Ha több napig esik az eső, hogyan oldhatjuk meg, hogy levegőn legyen a pici? (tudásbázis)
Attól függ, mekkora?
Ha csak nem jégeső volt, én annak idején, csecsemőkorában is kivittem a lányomat: a babakocsiján volt nylonszerű védőhuzat, úgy sétáltattam.
Most meg... hacsak szintén nem jégeső zúdul ránk, a négy éves lányom imád esernyővel sétálgatni (persze kicsit várunk, míg lecsendesedik az eső), utána meg - mondanom sem kell - gumicsizmával imád a pocsolyákban ugrabugrálni! A ruháját meg így is, úgy is kimosom... :)
Mi is ugy oldjuk meg keteves lanyommal hogy gumicsizmat...meg esokopenyt hordunk...persze minden pocsolya meg esoviz...amit talalunkaz fordo :)
Na persze kissebb koraban is kocsival mentunk ki...igyekezve hogy esovedot hasznaljunk...ha meg nem akkor...esernyot...jo nagyot...de a levegore mindenesetre kimentunk...s semmi gondunk soha vele, szerencsere
Mi is ugy oldjuk meg keteves lanyommal hogy gumicsizmat...meg esokopenyt hordunk...persze minden pocsolya meg esoviz...amit talalunkaz fordo :)
Na persze kissebb koraban is kocsival mentunk ki...igyekezve hogy esovedot hasznaljunk...ha meg nem akkor...esernyot...jo nagyot...de a levegore mindenesetre kimentunk...s semmi gondunk soha vele, szerencsere
További ajánlott fórumok:
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Az anyósom levegőnek néz, mit tehetek?
- Miért néz levegőnek, ha előtte való nap elmondta, hogy érzései vannak?
- Van olyan ember az életetekben, akit teljesen levegőnek néztek?
- Melyik a rosszabb? Kimutatni a haragot, vagy levegőnek nézni, átnézni rajta?
- Számítógépezéstől illetve ha keveset vagyok a szabad levegőn lehetnek pattanásaim? Vagy ez tévhit?