod nem akarom azt végighallgatni hogy jaj anya, az apa annyira tökéletes meg csodálatos biztos nem csalt meg csak te gondolod rosszul na ez az amire totál nem lenne most szükségem.
41. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 36. - Globus)
2017. aug. 5. 17:38
Nem egyedülálló a nő a férjem másodunokatestvérének az élettársa. Ismerem is. Hát tudod a válás az 100 % ezek után én nem maradok vele.
40. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 34. - Menekülés)
2017. aug. 5. 17:37
Köszönöm próbálok. Most egyenlőre nagyon kivagyok.
2017. aug. 5. 17:32
Nem vagy te mèg olyan öreg, hogy ne kezdhess új életet, bocsánat! Sőt, szerintem senki sem túl öreg ahhoz
38. gribedli*** (válaszként erre: 1. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 17:30
Jól látod, válj! Nem érdekes, hogy 20 éves házasság, nem vagy te még olyan öreg, hogy új életet kezdhess. Nem az évek számàval kell mérni egy házasságot hanem hogy jó vagy rossz. És ez így rossz. Átvert megcsalt. Még jó hogy lebukott!
37. 8a65af67ce (válaszként erre: 1. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 17:22
Mazsu, nagyon sajnálom! :( Nem dobtad ki, hanem magától összepakolt és elment? Én ebből azt szűröm le, hogy nem ragaszkodik a házasságotokhoz. Egyelőre higgadj le. Beszéljétek meg, ha ő is akarja, és hajlandó őszintén elmondani, hogy mi történt. Talán találtok megoldást. Ne kapkodd el!
36. globus (válaszként erre: 33. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 17:16
Szerintem nem jellemző ilyenkor a válás... persze nincs kizárva. Lehet, nem olvastam figyelmesen, a "hölgy" egyedülálló?
35. globus (válaszként erre: 27. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 17:14
Szia! Fájdalmat érzel, teljesen érthető. De könyörgöm, ne agyalj azon, hogy éppen mit csinálnak, hogyan, hol, ennek semmi értelme, csak önkínzás. Ilyenkor általában "lapát!"-ot kiáltanak, de azért a 20 évnyi társközösség, felnevelt gyerek, nehézségek, örömek nem múlnak el nyomtalanul. Nem mentséget keresek férjednek, de úgy gondolom, hogy ő nem igazán fogja fel a dolog súlyosságát. Most még imponál neki a friss kapcsolat újdonsága. Elvarázsolódott, ha csak így lazán be tudta csapni az ajtót. Azt tudom tanácsolni, mint rinike. Először: hagyd abba az önsajnálatot (tudom, könnyű mondani), törődj többet a hobbijaiddal, kösd le magad. Várd meg, míg visszasunnyog, szinte biztos vagyok benne, hogy ez fog történni. Ha már lenyugodtál és reálisan mérlegre tudod tenni az elmúlt 20 évet vele, akkor fogsz tudni dönteni. Most még ne hozz ítéletet.
34. Menekülés (válaszként erre: 33. - 35d45e2ed1)
2017. aug. 5. 17:08
Egy biztos... maradj erős, bármi lesz.Kitartás!
33. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 29. - Menekülés)
2017. aug. 5. 17:06
Igen. Egyrészt hogy folyamatosan letagadta másrészt a hangnem, hát azt nem lehet eltéveszteni. Velem beszélt ilyen hangnemben 18 éves koromban. Felismerem. Nem dobtam ki elment magától. Hála az égnek. Gondolom majd pár hét múlva higgadtan leülünk lerendezni a hivatalos részt, anyagiakat.
2017. aug. 5. 17:05
Arról nem beszélve, hogy átéltem már hasonlót.Nem általánosítás, csak tapasztalat.És forditott helyzetben, ha én búgnék valaki másnak aki nem a párom, annak is oka lenne..
31. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 30. - Csikil4ny)
2017. aug. 5. 17:04
Dehogy vállalom. Én azt gondolom nem hibáztam. Illetve egyetlen dologban, hogy nem jártam utána amikor gyanús lett az egész. Azzal is csak annyit nyertem volna hogy korábban derül ki.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook