Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
Gratula!:)
El a gondolatokat attól, (ahogy te fogalmaztál)
f...sz-tól!
Annyi szép dolog van még rajta kívül /majd szépen lassan te is megtapasztalod...
Sziasztok! :D:D:D
Na megvolt a vizsga, és szerintem tök jól sikerült, elvileg ma vagy holnap lesz meg az eredménye, én egy 4-re számítok! Mondjuk az után, hogy úgy mentem el, hogy csak a kettes meglegyen, ez nagyon jó lenne! :):):)
Úgyhogy ma szép napom van, csak ez a f...sz el ne rontsa! :)
Szorítunk Ritus!
Egy kalappal!
Köszi szépen! Megpróbálok, de nehéz! Az volt a legrosszabb az egészben, hogy ezt nem a Balázstól tudom, hanem msn-elt az anyjával, és mondta neki, hogy megy vele a csaj is haza, ő meg kérdezte, hogy mit főzzön, meg lyenek, meg hogy várják! Nagyon rosszulesett!
Ráadásul holnap lesz a legnehezebb vizsgám is, úgyhogy kivagyok! De majd csak lesz valami! Megyek is azt hiszem fürdeni, tök meleg van! :(
Szia Ritu!
Vígasztaljon az, hogy téged nagyon szerettek a szülei és most biztosan rendesen nagyító alá fogják állítani azt a másikat. Hiszen, ők is elveszítettek téged és biztosan nem olyan könnyű pótolniuk egy másikkal a szívükben, mégha tiszteletben tartják is a fiuk döntését. Jó szórakozást a vacsihoz, és ne gondolkozz feleslegesen. Koncentrálj a Csajokra!!
Pusza
Kicsit most enyhült a munka ... remélem nem kiabálom el!
Ezt a 2 hetet tul kell élned és lehetöleg nem belegondolni a dolgokba! Nem jó az ha olyanokra gondolsz mint az elözö hozzászólásodban mert tenni ellene mármint , hogy odavigye nem tudsz igy csak elrontod a hangulatod meg mindent!
le kellene foglalnod magad valamivel, hogy ne pörögjön feleslegesen az agyad ... rajta!
Hát te itt vagy?
Nagyon szomorú vagyok! De annyira, hogy el sem tudom mondani, pedig este megyünk a lányokkal étterembe, nem akarom a hangulatot rontani, de most csak sírni tudok! Nem gondoltam, hogy ez ennyire fájni fog, mintha a szívemet akarnák kitépni!!!!!!!!!!
De az egy jó az egészben, hogy megvan az új lakás, ahova költözünk két csajjal! Úgyhogy itt már csak június 15-ig leszek! De nem fogok neki fizetni már semmit! Kapja be!! :(:(:(
simi simi!
rothadjon le ez a kegyetlen fax!
simii!
Mi újság emberek?? Mindenki boldog? Most tudtam meg, gogy mennek haza, már a Balázs meg a csaj, bemutatja az anyjáéknak, na úgyhogy most megint sikerült visszazuhannom a letargiába, pedig próbálok erős lenni, de egy órája csak sírok!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(
Oda viszi haza! A szobáját ketten csináltuk meg, napokig festettük, parkettáztuk, megszépítettük, és most..........
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
köszi nagyon sokat segítettél
Mindenképpen a baba elött ... vagy a baba után amikor már totyog! az olyan édes amikor egy picibaba az egyik koszorús.
szóval emtom na!
baba elött ... baba után ... baba elött ... baba után ... baba elött ... durr egy pofon ... nyüssz!
Köszönöm!
Nem tudom melyik lenne a jobb baba előtt vagy baba után a lagzi szerintetek?
Ennél jobb hírrel nem végzödhetne ez a nap!
Gratulálok neked és a babádnak is!
Haló mindenki aki szeret itt engem!
Menyasszony vagyok és februárra kisbabát várok!
:(
Sajnálom Zsuzsa! Úgy utálom ezeket a nyamvadt bacikat! monnyanak le!
Hálistennek a Drágám is jobban van (remélem nem kiabálom el).
:)
Hihi!
Engem Ő tett ilyenné , miatta vagyok ilyen!
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Én is ilyen ari pasit akarok!!!!! :D:D:D:D:D
Tudom és ezt mondom neki én is!
Csak mi ... egész hétvégén a telefonon lógtunk vártuk a hétföt de az a büdös baci közbeszólt. De nem nyigok neki erös vagyok a telefonban!
Szeretem Szanka, de nagyon nagyon, és nem akarom, hogy beteg legyen és fájjon neki akármilye is! Érted?
Na de legalább a hangját hallod nem?
Tudod, aki a kicsit nem becsüli.....:)
:( A Drága is beleesett abba a betegségbe mint te így nem találkozunk! De telefonon tartjuk a kapcsolatot.
Hiányzik, szeretem és senyvedjen meg a baci aki bántja és aki miatt nem tudom jól megölelgetni!
Rituka!
Csak így tovább!:)
Ja és tanulj!
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...