Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Detto itt is.
Milyen volt a lánykádnál?
Kellemes szép vasárnapot mindenkinek.
Ramaty az idő nálunk, köd volt korábban, még látszik a nyoma és tiszta homály. Felhős és 13 fok van. Esőt is jósolnak.
Jó reggelt mindenkinek 🙂☕🥐🍯☕🍯☕
Borús reggelre ébredtünk errefele.
Szépet mindenkinek.
🌙🌠🌟🌙🌠🌟
Akkor én irok egy megjegyzést.
A fokhagyma mártás olyan finom, hogy lehet enni fokhagyma mártást, fokhagyma mártással.
Ó jajj, bizony és nagyon finom lettél. :)
Az én receptem tök egyszerű: lábasba zsírt megolvasztom, belevágok legalább 12 gerezd fokhagymát, attól is függ, hogy mekkora. Az én fokhagymáim nem nagyok. MDF piacon veszek falusi nénitől. Kicsit megfonnyasztom, lisztet bele, tul. képp jó fokhagymás rántást készítek, Én szoktam tenni bele a só mellé kicsi pirospaprikát is, de anélkül is jó. Felengedem annyi vízzel, hogy olyan sűrűségű legyen mint bármilyen mártás. Főzöm 10-15 percig, de kevergetem sűrűn. Ennyi az egész. Én csak főtthúshoz szoktam, de lehet már máshoz is, majd írja aki egyéb dologhoz is szereti.
Bevallom, ezer éve nem sütöttem lángost. A nyáron ettünk az Állatkertben nagyon finomat. Nem is gondoltam, hogy lángos és lángos között ekkora különbség van. Fokhagyma ugyan nem volt rajta, de sok tejföl és sok sajt, és a tészta se hajszálvékony volt. Kettőt feleztünk 4 felé, és mind a 4 embernek elég volt. Az éhesebbek még egy palacsintát is ettek utána, és megvolt az ebéd.
Ha még mindig van, egyet azért küldhetsz, de siess, mert hideg van, nem akarom sokáig nyitva tartani az ablakot.
Ó, jaj, mártás lett belőlem!
Még soha nem csináltam. Leírnád röviden, hogyan csinálod, és mihez jó a főtt húson kívül?
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!