Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Köszi.
Én is csak minden ezer évben egyszer sütök kacsát, de most vendégségben olyan finomat ettem, hogy muszáj lesz kipróbálni. Puha és omlós volt. Megtudtam a sütés titkát, majd aszerint csinálom.
Szépet mindenkinek.
🌙🌟🌌🌠⭐️⭐️🌠🌌🌟🌙
Jó estét kívánok ⭐🦉🍷🍂🍃🍔🥯🧇
Piacozni nem voltam,,ma nagyon jó idő volt.
Megkezdődött a levél szedés szezon.
Tegnap mikor hazajöttünk még alig fújt.
Ma vissza mentünk,,minden vastagon levél volt,a csatornáknól is cafogott.
Virágzik a japán birs.
1 x próbálkoztam a birssajttal, hát nem kötött meg. Ment vissza a lábasba, újra forraltam és nagyon finom dzsem lett belőle. :)
Pedig olyan szépen csomagoltam is őket.
keresek is képet róla. Jaa, vagy 04 éve volt. :)
Szia Enissa!
Most látom, hogy visszaléptél. Jól tetted:)
Tudom, azért küldted szívdobozban.
Visszategyem, hogy lássa mindenki, milyen lovag vagy?
Milyen sokan mentünk ma piacra. Én csak hordós savanyú káposztát vettem, és fél liter kecsketejet. A tejet csak azért, mert olyan sokat emlegették itt a fórumon a kedves Hoxa-tagok, hogy nem tudtam ellenállni a csábításnak.
Lidl-be járók figyelem!!!
Ha valaki felfedezi, hogy esetleg akciós lesz a kacsacomb, kérem, hogy jelezze. A piacon 4500 kilója. Annyit nem ér meg. Ráadásul nem is volt túl szép. A Lidl-ben gusztusosabbak szoktak lenni.
Ma van születésnapos a családban, de külföldön él. Ilyenkor nehéz. De ez van. Sokan vagyunk így ebben az országban, hogy akiket szeretünk, távol élnek tőlünk, de mindig az vigasztal, mi mindig szerettük egymást, a távolság sem tudott rontani ezen.
De cuki falat vagy drágaságom, jól esnek a szavaid, hogy a távolból gondoltál rám...-DDD
Lehet már készülnek sokan a télapóra, karácsonyra, vagy valami olyan terméket tettek ki, amiért érdemes bemenni.
Jók a gépeik, a konyhai eszközeik, van amikor nagyon jó ruháik is vannak, főleg gyerekeknek.
Nem tudom már hány éve, cicakaparófát, házikóval hirdettek meg, mentem már korán reggel, de már nem is volt, egyet kaptak, nem szeretem, ha ilyen tréfásak, vagy 5 LIDL-ben voltam a semmiért. :/
Amikor gyerek voltam nyersen ettem a birset. Ma már annyira nem szeretem, hogy nyersen egyem, de főve igen.
Sajtot még sosem készítettem belőle.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!