Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Most már tényleg pihi:)))
Napokig fújt a szél,most áll minden.Nem jó.
Szép estét mindenkinek🍷🍷🍷🍷🍰🍰🍰🍰🍹🍹🍹🍦🍦🍦
Tudtam hogy nem maradsz nyugton a fenekeden.😀
Aranyosak vagytok lányok, pihenek eleget azt hiszem.
Készen is vagyok a porszívózással, felmosással is. A kettő között kicsit ettem, a húslevesben főtt répát, petrezselymet. Nincs száraz rész a testemen, a hajamból is csöpög a víz. Ez nem normális dolog. Akkor is, ha csak ülök a hátsómon. Most letusolok azt eldőlök, keresek egy filmet.
Azért majd még benézek ám.
Ti is pihenjetek
Itt is nagyon meleg van, lenne mit csinálnom, de szakad rólam a viz. Ott egye meg a fene, úgyse csinálja meg helyettem senki.
Rólam is folyik a víz, annyira magas a páratartalom. Én bírom a meleget, de este mostam haját, de már tiszta csatak. Pihenj amennyit csak tudsz, a munka megvár. Tudom, könnyű ezt mondani.
Hallgass Piroskára,,még én is leültem egyszerre:DD
Ülj a fenekeden nyugton, ha ver a viz, még ne kezdjél el porszivózni, megvár, tessék meggyógyulni rendesen.
Igen finom lett, a gyerekek is azt mondták, mert kaptak belőle.
Jóbban vagyok köszi, de ettől a nyomott levegőtől ver a víz még ülő helyzetben is. Pihentem most is, de talán porszívóznom azt már kellene, meg felmosni. Nem akarom már holnapra hagyni.
Mondott jó meleget a hétvégére,,azért örülök ha nem itt lesz a 30 fok,Legalábbis azt mondják,,,mert mától egész hétvégés program van a városban nagyon szeretjük,,jó lenne gutaütés nélkül kedvünkre nézelődni ,sétálni sörözni ,kávézni ,nem csak este.
Jót tett a húsleves?
Jobban vagy?
Még legyen jó idő, fűthetünk még eleget.
Köszi, neked is és mindenkinek.
Itt is 32 fok van és nagyon nyomott a levegő.
Még 2-3 nap és talán vége a hőségnek.
Végül is addig jó, míg nem kell fűtést kapcsolni, főleg ebben a helyzetben.
Szép délutánt mindenkinek! Újra tombol a nyár. 32 fok van. Reggelre sem hűl le. Emlékszem tavaly ilyenkor reggelente 5-6 fok volt, 27-én már bekapcsolták a fűtést, hogy hajnalban, ha kihűlt a ház nagyon, kapcsolom be. Az idén ventilátor megy.
Köszi! Igen, tudom. Remélem szombatra tökéletes leszek. Iszom a sok teát, eszek gyümölcsöt, zöldséget.
Rendben,,,rutinná kell fejleszteni a locsolást,,mert a 3 futóm ami most van bírja a szárazat,,max nem nől.
Örülni fognak ha gondosabb leszek:))
Oké, pár nap, és mehet a földbe.
Megnéztem:))meg mégegyszer a magamét is,,jók lesznek..felezünk a lányommal:)))
Nézd meg az enyémet tettem fel képet.
szép napot a korán kelőknek...-))
Ahogy megláttam a kérdést,,már néztem is,,egynek igen,,de szerintem a többinek is fog mert ilyen szép kis világoszöld csíraszerű valamiket látok:))
Kellemes szép napot mindenkinek. Itt jelenleg 22 fok van. A napocska sütöget picit. Néztem az időképet, jó pár helyen köd van. Lehet én is álmodtam, de nem emlékszem rá. :))
Egyéb vírus is van. Gyógyulj meg gyorsan! 🍎🍐🥝🍵🍵😉
Be vagyok rekedve, remélem a hétvégét még kihúzom, nagyon fontos programom lesz! (Covid teszt -)
Nekem a nappali álmodozásaim voltak a szépek, amikor egy sokkal szebb jövőt képzeltem el magamnak. Régen volt, azóta valóra váltottam.
Álmodtam egyszer olyant, hogy orchideák, liánok között sétáltam. Kismadarak, papagájok is voltak. Ez jó álom volt, csak ébredni kellett, szólt az óra. 😉 Lehet hogy jött volna később az ijesztő rész is, pl egy krokodil 🐊, vagy nagymacska formájában. 😄
Kibújt már gyökere a vízipálmának?
Itt kedden volt, nem is szállt fel csak dél körül.
További ajánlott fórumok: