Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Nekünk egy ép barack, körte alma nincs. Elverte májusban a jég. 😟 A téli alma hogy fog elállni?
Buenos noches Hansi. 😉 Üdv újra itthon. 🍾🍨
Mindenkinek jó éjszakát kívánok. Senkinek se legyenek rossz ijesztő álmai. 😉
Szépet mindenkinek.
🌠🌟🌛🌠🌟🌛
Szép estét mindenkinek🍷🍷🍷🍷🍹🍹🍦🍦🍦🍦🍦🍰🍰🍰
Jó estét mindenkinek😊🦉🍷🍦🍕🍫
Pontosan ahogy mondod, időnként a szomszédban,a hatalmas ecetfán tartanak konferenciát.
Kár hogy nemtudom feltenni a videót.
A fecskék is pletykásak mint a falusi vénasszonyok.
Ülnek a dróton és egész nap tereferélnek...-)))
Nekem is ez jutott eszembe, olyan jót nevettem.
Biztos arról a megérkezőről pletykáltak.::)) Idén fészket raktak a teraszunkon, a bejárati ajtó mellett. 4 fióka lett, már 8 napja kirepültek, de mindennap visszatérnek kicsi időre a fészekbe, vagy a külső ajtó tetejére. Ott csicseregnek és nem félnek tőlünk még egy méterre sem. Nagyon jó hallgatni őket. Olykor kérdem tőlük: vajon mennyi km lesz a szárnyacskáitokban kicsi fecskék, ha útra keltek szeptember közepén.
Remélem, még csak páran vannak, még ne menjenek sehová.
Nem tudom, de elkeserítő, hogy már itt is gyülekeztek a dróton. Remélem csak őrsigyulest tartanak, nem távozni készülnek.
Anyósoméknak lesz rengeteg szilvájuk. Én akarok befőttet és lekvárt is belőle.
Olyan jót mosolyogtam, két kisfecske beszélgetett hatalmas zsinatolással, jött egy harmadik, abbahagyták a diskurzust és itt hagyták a harmadikat egyedül.
Mi járhat ilyenkor a fejükben?
És gyönyörű kék a tenger.
Nekünk őszibarack volt rengeteg a fán, úgy, hogy a párom egy csomót el is adott. Szilva lesz még rendesen, de abból pálinka lesz.
Nekem a másodvetés zöldbab még él. Szörnyen drága lesz minden. Szeder viszont rengeteg van, hasad az ága lefelé.
Üdv minden dicső lovagnak és lovaginának.
velem semmi érdekes nem történt, max annyi, hogy szép barnák a spanyol nénik, és rengeteg homokot csentem át lopva a határon.
A mosógép tuttira el fog tőle dugulni.-)))
Üdv itthon, mesélj merre csatangoltál.
Hansi ÚÚÚÚÚÚR, üdvözletem.
Örülök, hogy meg jöttél :)))))
Reméltem,,, mint ahogy azt is hogy új élményekkel és feltöltődve érkeztél.
Nem olyan könnyű engem elveszejteni..-))
No akkor tényleg nem vesztél el:)))))
Szia megint😊
Üdvözlet minden szép kislánynak.-))
Hansika is megjött :))))))
Kell egy kávé.🥱
Főztem mindenkinek,,a frissebbeknek ebéd utánra:))☕☕☕☕☕☕🍦
Uborka és tök fölé hálót raktam,,jól látszik a háló alatt árnyékban szép,,ami kikúszik az szárad,,ugyan azon a tövön.A tövüket is vastag fűréteggel takartam máshogy nem is bírnák ki.
További ajánlott fórumok: